Vrancea (10)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
helbi spune:
Buna fetelor,
abia acum am reusit sa ma conectez putin, dar merge execrabil:(
Am ajuns bine in Ro, dupa un drum infernal....18 ore pe Germania, Austraia si Ungaria si apoi inca 11 in RO.........Drumul in tara a fost super-ok. Nici urma de inundatii........Insa in afara RO multe accidente (tiruri rasturnate) pe autostrada.....
Am stat citeva zile in Bucuresti, mi/am revazut prietena din New York si al ei bb de 7 luni si de miercurea trecuta sunt la mama...
M/am tot gindit la Andra in toata perioada asta si ma rog la Dzeu sa nu patiti ceva.......
Astept acum sa se descarce pozele puse de Sim de la nunta Danei, si sper sa o vad. Pe aceasta cale iti doersc Dana, tot binele din lume si multa fericire alaturi de noua ta familie. Casa de piatra!
Pt. voi toate, promit sa ma pun la curent cu ultimele noutati (dar sa dau de un net mai ok) si va doresc numai bine.
Pupici
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/motanik/motanik.jpg)
motanik spune:
Andreia, ma bucur ca ati ajuns cu bine, chiar ma gandeam...
te pup si va doresc o vacanta excelenta!
Si sa ne mai dai de stire ce faceti si cand va intoarceti.
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
Suflet de copil - povestea lui Andrei
Are 6 luni de zile dar lupta sa traiasca...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katalina/katalina.jpg)
katalina spune:
E tirziu, dar pentru ca ziua nu mai am timp si de net, va scriu acum citeva rinduri, sa nu cumva sa ma dati disparuta..., sau sa-mi puneti absente.
Inca nu am descarcat pozele de simbata,dar o voi face curind pentru voi.
Astazi de dimineata va scrisesem un mesaj lung lung in care va povesteam pas cu pas cununia Danei si intilnirea cu Simona, dar fi'miu mic si nazdravan a intins minuta pe tastatura si a nimerit nu stiu'cum chiar tasta "Esc", si-a disparut tot.Am murit de ciuda,si n-am mai luat-o de la capat.Pe scurt totul a fost superb, se vede si in poze.,iar Dana s-a bucurat mult sa ne vada.Imi pare rau ca am fost doar noi doua(Lorena era la mare ,la soare
), dar tot au reusit sa vorbeasca la telefon la iesirea din biserica.
Asta seara am avut din nou intilnire:Lorena,Nasti(Doru), Dana, Adi(sotul ei), eu si sotul meu.aaaa,si fi'miu,Catalin.Am stat de vorba la o pizza, si am facut si poze.Nasti abia asteptam sa le vedem!Multumim.A lipsit Simona, dar cu ea ne intilnim miine in parc, cu printesa cea mica.A fost o placere sa va cunosc pe toti si ma bucur ca ne-am intilnit !
Acum plec la culcare si va mai povestesc si miine cite ceva.
Catalina, ROBERT si CATALIN
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
katalina spune:
Andreia, bine-ati venit acasa.Vacanta placuta si sa ne mai tii la curent.
Flori iar a disparut, chiar ne intrebam in seara asta oare ce mai face ea.
Andra, tu esti aici prezenta pe Forum cu tot sufletul.Am vorbit si despre tine, n-ai sughitat?
HAI PA.
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
katalina spune:
Buna dimineata.Haideti la o cafea calda si buna.Va astept.
Mi s-au umflat picioarele de la piscaturile de tintari de aseara.
![](images/user_woman.png)
sim spune:
Dragele mele, eu am de furca destul de mult cu internetul - se deconecteaza cand ti-e lumea mai draga... uf!
Pentru ieri si alaltaieri va rog sa-mi puneti absenta motivat pentru ca am fost sa intalnesc oameni de care mi-e tare greu sa va povestesc. Am fost in Suraia (in zona numita Loturi)...dragele mele este cumplit ceea ce am vazut. Am facut cateva poze, insa mi-a tremurat camera in mana de atata durere si urgie, iar lacrimile mi-a fost greu sa le stapanesc. O sa incerc sa pun si cateva poze, insa intr-un mesaj viitor. Oamenii sunt disperati, malul le-a intrat in toate lucrurile pe care le aveau si totul are un miros pe care nu stiu cat detergent ar trebui ca sa le mai poata folosi vreodata. Casele din paianta sunt in majoritate la pamant, parca le-a topit apa, insa nici cei care au avut case din boltari sau lemn nu sunt fericiti, pentru ca totul este ud si imbaxit de noroi.
Lumea vine cu tot felul de ajutoare, dar toti se opresc pe strada principala si nu indraznesc sa ia noroiul in picioare pe ulitele indepartate. Acolo urgia este la ea acasa... Cei mai curajosi reusesc sa razbata pana la usa masinii care aduce te miri ce, insa batranii si femeile care-si tin in brate copiii sunt impinsi si dati la o parte intr-un mod salbatic. In timp ce eram urcata in masina aud un tipat de copil: m-am oprit din scotocit prin ceea ce adusesem si am imbrancit vreo doi barbati in putere care aproape strivisera un pui de om care isi facea drum sa vada ce se intampla acolo. Inca imi tremura mainile cand va scriu aceste randuri.
Am intrat prin casele oamenilor...e greu de descris in cuvinte urgia. Pereti care s-au naruit sau care stau sa cada, mobila si lucruri imbaxite de mal, pereti acoperiti de hoarde de tantari. Am intrebat o femeie daca nu are la cine merge sa doarma si mi-a raspuns ca nici copiilor nu le-a spus cat de disperata este de teama sa nu se sperie. Ea insa doarme sub cerul liber si se acopera noaptea cu un celofan ca sa nu o doboare tantarii si sa nu o ude ploaia. Of! Am vazut o familie cu 2 copilasi mici (o sa-i vedeti in poze) care nu mai are nimic...I-am vazut plangand si inclestandu-si pumnii a neputinta.
