Aspirante optimiste 146
Raspunsuri - Pagina 12
tumpi spune:
neata la fetele optimiste,
intru si eu o fuguta sa va urez o zi buna si ma intorc la nebuneala de la munca.
Ilenya, sa sti ca mi-ar trebui un astfel de tricou.
Ce ma mira e ca in co ma trezeam la 7 -7.30 si ma bagam in pat la 00-01 noaptea si nu ma simteam obosita.
Uf, cred ca nu-mi mai prieste locul(aici trebuia sa fie o mutrita,dar nu mai vrea zapacitul asta de pc sa functioneze cum trebuie).
Pup fetele frumoase si ma intorc la treaba.
poze
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
Sorina7 spune:
Ancutza,
iti spun drept ca nu am chef sa fac asa ceva. In primul rand aici nu as avea incredere, la Bucuresti e nasol - prea departe, scump, etc, mi-a ajuns saptamana aia si pur si simplu nu vreau interventii de genul asta. Daca e sa fie, va fi si asa. Asa ca sper in continuare cu naturiste, Sovata, masaje, si alte alea, vorba Ilenyei (
Ilenya, mersi de urari, bafta si tie !)
Teo, sa ai gura aurita, sa ne vedem toate acolo !
...imi pare tare rau pentru cumnata ta, e groaznic sa tot auzi din astea, si parca tot mai des se intampla 
Anca Wish spune:
Sorina, cum vrei tu! Parerea mea e ca merita incercat mai ales ca ti-a placut T.
Eu iti doresc din suflet sa-ti mearga bine la Sovata si sa ai rezultate. 
anca...poate intr-o zi

Sorina7 spune:
Ancutza
, mersi, bafta si tie...te iau cu mine, sa ne "tamponam" impreuna, ca acu Lachi a renuntat la tamponare, e busy ca vine bebicul imediat !
da, mi-a placut dr.T, cum sa nu iti placa ca e barbat fain
...el recomanda laparo cu generozitate, da io am o frica...mai ales ca sangerez repede, se coaguleaza incet, anemica sunt...asa ca fug ca trenu.
Anca Wish spune:
Sorinache, adu-mi si mie de acolo nitzel namol ca ma tamponez singura
. Ca as merge cu tine, dar am gatat concediu'. Am o garla aproape, cu mult namol. Sa ma risc???

anca...poate intr-o zi

crinuta71 spune:
Leditia Papanicolau se face cand esti sigura ca nu mai ai deloc sangerare (asa cum a zis Ilenya si cu restrictiile enumerate de ea cu 48 de ore inainte). Si nici sa nu fii chiar cu cateva zile inainte de menstruatie (si atunci pot exista sangerari foarte usoare pe care tu nu le vezi, dar apar hematii in secretie). Eu l-am facut prin perioada ovulatiei.
Va pup pe toate 

valentinag spune:
Asi,brinca se ia in fiecare zi,3 luni de zile,eu asa i-am dat la sot.
Mie imi curgeee,valuri,valuri....
,azi iar am alergat ca bezmetica pe la scirbici,ai naibii ca s-au pus pe mine
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
crinuta71 spune:
Asi si sotul meu a luat branca ursului 2 luni. A luat exact asa cum scrie pe eticheta de pe flacon, noi asa am crezut ca trebuie.
Fetelor, se ia altfel? (parca de trei ori pe zi cate o lingurita a luat)
As vrea sa inceapa sotul sa ia din nou, pentru ca in septembrie fac FIV si sa se pregateasca si el.