In dealul Clujului!
Raspunsuri - Pagina 11
ancuzza spune:
halo fetele!
nu va plangeti de caldura ! aici am prins azi 38 de grade!
mariana draga, te inteleg! eu anul trecut trebuia sa fi nascut deja pe vremea asta, erau cam tot atatea grade ca acum si alessia statea bine merci acolo la umbra! eu ajunsesem la 80 de kile in a 41-a saptamana! tati trebuia sa stea pe faza nu cumva sa dau peste el ca praf il faceam :))....hai ca nu mai ai mult si sa vezi ca toate vor fi ok!
va mai zic ca am fost 1 ceas la mare, de pe la 8 jumate....s-a cam speriat alessia de valuri iar nisipul i se parea o chestie ciudata pe care punea un degetel si atat!
aaa, sa nu uit sa va zic ce fac aici, ca doar nu e secret...aici e casa ....hmmmm...casa noastra. ...sterg geamuri la noi acasa....de 4 luni n-am mai fost, asa ca va dati seama ce am gasit! poate vi se pare ciudat, dar de 7 ani incerc sa ma obisnuiesc cu ideea ca mai devreme sau mai tarziu ma mut aici de tot :(((....no, asa-s io mai lenta..:)))).........sm in lucca...care vine ceva mai sus de pisa, intre florenta si mare...e f frumos, e tot ce vrei, da' parca totusi....mai am pana sa pot sa zic ca sunt acasa....
tuchi draga, sanatate multa lui dragos, sper sa ii treaca repede!
flavia, bine ai venit in deal! si noi tot in gheorgheni stam..zona cipariu.....tu pe unde?
no, cam atat! azi la 5 mergem la pediatra si maine avem vaccin!!!! sa ne tineti pumnii, ca noi fiind stan-patitul ....imi tremura stomacul numai cand imi aduc aminte cum fu la primul...de atunci le-am facut pe rand...speram sa fie ok....
va si stati la umbra!
http://community.webshots.com/user/ancuzza
roxana1974 spune:
Bine ai venit Flavia/impreuna. Sa traiasca micutza Sara.
Tuchi, mama ei de treaba, nu e bine antibiotic doar fiindca febra e mai mare de 39 si asa dupa ureche, intreaba alt medic. Du-te daca vrei la Policlinica Grigorescu, in care eu am mare incredere la dra Prof. Dr. Condor. E privata, te costa 250 mii consultatia, dar vorbesti cu un profesionist.
fetelor, nimic nou altfel, a ba da Serban a inghitit o pietricica Sambata...si si si A VENIT COANA MARE ACASAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
Roxana
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
mandyksch spune:
Multumesc Nonna, de informatii sper sa mai fi nascut cineva dintre fetele din Cluj la Gine I, sa-mi dea mai multe informatii.Tu si Roxana ati fost f dragute.
Mandy 26+
carrie spune:
yuhuu!sa va spunem vestea:de trei zile facem pipi la olita, si azi si kaki!!!!!!!!!!!!!.o cere singura si ieri am fost prima zi afara fara pampers,va vine sa credeti, ca mie zau canu, credeam ca o marit cu pampers.
is umpic stressata ca pretenu micutzei are o viroza urat si noi in doua zile trebe sa decolam la mare.
acuma is tot la munca am avut o zi infernala...
Mariana iti dai seama cam cum e la noi la etaju 7?
ancuzza, m-ai socat, deci te-ai mutat definitiv in Italica?
bravo mei, si o zici de parca ai mers pina la piata:)succes la vaccin!
vreau sa va spunem daca nu am facut-o ca ne-am vandut si noi apartamentul, ne mai lasa un an in el asa ca punem clepsidra ca sa vedem in cat timp trebe sa terminam casa...
a!si eu am nascut la Gine 1 cu dr Muresan, conditiile au fost ff bune, rezerva de doua paturi, termopane etc...da trebe sa te intelegi cu dr dinainte sa te cazeze asa.
Flavia si Sara bine ati venit in gasca vesela
va pupa
cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si doua luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
mandyksch spune:
Carrie,apropo de "cazarea" la Gine I ce mi-ai recomanda tu sa-i zic doctoritei mele (dr.Mironiuc) , sa-i spun pur si simplu ca mi-ar placea sa stau in rezerva de doua paturi si s-o intreb ce implica asta (stiu eu...am ceva de platit in plus...).Mi-e groaza de situatiile astea penibile, dar ce pot face???? Tu cum ai procedat?
Multumesc de ajutor.
