In dealul Clujului!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

Eu va zic vacanta placuta la cele care sunteti fericite sa plecati pe undeva si spor la impachetat si la mutat la cele care se muta!
dar fete care stau toata vara acasa nu sunt?Eu mor aici de cald si de plictiseala ca nu vrea tati sa mergem nicaieri, ca cica, Bb e prea mic inca, nascut in 20 oct.2004,asta pt.Mariana ca poate il trece si pe Vladut pe listuta chiar dac nu avem poze,adica nu stiu eu sa le pun unde trebe iar tati nu vrea sa ne ajute
Ma trezesc la 6 dimineata ca sa fac de mancare ca altfel murim de cald in casa si zau ca eu asa m-am saturat....ca imi iau concediu la concediu....nu se poate?ma simt asuprita rau zilele astea dar cred ca m-a lovit caldura in cap,asa ca scuze dar poate mai e cineva in postura mea,asa ca sa nu fiu singura.
mandykscham auzit ca la GineI e mai bine ca la Stanca si doctorita ta e buna,asta doar din auzite dar nu cred ca trebuie sa-ti faci griji.Cezariana usoara si BB sanatos!
Nonna si Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

Asta nu-i in regulaSi eu am gresit anul e 2003,deci cineva face ceva ca toate gresim data de nastere a BBScuzeeeee dar la 29 de grade cat am acum in casa nu mai gandesc deloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

halooooo, ce putina miscare in deal! ! !
am ajuns, netu merge, am zburat binisor....si aici sunt 36 de gradeeeee! baiu e ca e o umiditate infernala...e o senzatie din aia de lipiceala ca as sta numai sub dus. alessia imi transpira 7 tricouri pe zi si....luni o duc la mare ! ! ! o juma de ora pe la 8 dimineata nu cred ca ii face rau, ce ziceti?

tati sufera si el de cald si poate ca ii este si mai cald cand isi aduce aminte ca subsemnata nu l-a lasat sa puna aer conditionat pt ca "draciile alea arata ca naiba pe pereti".. drept pentru care eu nici nu imi permit sa ma plang ...

fetele ce merg in concediu sa ne povesteasca in detaliu cum e ca eu una nu mai imi aduc aminte ...
.....ca ma laudam ca venim in concediu da' de dimineata nu am facut altceva decat sa curat geamuri enorme si sa dau cu ceara parchetul...ca sa nu mai pun la socoteala si

da' pe mine cine ma trece cu in listuta?

si va pup

http://community.webshots.com/user/ancuzza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

salutare fetele!

caldura marem mon cher!dar eu ca Leoiaca gete beget prefer asta decat ploi infernale.
piti a mea e la bunici dupa ce dimineata am fost la o zi de pici unde eram toti cu hainele ude de caldura.nu-i bai, a fost fain si maine meregem again (la alt pici evident) iar diseara chefuim intr-un bar la ziua unei prietene(fara Thea of course, numa noi, ca--n tinerete)

mai am doua zile de servici si ....MAMAIA,HERE WE COME!!

ancuzza, cred ca te-am mai intrebat si scuze daca am pierdut raspunsul dar...ce faci in Italia?concediu, nu?in ce oras sunteti?

nonna, nasol ca e asa cald in casa.si noi suntem la etaju 6 asa ca iti dai seama.

plus ca umblam innebuniti dupa constructori ca sa demaram lucrarile la casa inainte sa plecam.

cam asta

pupicei

cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si doua luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Mai fetelor, dar chiar ca e ceva in aer de toate v-ati incurcat la anul de nastere al bebeilor! Sigur vi se trage de la caldura. Cea mai tare a fost Ancuzza. Dupa ce ca ea traieste SF, o mai acuza si pe saraca Roxana, care e nevinovata .

Mai, dar eu nu mi-am imaginat ca e asa de greu sa fi pe timp de vara (cu Stefan am prins cea mai misto perioada: nu caldura cand am fost cu burta la gura + bebe beneficiaza de toata vara ca sa stea afara)!!! Oare va imaginati cum sunt? Si la ora asta sunt cu si in aer si transpir ca un cal! In viata mea nu am transpirat atat de mult! Fac dus si in 10 min sunt la loc! Vreau sa se termine ca nu mai pot. Noaptea nu pot sa dorm; dupa ce ca ma misc greu (au reinceput sa ma doara oasele bazinului), se mai lipeste si lenjeria de mine, de fac cearceaful sul si ma enervez la culmea!
La noi sunt 27 grade si stam doar la et 1 si nu suntem pe sud cu geamurile. Nu vreau sa ma gandesc ce e la et 4!
Ma duc sa fac modificari la listuta.
Roxana, m-am gandit si eu sa fac asa cum ai zis, dar m-am razgandit pe urmatorul motiv (cred ca nu gresesc): daca urmatorul subiect il deschide altcineva, va trebui sa ceara din nou link-urile cu poze ce nu sunt trecute la semnatura (ca al tau, de ex ); si tot asa de fiecare data cand se deschide subiect nou; nu am dreptate? daca gresec te rog sa imi spui; deocamdata le las asa; daca e sa le schimb, imediat se rezolva .

Mariana, Stefan (20.04.2004) si (34 sapt.)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Gata. Am facut treaba. Dar nu asta am vrut sa va spun . Am mai trecut pt 2 lucruri:
-vreau s-o intreb si eu pe Ancuzza ce face in Italia?! Ancuzza, nu sunteti in concediu? De ce stergi tu geamuri acolo?!?!? Si cat stati?
- si sa va spun ca avem cumparator la noul ap , iar daca maine gasesc ceva convenabil aici in Zorilor, il vindem si nu ne mai mutam in Manastur ; ce bine ar fi! tineti pumnii stransi ca sa ne iasa pasenta!

. Fug la .

Mariana, Stefan (20.04.2004) si (34 sapt.)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Mariana, e perfect cum ai facut cu lista.

Fetelor azi sunt maraita, dar maraita rau. Vreau in concediu. Va tin la curent...poate va mai racoritzi [:P].

pa!
Roxa

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Bine v-am gasit!
Sunt si eu o mamica din Cluj, si ma bucur ca nu sunt singura pe aici.
De loc sunt din Timisoara, dar de cand m-am casatorit aici, m-a "adoptat" Clujul si imi place tare mult.

Stam in zona Gheorgheni, nu stiu dc mai e cineva de acolo dintre voi...
Am si eu o printzesa de 8 luni (25.11.04) Sara, cu care stau toata ziua si nu ma plictisesc.

Cam atat deocamdata, mai revin, ca acum plange bb ca nui o bag in seama.
pt voi si bb-ii vostrii.

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

intru si eu repede sa va dau datele copiilor macar:
Dragos - 3.04.2003
Medea - 10.04.2005

si va rog treceti si la Ana flaviei(anelisse) ca e nascuta in 9.07.2004

tare sint necajita ca dragos a facut febra 39.1 si nu reusesc sa-i dau nimic antitermic, ca nu vrea sa ia nicicum nimic. am incercat sa-i pun cartofi si zici ca-l frige. nu mai stiu ce sa-i fac ca e tare greu sa te lupti cu 16 kg miscatoare. dr. nostru tocmai a intrat in concediu si tanti de la urgente a pus un diagnostic aiurea, cred eu. dupa capul ei e rosu in git iar daca febra trece de 39 ea zice sa ii dau antibiotic!!! ziceti si voi ... suna bine?

nnona, abia acum am vazut mesajul tau, scuuuuuze de intirziere dar o sa-ti raspund cit de repede apuc.
pt restul fetelor si promit sa revin si cu pozele promise cu ana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Salutari racoroase!

Tocmai s-a innourat, oare sa sper la o ploaie? Ati vazut de ce e bine sa fi stat in Bucuresti o vreme? Acum nu mi se mai pare ca ar fi aici atat de cald, desi nu e o consolare.

Mariana tinem pumnii, da Doamne sa iasa cum va e mai bine.

Sunt in vizita la internet, la mine s-a stricat, asa ca nu ma intind prea mult.
Vacanta placuta, cui are, spor la treburi cui n-are inca vacanta.
Cristianei ii spun "La multi ani!" de pe acum, am intrat deja in zodia leului.

Simona

Mergi la inceput