Umbre si lumini
Raspunsuri - Pagina 2
smillaraaq spune:
Gandacelu, ai fost duminica?
Si eu vreau sa merg, da' nu stiu cand, ca se deschide sezonul la nunti
E pana in septembrie, nu?
mercic pentru sait
Smilla
mara03 spune:
smilla,
am auzit, dar numai am auzit, ca intrarea e 150.000 lei (15 ron)
si expo e pana la sfarsitul lui septembrie.
Andreea & Tudor (9 dec 2003)
ruxandra_sb spune:
Program expo: miercuri-duminica, intre orele 11-19 (ultima intrare la 18,30).
Tzuni, am trimis pe PM.
Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag
ruxandra_sb spune:
Da, a fost pumpkin si cu noi.
Cu tot familionul, de la bebici la bunici.
Daca este sa carcotesc ceva => la iluminare, parca era altfel decat afara si cateodata lumina batea aiurea in tablou, care stralucea, si trebuia sa-ti cauti "pozitia". Dar asta este observatia mea de profan.
Pensionarii au reducere 50% (cu talonul de pensie, buletin).
Si, daca tin bine minte, in prima miercuri din luna intrarea este gratuita.
Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag
grigA spune:
Am fost si eu, este frumos...cate o lucrare mai importanta din fiecare este de retinut. Iar altele nu sunt cine stie ce, adica partea mai din spate...este, ma rog, arta moderna (niste chestii lipite din afise si etc), pt. cine gusta genul.
Intrarea este 150 mii, dar daca sunteti studente (adica daca aveti carnetul de studente la voi-nu va cere BI sau ceva), costa biletul pe jumatate, ceea ce este ok.Vizionare placuta!
Kehleyr spune:
Am fost si noi... Ruxandra are dreptate, au fost probleme serioase cu iluminarea, uneori era prea directa, alteori reflecta, alteori era prea intuneric. Frumos, a meritat, dar mi-ar fi placut sa distribuie la intrare un pliant in care sa spuna cate ceva despre fiecare tablou. Eu citisem inainte pe Net si m-a ajutat mult sa mai inteleg ideea si cum s-a nascut tabloul, dar nu mai tineam minte tot.
Mi-au placut in mod deosebit tablourile cubiste (www.mnar.arts.ro/expozitie/092.html" target="_blank">aici si www.mnar.arts.ro/expozitie/095.html" target="_blank">aici) si mi-ar fi placut sa fie mai multe... Inca o data regret ca nu am intrat la Paris la muzeul Picasso, trebuie neaparat sa mai ajung acolo.
Si m-a marcat de asemenea un tablou care nu apare pe site... era in spatele lui La Tour... se numea Enigma, era alb negru, si infatisa o scena de dupa o batalie in care in prim plan era un sfinx (?) si inca un personaj fantastic. Era foarte adecvat intitulat si mi-ar fi placut sa stiu ce a dat nastere ideii tabloului.
Luminous beings we are, not this crude matter.