Mandy, 26+
carrie spune:
Mandy, da cred ca abordarea directa e cea mai buna, eu am fost intotdeauna adepta sinceritatii si a cartilor pe fata.eu l-am intrebat pe dr MUresan(cu care by the way am stabilit o relatie asa de stransa ca acum chiar suntem buni prieteni): "cum sa fac ca io-s sclifosita si tare mi-ar place un salon de doua paturi!".a ras bine si mi-a zis ca numa daca sunt eu insami plina de sinceritate e destul...
e, parerea mea e ca trebuie sa moteivezi dr si atunci clar ajuta!
succes
cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si doua luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
roxana1974 spune:
Ola fetelor. Azi am o dispozitie mai buna. Ma asteapta si o ciocolata buna in geanta :)
Ancuza, am citit si recitit postarea ta, recunosc ca ieri am citit-o un pic pe dagonala, deci esti in Italia acum, m-a derutat fraza de la sfarsit unde zceai ca locuiesti in zona Cipariu :)). Deci, cand mai vii in tzara? S-ar putea sa merg in concediu cu masina si sa ajung si in Italia, asa ca poate iti dam un semn, ce zici? Ar fi chiar cool sa ne intalnim in Italia, nereusind sa facem asta in orasul nostru
Cristiana, bravos fetelor, mai devreme sau mai tarziu tot trebuia sa se intample. E excelent! Gagalicea ta e o papusa scumpa si frumoasa. Abia astept sa-l aud si pe Serban ca cere ceva si sa-l inteleg, deocamdata vorbeste pe limba lui si nu stiu ce spune...dar chiar nimic, mai nou nu mai spune nici mama (demuuuult de fapt...) si nu mai spune nici un cuvant inteligibil, in schimb scuipa si face bulbuci mai mereu, e cam enervant.
Restul fetelor, va pup si astept vesti bune, Tuchi, cum sunteti? Salutari Flaviei, ce-as mai vrea sa mai scrie si ea cate putin...
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
tuchi spune:
salut fetelor!
tare greu cu copii bolnavi si morocaniti. asa am considerat si eu roxana ca nu tb antibiotic asa ca am tinut febra sub control numai cu paracetamol toata noaptea, sa mai vedem azi ...daca sit s-a fi agravat tot la alt medic ajungeam, cred ca la dana morar tot din grigo.sa speram ca trece azi febra si mai ramine sa vedem de durerile de git.
ok, normza de somnal ca s-au trezit amindoi deodata.
revin in alta pauza de somn
impreuna spune:
Fetelor, mersi de primire, sunteti tare scumpe
ancuzza eu locuiesc pe titulescu, cam la o statie de troleu de unde stai tu.
Nu stiu voi cum va descurcatzi, daca stati cu bb-ii acasa sau mergeti la lucru, insa mie mi-e cam greu fara servici (de profesie sunt asistent social). Sotul meu lucreaza si ii plecat cam toata ziua, si de parca n-ar fi destul...mai stam si cu socrii Nu ca ne-ar fi rau, da ar fi mult mai bine singuri...
Sa va mai spun cate ceva despre Sara. A fost si este un copil cuminte, nu am avut probleme majore, nu a fost niciodata bolnava, inca o mai alaptez (alaptat exclusiv pana la 6 luni) si problema mea e ca am f mult lapte si nu stiu cum sa scap de el, fara sa intarc, doar sa mai scada cantitatea. Surplusul nu il arunc, il dau unei prietene cu care am nascut impreuna.
Apropo de nascut, desi mi se pare ca a trecut mult timp, pt mine a fost o experientza placuta. Am nascut la 39 saptamani si desi speram sa nasc natural, a trebuit sa nasc cu cezariana pt ca a fost bb mare (3900 g, 54 cm), iar eu f slaba (48 kg, 60 inainte sa nasc:) si bb nu avea loc sa iasa. Pana la urma totul a fost bine, dupa 5 zile ne-am intors acasa, recuperarea a fost rapida, acum ma lupt doar sa dau burta jos ("lupta" la figurt, ca la propriu nu fac aproape nimik)
Sara s-a dezvoltat f bine, ii un copil vioi si "tzapan", chiar daca nu mai e asa grasutza ca si la nastere. Jucariile ei preferate sunt butoane, fire, cabluri, (telecomanda, tastatura, calculator...:) si cat timp le are langa ea e cuminte.
Hai ca nu vreau sa va plictisesc prea tare de la inceput, asa ca va dau un link unde avem cateva poze.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/live_2lov/album?.dir=70e1
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara
nonna spune:
Tuchie,sanatate la Dragos si poate mai vorbim cand ai timp si scapati de boala.
carrie,felicitari pt.olita,asta da realizare!
Noua tot ne este cald dar speram ca ce-a fost mai rau a trecut si vin ploile macar peste noapte.
nonna si Vlad