Hainutze copilasi marca TCM - unde?
Raspunsuri - Pagina 8
claujro spune:
quote:
Originally posted by iileana
Cortul de fis e cel de pe pagina www.tchibo.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/EUR/TdTchBrowseCatalog-Start?CategoryName=lastminute" target="_blank">asta , coltul stinga jos? Cel de aproape 50 euro?
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Bre, unde vedeti voi cort de fas??????
mamica de baietel de decembrie 2003 si de fetita de august 2005
Poze Mara si Matei
misha-germ spune:
haine tcm se gasesc in magazine de duzina adica Aldi, lidl, Markauf,plus etc.
Locuiesc in germania dar nu sunt cele mai bune prod pt copii
mihah
maria2mami spune:
Un magazin TCM a fost si la Stadionul National dar sa desfiintat...am cumparat multe hainute si jucarii fetitei mele Maria si cand trebuia sa ma duc sa-i cumpar un patut roz pentru papusi la 60 ron, cadou de ziua ei ....ia-l de unde nu'i
Acum trebuie sa mai fac o vizita la magazinul de la morarilor si la cel de vis-a-vis de spitalul victor gomoiu..........si sa ma informez mai bine din postarile voastre unde este exact cel de la vatra luminoasa.
Sanatate multa
mmiha
maria2mami spune:
......aaaaa si mai este unul mic de tot si fff prost aprovizionat in Sos. Pantelimon (langa fosta cofetarie Laleaua), langa Cora
mmiha
Alina spune:
quote:
Originally posted by misha-germ
haine tcm se gasesc in magazine de duzina adica Aldi, lidl, Markauf,plus etc.
Locuiesc in germania dar nu sunt cele mai bune prod pt copii
mihah
Haine marca TCM se gasesc doar in magazinele Tchibo sau cele care au raion Tchibo.Exclus Aldi si Lidl!La Marktkauf nu am fost.
Unele lucruri sunt foarte bune,altele mai putin.
Alina
ionela-roxana spune:
Vai ma timisorencelor sa nu stiti voi ca este TCM si in Timisoara......
Nu pot sa spun ca ma interesat foarte mult desi sunt fan produse TCM am descoperit din greseala 2 magazine in Timisoara.
Unul este intre Piata Maria si piata Iosefin vis a vis de casa studentilor,si un altul este pe strada brancoveanu colt cu Rusu Sirianu.
Am fost doar la primul de unde am luat un pulover pt Rares,foarte pufos la 150 mii.
Jucarii nu am vazut,cum am timp merg si la al doi-lea ca si asa e aproape de mine.
Va pup si daca nu va descurcati cu adresele dati un PM si va explic.
Roxi 21+ si Rares 9. april.2002
Andra_ spune:
Buna fetele,
pe linga magazinele pe care le-ati enumerat deja, eu mai stiu citeva in Bucuresti:
- Stefan cel Mare - intersectia cu Barbu Vacarescu, linga magazinul First Bike de biciclete, adica in sensul de mers Victoriei => Obor pe dreapta
- tot Stefan cel Mare, mai departe spre Obor, mai aproape intersectia cu Lizeanu, nu prea am alt punct de reper, dar daca mergi pe/ pe linga trotuar il vezi
- Titulescu/ 1 Mai, dupa iesirea din pasajul Victoriei, dupa al doilea semafor, pe dreapta
- pe Dudesti, de la McDonald's Dristor spre Mall, pe stinga, e un magazin mai nou
- la intersectia Stirbei Voda cu Berzei, pe linga gellaterie, sint 2 magazine acolo
cam atita stiu eu, oricum sint mare fan, noi avem multe haine si nu numai luate de acolo, calitatea e fr. buna, ideea e daca vezi ceva ce-ti place ptr copil, sa iei, ca nu se stie daca peste 1 an cind i-ar veni daca vei mai gasi produsul Eu asa fac, dovada ca am pantalonii din aia de ski in 2 masuri acasa, unii care sper ca-i vor veni plodului peste vreo 2 ani+, dar la 80,000 ROL/ perechea in vara trecuta, nu m-am putut abtine Aaa, si cizme de cauciuc, o pereche e deja in uz dupa un an de odihna, si am urmatoarele 2 numere la lada, ptr zile negre ... de noroi
pup u,
Andra
Natasa spune:
Am fost si eu azi la magazinul de pe Morarilor si am luat o salopetuta de blugi cu 200.000. E draguta si practica si la toamna o sa-i vina perfect. Am vrut sa-i iau si un slip-special pentru copii mici, dar nu aveau decit pentru 6 luni-1an (eu as avea nevoie pentru un an si 6 luni) Din pacate, lucruri pentru copii mici am gasit destul de rar in magazinele lor, daca stiti unul mai bine aproviziinat, spuneti-mi si mie, va rog.
miraklucker spune:
Ionela-roxana, bine de stiut.... prin septembrie poate ajungem si noi. Asa cum spuneau si celelalte fete aici se gasesc numai la magazilene Tchibo, dar se schimba in fiecare saptamana, sau poate la 2 saptamani..... si, si mie imi plac produsele lor,au tot felul de lucruri fumoase, sunt de calitate si la un pret rezonabil
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
codruta_grg spune:
Stiti cumva in Cluj-Napoca unde as gasi eu eu marca TCM?
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI