Aspirante optimiste 146

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Lachi,pupam fata frumoasa,mamica de lachi catel mumos.Multa bafta la ET,desi cu siguranta la o asa mamica puii nu o sa mai vrea sa plece.
Leditia,de preferat e sa mergi dupa ce se termina ciclul ca sa faci analizele.

Bafta multa.

O seara placuta tuturor, ca eu merg sa ma bag in pat.Se pare ca m-am nascut obosita,sau m-am intors eu si mai obosita din co decat eram inainte.

poze
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

neata. nimeni p-aici? sunteti in concediu? sa aveti o zi frumoasa!

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46967&whichpage=6" target="_blank">Racusori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Buna dimineata.
Eu sunt aici Mirelus.....chiar daca vroiam sa fiu acasa...
Pup toate fetele frumoase.Pe mai tarziu.

ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
http://community.webshots.com/user/gogosar103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

si eu as fi vrut acasa..ma simt tare obosita..si uite cum luna asta am reusit sa ratez ziua...ehhhh
Vale, pe la 6 e tarziu ptr o cafea? sper sa nu mai intervina nimik! ma gasesti pe ym .. ca azi se pare k e ok cu netul.

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46967&whichpage=6" target="_blank">Racusori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Buna fetele !

Leditia, mie mi s-a recomandat ziua 8 a CM pentru examen secretie.

Fetele, ma inscriu in clubul celor cu trompe infundate ...la mine se razbuna stanga, ca toata viata am fost si sunt de dreapta si uite cum isi arata coltii stanga...daca as stii ca se desfunda trompa stanga, mai ca mi-as schimba convingerile politice

tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Sorinica, de unde stii, ai facut laparo?

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Amely, am facut hidrotubatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenya spune:

Leditia, analizele sa fac dupa CM cind nu mai ai nici urma de rusi si cu 48 de ore inainte fara sex si dusuri vaginale .

Tumpilina, chiar azi am zimbit cind am vazut un tip cu un tricou pe care scria "m-am nascut obosit"..ma gindeam ca ar fi bun si pt. mine.. Trebe sa facem ceva, cum sa vina bb la niste obosite?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Salutari tuturor optimistelor!
Lachi tin pumnii pentru toate zilele importante pentru tine!
Sorinuto cred ca se desfunda ea cu alte hidrotubatii si cu Sovata, iar prin toamna, cand se numara bobocii, te citesc la burtici.
Ardit esti in concediu? sau nu te vedem de hartii?
Flori76 ai ajuns in Romania? Nu mai avem vesti de la tine.
Pup fetele

Teodora

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenya spune:

Sorina, bine ca ai trecut si de asta si bine ca cea dreapta e OK, chiar daca dr. zice ca sarcinile se obtin mai mult pe stinga. Sa ai succes cu Sovata , masaj si ce mai faci tu!
Pupici

Mergi la inceput