Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 45
Raspunsuri - Pagina 6
utocatalina spune:
Laura take care...eu iti tin pumnii si grija maxima...fi vigilenta!
Dananita frumos...o stiam si tare mult imi place...face bine pentru spirit!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
12+
Simburica
Amely spune:
Sa dea Domnu' sa fie bine acum, Laura, gandeste pozitiv si te va ajuta! cand faci testul de sange? 
Dananita,
multumim fata dulcica, nu numai ca ne place poezia, dar TREBUIE sa credem in ea, altfel cum am rezista?

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Alexia27 spune:
LAURAAA, FELICITARI fetita scumpa! Vino cu confirmarea si sa ai o sarcina usoara!
Amely, la mare a fost super, am avt vreme buna duminica si luni, marti a fost innorat dar tot pe plaja am stat si a turnat miercuri, cand am plecat. M-am bronzat un pic si m-am ofticat ca aveam centrul de echitatie la nas si eu n-am stiut decat miercuri cand am plecat
si mie imi plac caii mult mult mult.
Fetelor, va multumesc la toate pentru pumnii stransi, dar eu va rog sa-mi dati voie sa fiu rezervata cu optimismu. Azi e ziua 5 sau 6 DPO, tep 36,9 si nu se anunta nici un simptom. Doar durerea din sfarcuri dar pe care nu contez. Eu pana nu ma inchid in baie sa
nu mai cred nici un simptom, ca pe toate le-am avut, pe rand si degeaba.
Pupici
utocatalina spune:
Alexia eu nu am
decit 1 data in sapt. a7-a si era de la bila...deci nu e neaparat simptom de
pentru toate fetele...la tine pot sa fie altele....sa vedem! Eu dupa ovulatie am avut mereu vreo 2 sau 3 zile dureri de sfircuri...chiar in luna in care am ramas...dupa care au incetat si s-au reluat durerile, dar nu de sfircuri, pe linga aureola, prin ziua a7-a de DPO...pupici si tin pumnii!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
12+
Simburica
Laura Ioana spune:
Iepurica, Dananita, Amely, Alexia imi dau lacrimile. Multumesc mult pentru urari.

Inca ma interesez daca in orasul meu se face bhcg si in alt lab in afara de al spitalului (unde trebuie sa-mi faca internare de o zi ca sa poata sa-mi faca analiza).
Laura
Laura Ioana spune:
Da' nu simt nimic: nici sani tensionati, nici greata, nimic. Doar un pic de durere de burtica.
Laura
Mishulina spune:
Buna dimineata fetelor! Si chiar ca e BUNA! Pai asa-mi trebuie daca sunt puturoasa si ma scol la 10,uite ce era sa pierd!
LAURA mi-ai facut o bucurie imensa,scriu printre lacrimi (de fericire)!!! Bravo,mai fata,sa fie intr-un ceas bun!!!

Ti-am zis ca de data asta daca iti tin eu pumnii va fi bine! Sunt o matushica superfericita! Se pare ca bebe s-a speriat de indarjirea cu care te-ai luptat sa obtii acea programare...Cel mai tare ma distreaza faza cu feritul toata luna,ca sa vezi ca "nu e pentru cine se pregateste ci pentru cine se nimereste" ! Bravo tie si multumesc ca ai "spart gheata" si ai "inaugurat" capitolul deschizand grupul de
asa cum mi-am exprimat speranta la inceput!
Vorbeste cu medicul tau sa iei un tratament pentru sustinerea sarcinii (avand in vedere antecedentele tale),Utrogestanul din cate stiu nu poate face rau si va fi bine,ai sa vezi ,asta e
nostru,al
ca ti-am purtat noroc!
(apropo: dr bun dr asta,uite ce repede te-a ajutat,cred ca mai imi fac si eu o programare
)
O singura rugaminte: ia-ma si pe mineeee !!!
Amely
esti tare scumpica,multumesc de urari si sa te auda Dumnezeu...Si sa nu-ti inchipui ca daca m-ar ajuta Domnul sa ma "mut" nu as mai trece pe la voi,prima mea dragoste...
Mirela,"we have the man with the plan"! Asa imi place sa vad oameni hotarati,sa nu te abati nici o liniuta de la planul stabilit: doua in cap,da?
Iepuricule sper ca azi sa te simti mai bine,
fata ca sa-i treaca!
Dananita esti a treia persoana care imi trimite o barza luna asta! Chiar asa prostuta sa fie acea zburatoare sa nu priceapa atatea apropouri? Las ca vad eu duminica....Si nu iti face griji ca erau prea multe,la mine pot veni si doua,ca nu ma supar...![]()
Ina
Laura Ioana spune:
Mishulici, pai normal ca te iau cu mine; esti purtatoarea mea de noroc. Da si faza cu pazitu' toata luna e intr-adevar tare; sotul meu si acum e in stare de soc si ma intreaba cum s-a intamplat, cand
, e dezorientat total; si ce ne-am mai chinuit cu preze alea, ca nu ne placea niciunuia
Acum daca asa a vrut Dumnezeu, poate are El un plan pentru noi!
Laura
Alexia27 spune:
Cata, nu pot sa spun ca mor de drag sa
, dar asta e singurul simptom pe care nu l-am avut pana acum. Si nici dureri de sfarcuri nu au fost, doar de sani, spre axila si pe la sfarsitul fazei luteale. Dar tin minte ca acum 6 luni am avut niste dureri de sani cu tot cu sfarcuri de nu puteam sa pun sau sa scot sutienul...si dupa cum se vede nu a fost bebe. De-aia nu pun baza pe ele. Mai vedem. Multumesc!