Vrancea (10)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
lorena.n spune:
MOTANIK,sa va dea Dumnezeu liniste si pace, sa treceti peste toate relele care s-au abatut peste orasul in care traiti.
DANA , iti urez toata fericirea din lume.Ai sa fi cea mai frumoasa mireasa din lume si cea mai iubita si......tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca.
Va urez un we deosebit si sa auzim numai de bine!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katalina/katalina.jpg)
katalina spune:
Intru doar sa va salut,...ca-n rest nu stiu ce sa mai spun.Iar explozii,iar panica,totul e sub tensiune.
Andra, nu v-ati gindit sa veniti acasa?
Sper ca esti mai linistita acum.Te pupik si ma gindesc la tine.
Lorena,ai primit mesajele mele????????
Sim, abia astept sa ne vedem.Tinem legatura prin telefon(eu in week-end nu ma mai ating de calculator)
Fetelor,eu va pupik acum si va urez in primul rind un week-end linistit si fara evenimente.Sa fie soare si voie buna.Va voi povesti pe-ndelete despre intilnirea forumistelor la un eveniment asa frumos.Si voi face multe poze.Vremea sper sa tina cu noi.
Cam atit.Va pup si va iubesc dragele mele!
Catalina, ROBERT si CATALIN
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/motanik/motanik.jpg)
motanik spune:
Va pup, va multumesc ca va ganditi la mine.
Ieri am clacat si am plans mult gandindu-ma la ceea ce se intampla aici.
Lari mi-a zis ca daca vreau sa mergem acasa mergem.
Dar nu e asa simplu, am venit dupa un plan, daca ma intorc acum de unde bani sa termin casa..?
Asa ca nu avem ce face, induram si ne rugam sa nu ni se intample..
Va pup si va doresc maine o zi superba, abia astept sa vad pozele, pupati-o pe Dana si de la mine.
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
Suflet de copil - povestea lui Andrei
Are 6 luni de zile dar lupta sa traiasca...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katalina/katalina.jpg)
katalina spune:
AAAAAAAA, am uitat ceva: FLORI SI ELA va asteptam cu drag la intilnire...in formatie completa.
Acum va urez week-end placut.
Andra,
Catalina, ROBERT si CATALIN
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
prixi spune:
Salutari la fete!
Ce mult a trecut de cand nu v-am mai scris nici un rand...Si atat de multe lucruri triste s-au intamplat! Si eu mi-am facut atat de multe griji, am stat numai pe la telefon sa vorbesc acasa cu ai mei ...Dar nimeni de la mine nu a patit nimic! Au fost mai norocosi, dar ceilalti...
Am vazut pozele tale Kata si sa mi se faca rau si nu alta! Cand vezi ca toata agoniseala de o viata ti se duce...Dar bine ca s-au dus doar lucrurile si ca ei nu au patit nimic mai grav de atat!
Andra m-am gandit si la tine si m-am bucurat cand am citit ca sunteti cu totii de acolo bine! Daca ai stii ce inima am dimineata si seara cand ma intorc de la serviciu...Ma uit la fiecare din metro si incerc sa ghicesc ce au in bagaj! Stiu ca Belgia nu a fost atat de implicata, dar cum o groaza de institutii europene isi au sediul aici...de ce nu? Ca astora nu le trebuie prea mult! Acum arata la stiri si despre exploziile din Egipt...Ce poti sa mai zici? Vor sa ne tina sub teroare...Sper sa nu le reuseasca lucrul asta!
Flori, "La multi ani" si din partea mea si la fata! Iti doresc si eu sa ti se realizeze dorinta ta cea mai mare!!!!
Dana iti urez "Casa de piatra" si multi ani impreuna fericiti! De abia astept sa vad poze de la nunta! Fetelor care ati ajuns la nunta Danei sa nu ne tineti prea mult pe jar si sa ne povestiti si noua cum a fost!
Lorena pentru toate gandurile frumoase pe care le adresezi fetelor!
Pe la voi cum mai este vremea? Ca la noi zice ca vine toamna...Sotul meu va pleca peste cateva saptamani acasa, in vacanta, iar la mine o sa vina mama si daca va fi la fel de urat, nici nu stiu ce o sa facem!
DidiAlex, mama ta a avut probleme la vama, ca am citit ca si tu o asteptai...Eu i-am facut invitatie, dar nu mai vroiam sa ii trimit si bani, ca sa nu o mai incurc, dar acum va trebui sa o fac pentru ca nu as vrea sa aiba probleme si sa piarda biletul de avion! Oricum mi se pare o prostie pentru ca pe invitatie scrie clar ca avem suficienti bani cat sa mai intretinem inca o persoana si e semnata si la Minister si nu inteleg de ce nu are valoare...
Ca m-ati intrebat de jobul meu...Nici nu stiu ce sa va zic! Tot incerc sa ghicesc daca imi vor prelungi contractul si dupa cele 3 luni si inca nu am ajuns la nici o concluzie! Eu ma bucur oricum ca am o prima experienta aici, am invatat si vechiul lor program si acum il invat si pe cel nou, care e SAP, si macar cu asta daca ma aleg si tot cred ca e extra! Am vazut in multe anunturi ca se cauta SAP si acum daca o sa am in CV si asta, sigur voi avea mai multe oportunitati!
