Aspirante optimiste (145)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Teodora draga mea, ai observat ca sunt "nou nascuta" ? Am cerut eu mai de mult sa-mi taie moderatorii stelele si mesajele, ca sa vin cu forte proaspete. Te pomenesti ca o fi de bun augur, poate sunt considerata nou venita acu si raman gravida ?! ioi ce bine ar fi...si atunci cred ca toate incercam si metoda asta. fata
Leditia draga mea, parca noi ne-am mai intalnit pe la chaturi ? ma bucur sa te vad pe aici si aspirand cu noi intru acelasi scop comun. Bafta !
Lachi, bafta maxima la FIV, sa iti creasca foliculii bine si frumos si endo asisderea si sa auzim de vesti bune ca la Delia !
toate fetele si multumesc tuturor care au fost si in zilele trecute alaturi de mine pe PM si YM !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Dar daca tot era vorba de instanta spre finalul pledoariei domnisoarei sau doamnei LACHIONE, oare moderatorii chiar aplica alineatul 4 din REGULAMENT : incercati sa combateti idei, nu persoane!!!!!

Mergi la inceput

Dar alineatul 05 din REGULAMENT: nu sunt admise jignirile, insultele...........

Mergi la inceput

Si mai verifica MODERATORII si cuvintele pe care i le-am scris domnisoarei sau doamnei LACHIONE pana a se ajunge la replica dansei????
Se afla exact la sfarsitul capitolului anterior.
Multumesc frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Off mey fetelor..eu nu stiu cum sa va impac si voi tot continuati cu cearta.
Chiar nu se poate sa ne intelegem toate?
Sorina..da ne-am intalnit pe chat de cateva ori scumpa.
Sorina eu sunt doar in trecere pe aici ca vreau sa trec curand,curand jos si sa-mi fac un club de mamici de mai..si sa mai iau si niste fete de aici de manuta cu mine..
Pupici cu lipici.

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Feteloooooor, fetelooooooor, va rog mult, mult, mult, mult de tot!!!!!
Aduceti-va aminte pentru ce ne aflam toate pe aceasta sectiune. Nu suferim oare cu toatele de aceasta boala nesuferita, infertilitatea, boala care luna de luna ne arunca pe culmile sperantei si apoi in prapastia deznadejdii?????? Boala asta pe care de abia de curand si lumea medicala a inceput sa o considere boala!

Va rog sa lasati pentru macar 5 minute furia la o parte si aduceti-va aminte. Este unul din putinele locuri unde ne putem ventila de cate adunam pe suflet, de multe ori nici sotul acasa nu intelege, familia cea mai apropiata ce sa mai zic de altii.

TOATE suntem aici sa strangem si sa oferim informatii si sa ne sprijinim una pe alta!!!

Cum sa zic mai mult, ce cuvinte sa aleg ca sa va fac sa lasati copilariile la o parte??? Partea asta a subiectului o voi inchide, nu se pune, cine doreste poate sa deschida din nou capitolul si atrag atentia ca ORICE mesaj de atac sau care doar mi se pare ca e rauvoitor il sterg.
Multumesc pentru intelegere,

Oana_B

Mergi la inceput