Aspirante optimiste 146

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Salutare fetelor!!!
Sper ca nu va suparati ca mai intru pe la voi din cand in cand dar sincer imi este dor de voi, de orele si zilele petrecute la aspirante.
Daca ar fi posibil v-as trimite la burtici repede, repede iar apoi la mamici

Mercedes + Cristian(03.09.1999)+ Bia(03.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

la aspirante, burtici si mamici!
Vale dar cate zile pe luna trebuie luata branca?Tot timpul?

Anca si sotul meu e "coleg" cu voi la cura.Eu doar sustin moralul.Daca da rezultate trec si eu.

PS:azi e un an de cand Razvan a venit acasa.O chestie haioasa e ca el a venit exact la 9 luni de cand am facut tratamentul la Sovata, doar ca nu am avut privilegiul sa il nasc eu.

http://community.webshots.com/user/ubi19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Asi, ce frumos! Iubita, daca te gandesti un pic poti sa simtzi gretzurile din primele luni. E al tau si sa traiasca Razvanutz!
Iti doresc sa vina si fratziorul sau surioara.

Succes sotzului la cura!

anca...poate intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Anca multumesc si "jos kg in plus"!Cu siguranta va veni si surioara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Ce faceti frumoaselor?
Tumpi, bine ai revenit! Ma bucur ca ti-a priit concediul!
Vale, ce in verva esti mamica!
Asa imi place sa va vad: active si optimiste!
Fetelor, am fost azi la Moni impreuna cu Luli si l-am vazut pe micutul Mihnea....Doamne ce dulceata de copilas! A dormit vreo ora pe pieptul lui Luli ca un ingeras. Moni arata foarte bine si are o tona de lapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Lachi...intri rar...vino mai des pe la noi
tin pumnii sa fie bine duminika si apoi sa ne dai vestea!

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46967&whichpage=6" target="_blank">Racusori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Mirela, iubita, de cand am facut prima injectie nu am mai venit la birou si de aceea nu am mai intrat...am trecut in fuga de cateva ori, ca si azi, ocazii cu care am scris, pentru ca sa stii ca mi-e tare dor de voi toate! Asa sa faci sa-mi tii pumnii si duminica dimineata la punctie si marti la ET ...si pe 8 august cand fac analiza de sange sa vad cat de "breaza" am fost. Eu am zis ca in conditiile in care la ultima eco endometrul era de 11 fraieri ar fi sa nu ramana acolo embrionii, ca doar conditii bune au, nu?
Pup toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

au conditii f bune. hai..lasa pe cat poti stresu'...fa-ti de lucru si ai grija de tine. stai cumintica .. si da-ne vesti bune. ma gandesc la tine!

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46967&whichpage=6" target="_blank">Racusori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinacodrina spune:

Lachi, bafta multa!

Fetelor, ma bucur ca e atmosfera faina din nou.....

ce v-a apucat cu curele de slabire? va nenorociti sanatatea..... cunsc din experienta..... dupa...te mentii o perioada, dar apoi pui la loc poate chiar mai mult decat ai dat jos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Fetele in ce zi a ciclului e cel mai bine sa faci secretia si Pap?Ca sa iasa bine?
Eu vineri-sambata voi avea menstra,iar maine nu pot ajunge din motive de si am inteles ca trebuie sa treaca cam 48 de ore de la ultimu act sexual..
E ok daca merg vineri?Sau e mai bine dupa menstra?Si cam cand?Ca pe 25 merg si eu cateva zile la mare si nu pot chiar imediat dupa ciclu.
Pupici cu lipici.

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
POZE

Mergi la inceput