In privinta colegilor, totul e OK! Sunt in patratelul lor, nu te intreaba decat strictul necesar, uneori nici atat, iar daca nu te duci tu inspre ei, ai toate sansele sa nu scoti o vorba toata ziua!Impresia mea este ca nu prea au chef sa munceasca si cum eu nu prea am stiut , am muncit ca nebuna ca sa ii impresionez si cred ca nu prea le-a placut!Dar putin imi pasa pentru ca cine trebuie are o impresie buna despre mine si asta conteaza cel mai mult pentru mine! Si faza cea mai faina este ca am intalnit o alta romanca si ies numai cu ea la cantina! E atat de plina de viata si nebunatica! A lipsit saptamana asta si chiar i-am simtit lipsa! O sa ne vedem luni si o sa imi povesteasca cum s-a distrat in Germania, la o alta romanca, normal!!!
Va las, fetelor! Le doresc multa sanatate bebeilor vostrii si voua zile cat mai frumoase si insorite!
Am sa intru ca sa va citesc impresiile de la intalnire! Si sper sa aveti si pozici!Sim ne-ai promis asta!
Va pup pe toate si numai bine pana la o noua recitire!!!!
Roxana
DidiAlex spune:
Netza, Neatza!
Azi sunt ametita rau. Asta noapte am jucat monopoly pana la ora 2. si io care nu jucasem in viata mea la runda 2 am iesit invingatoare. Kata, tu m-ai convins sa joc. Cand am citit ca jucai cu baiatul tau, mi-am spus ca la prima oferta tre sa invat si io sa fiu pregatita pt mai tarziu! Multzam de ponturi si mai astept si alte sugestii de la voi. povesti, jocuri. nu vreau sa scap nik!
Dana, proaspata doamna sa fii fericita si iubita si tot ce va doriti. Cuvintele spun prea putin din ceea ce am dori sa iti transmitem noi!!!
Doamnelor, ma lasati aici pe uscat cu vestile despre nunta Danei!!!
Andra, cum te mai simti??? Curaj esti o fire atat de optimista....
Roxana , tare mult ma bucur ca ai scris despre servici. Si sotul meu tot programator SAP. Insa el in ro lucrase altceva care intr-adevar il pasiona. Dar, dupa cum stim cu totii nu intotdeauna faci ceea ce iti place cu adevarat. La mine lucrurile stau cu adevarat prost. In ro io am avut un singur servici din 2000, aveam un colectiv cum as dori la toata lumea, si imi e dor de ei cum nici nu va inchipuiti. Din cate imi spui tu nu a sa gasesc nici intr-o mie de ani, pt ca si aici e acelasi comportament!!!
Momentan raman la lb germana si incerc sa o inteleg.
In asteptarea vestilor, devin dependenta de F5.
Edit: Roxana, nu mama a avut probleme ci o sa vina sora mea cu trenul in 12 august. si noi nu i-am facut invitatie ca au mai venit si altii si nu au fost probleme. pana acu. insa vine o mamica la cineva aici duminica si am timp sa ma documentez din ce o sa imi spuna ea ca a patit la granitza.
Alex
Mult noroc!
sim spune:
Dragele mele, uite ca reusesc sa conving romtelecomu' sa ma lase sa va spun cate ceva despre minunatia la care am participat ieri. Am fost la biserica impreuna cu Florin, sotul meu, si Ruxi, pisicuta noastra. Ne-am intalnit cu Kata si sotul ei.
Kata m-am bucurat mult sa ne vedem si sper sa iesim in parculet cu toti trei copilasii zilele astea.
Despre Danuta tot ce pot sa spun este ca mireasa mai frumoasa nu-mi amintesc sa fi vazut vreodata! Si orice as spune eu tot nu am cum sa va arat ce ati putea sa vedeti singure in pozele de mai jos . Chiar ma bucur ca am reusit sa-mi tin promisiunea, pentru ca internetul intra mai greu pe teava de aici.
Au avut o sujba tare frumoasa, cu 2 preoti, iar corul a cantat mult mai bine decat il stiam eu. Ce mai, se indreapta spre profesionism...asa ca va rog sa-mi dati voie sa-i dau o floricica dirijorului, lui Liviu, care munceste atat de mult pentru asta.
Fiica-mea a fost foarte impresionata de trena si mi-a spus ca Dana seamana cu o printesa . In orice caz, cred ca cel mai bine este sa vedeti singure doi copii frumosi si tare emotionati in pozele de mai jos.
Danuta ieri nu prea am avut glas, dar da-mi voie sa-ti urez acum casa de piatra sa fiti mereu asa de frumosi si fericiti cum v-am cunoscut eu ieri! Sa aveti o viata frumoasa binecuvantata de Dumnezeu! Va imbratisesz cu drag pe amandoi!
Nunta Dana
Mami Simona si printesa Ruxi
DidiAlex spune:
Neatza, Neatza!
cam multa liniste pe aici..
O saptamana cat mai buna, mai senina si mai frumoasa
Alex
Mult noroc!
Edit: Doamnelor, felicitarile noastre pt intalneala.
Suberbi miri cum nu am mai vazut!!!!.
motanik spune:
Salutari!
Am intrat sa va scriu la toate...dar nu mai am cuvinte dupa ce am avzut pozele cu frumoasa de Dana a noastra..ptiu, si ce rochie superba, chiar ca zici ca e printesa..
Dana si asteptam sa vii sa ne povestesti cum te-ai simtit.
Sa va fie de bine, casa de piatra!
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
motanik spune:
N-a mai ramas nimeni sa ne povesteasca si noua mai multe?
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2