Aspirante optimiste (145)
Raspunsuri - Pagina 3
andicu spune:
Buna ziua tuturor. Ma bucur sa vad ca s-au linistit lucrurile,si ca mai raspund fetele la apel!
Sorina, ma bucur ca nu ne-ai uitat!Tu ce mai faci?
Crinuta, ma bucur ca ai rezultate bune la analize,succes in continuare!
La fel si tie,Leditia, bafta cu analizele si-mi pare rau ca te-au chinuit aia! stiu cum e sa fii ciuruita si vanata pe maini si prin alte parti mai moi 
!
Salutari de la mare,unde miroase a plaja si scoici si slava Domnului,norii s-au cam imprastiat
. Macar ma bucur din casa pentru amaratii care au platit o gramada ca sa stea in camera si-atat!

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
Sorina7 spune:
Oana_B, io o sa o urmaresc indeaproape pe MirelaV si de se implineste visul tau (si e musai ca doar esti moderatoare si e obligat visul ala !!!), atunci o sa te bazaim pe rand toate sa ne visezi si pe noi...deal ? 
Andicutz, multam de intrebare, acum sunt bine, bag la greu Polidine, dar nici nu le simt, ca funduletzul meu a devenit tot mai mare 
fetele
thea_m spune:
Salut aspirantele optimiste fara deosebire!
Sorinuto imi plac , in mod special, cele 18 mesaje pe care le-ai trimis ca noua aspiranta. Cum ai reusit tu performanta asta?
Pup fetele si pe cele care se vad si pe cele care stau in umbra!
Teodora
Poze
Leditia spune:
Oana M lasa draga ca eu bulk-ul plin de virusi..si asta zilnic..Asta e, dau cu empty si se duc..
,daca "cafele otravite pe mail" inseamna virusi..altfel nu stiu..
Si fugi de ia analizele si vino cu vesti bune.
andicu te pup scumpa,mersic de incurajari.
Fetele eu de dim.am visat ca citeam o revista,nu eram aici si veni o bebelina la mine cam de 8-9 luni asa si ma lua de gat,ma stransa in brate si zicea "ma-ma"..si io topita va dati seama..
Am inceput sa visez bebei..Doamne ce ti-e si cu mine..
Crinuta multa bafta.
Multa bafta tuturor.Aveti grija de voi si veniti cu vesti bune.
Pupici cu lipici.
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
M Oana spune:
Ladytut, pai nu ti-a urat Carmeeecita aseara, inainte de a se da stingerea, bebei tie si la toate aspirantele astea, cu proasta de mine in varf de steag? Frumos vis, si-ti dai seama cand va fi si-n realitate, ca-n vis!?
Cu analizele venii, dar incep sa dau in ele, cum dadui si in biata Medeea
, de nu intelese fata, pe buna dreptate, de unde i se trage.
AM si analize proaste, pe langa ca sunt proasta gramada. De fapt, e prima analiza proasta intr-un an de cautari. M-ati virusat si la analize, nu numai la mail-uri. VOI!
Am anti CMV IGG pozitiv si IGM negativ. Am sunat 2 doftori si mi-au zis c-ar fi be bine, c-ar insemna ca am avut boala, dar mi-am bagat nasoiul in Googel si n-am priceput decat chestii de rau si ma apuc sa dau cu paru' de suparare pe la optimiste... acusica.
Cum e, ma optimistelor, cu CMV-ul? Sa dau cu
in soarta sau sa ma abtin?
Leditia spune:
Hai mey Oana cine crezi tu ca te viruseaza pe tine pe mail si la analize dintre noi?
Pai la cati virusi primesc io pe mail,da ii cunosc si nu-i deschid..ar fi culmea sa urlu pe aici..Pt ca daca cineva are calc.virusat sunt virusi care se transmit automat de la acea adresa catre toate adresele din lista..Eu am primit nenumarate astfel de mailuri de la persoane cunoscute,de pe Dc..Ar fi culmea sa zic ca o fac intentionat..
Nu deschide si tu mailurile alea...nu stiu pe ce ai mail,io am pe yahoo,sti ca ai vazut adresa si majoritatea intra in bulk..da mai vin si-n inbox..
Lasa,de-ar fi asta ultima ta suparare zau..
Cu CMV-ul nu stiu zau,ca deabia azi l-am facut si eu..Deabia sapt.viitoare iau rezultatele.
Eu n-am vazut ce-a zis carmen.cita..asa ca nu stiu ce mi-a urat..
Pupici cu lipici.
PS:Daca dr.zisa ca-i ok,nu-ti mai face griji atunci.
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
Kariris spune:
Exista oameni paranoici,...schizofrenici.... oameni care au mania persecutiei,....oameni care se contrazic singuri....care se cred zei, atotstiutori, se cred BUNI, simpatici, sunt oameni incapabili sa iubesca neconditionat, incapabili sa ierte sau sa inteleaga cel putin o alta persoana, cred ca daca abordeaza o maniera anevoioasa in comunicare par mai inteligenti decat sunt....(complex???)... Acesti oameni nu vor cunoaste fericirea pentru ca nu au incredere nici macar in ei si inainte de a deschide gura sa le adresezi un cuvant devin suspiciosi ... Pacat ...e doar refulare, logoree si de ce nu, chiar fuga de idei.
NE OBOSESTI MAMI, OANA , IAR EU UNA NU-TI VOI MAI CITI ABERATIILE!
Toate iesirile tale deplasate chiar nu ma intereseaza din ce anume provin sau se alimenteaza, esti libera sa scrii cum si ce vrei in continuare dar daca ai chef de discutii in contradictoriu daca vrei sa-ti afirmi inteligenta sclipitoare (desi nu prea e cazul), tai-o mami in instanta!!!
Si in incheiere, pentru ca abia v-ati obisnuit cu compunerile, vreau sa pup toate fetele minunate, cu adevarat deosebite de pe aceasta sectiune si nu numai!
Carmen.cita spune:
quote:
Originally posted by lachione
Exista oameni paranoici,...schizofrenici.... oameni care au mania persecutiei,....oameni care se contrazic singuri....care se cred zei, atotstiutori, se cred BUNI, simpatici, sunt oameni incapabili sa iubesca neconditionat, incapabili sa ierte sau sa inteleaga cel putin o alta persoana, cred ca daca abordeaza o maniera anevoioasa in comunicare par mai inteligenti decat sunt....(complex???)... Acesti oameni nu vor cunoaste fericirea pentru ca nu au incredere nici macar in ei si inainte de a deschide gura sa le adresezi un cuvant devin suspiciosi ... Pacat ...e doar refulare, logoree si de ce nu, chiar fuga de idei.
NE OBOSESTI MAMI, OANA , IAR EU UNA NU-TI VOI MAI CITI ABERATIILE!
Toate iesirile tale deplasate chiar nu ma intereseaza din ce anume provin sau se alimenteaza, esti libera sa scrii cum si ce vrei in continuare dar daca ai chef de discutii in contradictoriu daca vrei sa-ti afirmi inteligenta sclipitoare (desi nu prea e cazul), tai-o mami in instanta!!!
Si in incheiere, pentru ca abia v-ati obisnuit cu compunerile, vreau sa pup toate fetele minunate, cu adevarat deosebite de pe aceasta sectiune si nu numai!
Sunt absolut socata de aceasta agresivitate, oare de unde ai atata otrava in tine?????????????
Imi pare nespus de rau ca am scris la acest subiect!!! Ma retrag fara nici un regret.
Rog moderatorii sa ia aminte la aceste mesaje pe care ma abtin sa le calific.