Hainutze copilasi marca TCM - unde?
Raspunsuri - Pagina 9
mary_ary spune:
Drage timisoarence,
Nu bateti drumul pana la arad cand in Timisoara este plin de magazine TCM. Eu una stiu cel putin 2: unul in piata Dacia, pe colt, iar celalalt la intersectia strazilor Cetatii cu Gh. Lazar, vis-a-vis de magazinul cu piese auto.
Pupici,
mary si gogoasa mica
Andreea_k spune:
lamuriti-ma si pe mine ce e cu TCM-urile astea.
Fina-miu e vames si-mi zicea de ele mai demult ca in mag TCM este marfa confiscata din diverse locuri dar mai ales de la granita.
Vorbim despre acelasi lucru oare ?
Nu are nici o importanta daca e sau nu asa dar sunt eu curioasa .
cam spune:
Hai ma fetelor, spuneti-mi ca exista si in Valcea sau Craiova un magazin cu produse TCM, m-ati umplut de INVIDIE !!!!
Andreea_k spune:
este vb de 2 lucruri diferite sa inteleg.
Ma indus in eroare si faptul ca citisem mai sus ca cineva si-a luat niste oale sau cratite parca si de aceea eram curioasa daca e vb despre acelasi lucru sau nu.
Natasa spune:
Au si cratite, Andreea. La magazinul de pe Morarilor gasesti ce vrei:carucioare, jucarii, oale, lucruri, luminari, servetele...
CristinaT spune:
Am fost si eu cu Oana la un magazin nou pe care nu-l stiam. Am vazut pe starda Doamnei niste sandalute frumoase si i le-am luat din magazinul cel nou cu 400,000 desi dincolo erau 320,000. Oricum in magazinua asta cel nou era cam toata marfa de pe site, de exemplu cesuletul asta
http://www.tchibo.co.uk/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/uk/-/GBP/TdUkDisplayProductInformation-Start?ProductSKU=0009810&BackTo=LastMinute
este acolo 250,000.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
CristinaT spune:
Vis-a vis de statia tramvaiului 21 la capat este un magazin Leonardo. Pe straduta de langa Leonardo la 20 de pasi. Am un lapsus acum nu-mi aduc aminte cum se cheama statia.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
aissa spune:
Capatul lui 21 de aici de la Universitate? Adica magazinul asta de care zici e aproape de cel de pe Doamnei? Ca inteleg ca e altul decat ala.... Hai ca am scris asa de claaar.
Cristina si Ale (30.09.2004)