Unde s-or fi ducand banii adunati prin teledonuri si la toate sindrofiile prin care isi fac reclama cu totii???? Sunt revoltata pentru ca am auzit doar vorbe de ocara la adresa oficialilor care ajung pana la marginea satului si pleaca repejor. Doar soldatii sunt langa ei si incearca sa-i ajute pe cat mai multi sa-si scoata malul din case si apa din curti.
Imi cer iertare daca v-am tulburat si pe voi insa mesajul meu este in fond acesta: toti cei care au inima si vor sa ajute, sa gaseasca oameni care merg acolo, sa nu doneze la TV sau mai stiu si eu pe unde...banii numai Dumnezeu stie unde ajung, dar la oameni nu! In plus, oamenii ne-au spus plangand ca toata lumea aduce haine, insa ei nu au un acoperis desupra capului, nu au unde le pune...chiar daca au nevoie si de acestea.
Oamenii care au trimis bani prin mine mi-au spus sa cumpar materiale de constructii pentru o familie si sa-i ajutam sa-si ridice macar o amarata de camera. Asta am si facut si o sa am grija ca vaduva cu doi copii pe care am ales-o din marea de nenorocire sa intre in iarna macar cu o camera pe care i-o putem noi ridica.
Lori, Katalina, chiar sper sa ne vedem azi. Aseara la 7 cand am ajuns acasa eram prea daramata de ceea ce vazusem ca sa mai pot vorbi omeneste cu cineva. Imi cer iertare ca am lipsit, dar astazi abia astept sa va intalnesc!
Va pup pe toate si promit ca daca vreti sa vedeti poze din urgie, o sa le arat.
Mami Simona si printesa Ruxi
katalina spune:
Simona, te sfatuiesc sa pui postarea ta si la GENERALE.Acolo citeste mai multa lume, si poate cu totii vom face ceva pt. acei oameni.Si cei care vor sa ajute sa mearga direct acolo.
![](images/user_man.png)
nasti spune:
quote:
Originally posted by katalina
Am stat de vorba la o pizza, si am facut si poze.Nasti abia asteptam sa le vedem!Multumim.A lipsit Simona, dar cu ea ne intilnim miine in parc, cu printesa cea mica.A fost o placere sa va cunosc pe toti si ma bucur ca ne-am intilnit !
![](icon_smile.gif)
![](hi.gif)
http://photos.yahoo.com/dn_album
![](images/user_woman.png)
DidiAlex spune:
Neatza!
inca nu ma hotarasem sa scriu sa nu azi. Aseara am vorbit pe sky cu nepotelul meu (unul dintre ei..am 4)si mi-a spus ca a fost cu tatal lui, adika fratele meu, pe Loturi..la Suraia. Mi-au spus ca nu au vazut in viata lor atata durere. Bunicul a plecat de la noi de acasa.Il inteleg, la cei 93 de ani ai lui, dupa 5 ani in Siberia, dupa 2 copii ingropati credea ca si-a incheiat socotelile pe lumea asta! Dar se pare ca nu...
Sim, bunicii mei stateau ca sa spun asa, in capatul strazii din fatza bisericii de pe loturi..
Asa este..nu cred ca nu ajung nici un fel de ajutoare la cei nevoiasi...asta pt ca in 90 cand aducea un preot din suedia ajutoare le dadea la cunoscutii lui...si pt ca asa e romanul..
Sambata si duminika bunica mea a facut o criza si au avut impresia ca o sa moara.
Mi-am descarcatat o poza luata de pe satelit cu Suraia.. a fost prinsa efectiv de ape ca niciodata..
cartierul loturi a fost construit in perioada comunista. are strazile perpendiculare. si toata lumea are in propietate cam aceesi suprafata.
Vara mergeam zilnic la bunici pt lapte iar ulterior cu mancare pt ai mei bunici. stiu, cred ca fiecare casa pt ca de fiecare data alegeam alt drum....imi e mila de acei oamani pt ca ii cunosc..si nu sunt nici avuti
dar...tatal meu imi spunea ca satul aflat la 4-5 km de suraia..e mult mai terminat si acolo au murit 9 oameni..lucrurile le mai repari dar vietile..
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/motanik/motanik.jpg)
motanik spune:
Neatza!
Nasti, multumim de poze, chiar acum sunt cu ochii pe ele si imi zici singura uite-o pe Kata, uite-o pe Dana...etc...simt ca deja va cunosc pe toti si ah ce rau imi pare ca nu am cum sa fiu si eu acolo cu voi.
Si imi pare rau ca nu a reusit si Flori sa va intalneasca dar mai e timp si cine stie...
Proaspetii miri unde merg in luna de miere?
Kata, ce ce ce?
Ce ati vb despre mine?
Oooo, ati zis ca Andra e aia frumoasa, desteapta si modesta, nu?
Va pup, eu azi am o durere de mijloc absolut insuportabila, m-a luat brusc, probabil de la curent..
Trist ce am citit. Eu am incercat sa ajut facand o donatie mica spre DC pt sinistrati..Dumnezeu sa ii ajute si mai ales oamenii sa ii ajute sa isi recapete vietile..
Pupici.
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
Suflet de copil - povestea lui Andrei
Are 6 luni de zile dar lupta sa traiasca...