Hainutze copilasi marca TCM - unde?
Raspunsuri - Pagina 6
roxicucu spune:
Fetelor, ma intereseaza si pe mine la ce magazin, in Bucuresti se gasesc si jucarii marca TCM. As vrea sa-i cumpar lu' bebe o casuta din fas. Daca a vazut cineva asa ceva la vreun magazin, va rog sa-mi spuneti si mie ca am niste cunostinte in Bucuresti si as vrea sa-i trimit exact acolo unde au ca sa nu pun oamenii pe drumuri.
Multumesc!
http://community.webshots.com/album/267997357UUZEdo
Amita spune:
Buna fetelor,
Spuneti-mi si mie, va rog, unde se afla magazinele TCM din militari. Am inteles ca unul este pe la tranvaiul 41. Vreau mai exact. Multumesc
inapopescu spune:
Meyyy, spuneti-mi si mie mai exact unde este magazinul de pe TINERETULUI? chiar pe partea cu Mega Image, adik vis-a-vis de parc...sau unde?
Mercic
http://community.webshots.com/user/inapopescu
iileana spune:
Nu stiu, din pacate, locatia magazinelor TCM din Bucuresti, am intrat numai ca sa va recomand cu entuziasm echipamentul de tavalit in balti, noroi, zapada gasibil in reteaua TCM. Consta in pantaloni-salopeta + hanorac, e calduros, usor si absolut impermeabil. Si e ca cele de la "drumuri si poduri", are benzi reflectorizante. Ii sint profund recunoscatoare cui l-a inventat!
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
ana-oana spune:
quote:
Originally posted by iileana
Nu stiu, din pacate, locatia magazinelor TCM din Bucuresti, am intrat numai ca sa va recomand cu entuziasm echipamentul de tavalit in balti, noroi, zapada gasibil in reteaua TCM. Consta in pantaloni-salopeta + hanorac, e calduros, usor si absolut impermeabil. Si e ca cele de la "drumuri si poduri", are benzi reflectorizante. Ii sint profund recunoscatoare cui l-a inventat!
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
tu de la care magazin TCM l-ai cumpart? pt ca nu la toate gasesti aceeasi marfa.
O.
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA
iileana spune:
Din Brasov l-am cumparat, Ana-Oana. (pe hanorac, ccc ca pantalonii ii aveam deja). Si-acolo era in doua magazine TCM iar in celelalte doua stiau de el si se asteptau sa-l mai primeasca. Insa am vazut variante ale costumasului la citiva copii din Cismigiu, ceea ce ma face sa cred ca se gaseste si in Bucuresti.
ana-oana spune:
iileana, dancheshonen, chiar am nevoie de asa ceva, o sa ma apuc sa caut prin tecemeuri.
O.
Nicolae IORGA
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by ana-oanaquote:
Originally posted by iileana
tu de la care magazin TCM l-ai cumpart? pt ca nu la toate gasesti aceeasi marfa.
O.
Nicolae IORGA
foarte frumos costumasul si de calitata, daca se poate da-ne si niste preturi....
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
iileana spune:
Hanoracul era 400.000 lei intr-unul din magazine si 300.000 lei in celalalt. Pantalonasii i-am primit cadou, banuiesc ca ar costa cam tot pe-acolo.
Merita fiecare leut, scapi de nervii si circul cu "nu te duce acolo, ca te uzi" "nu te tavali in zapada" "nu te aseza pe aia" etc.
floarea_soarelui spune:
Eu i-am luat Ioanei acelsi costumas (varianta cu rosu) asta vara de la marfuri confiscate din constanta (acum aveau cu bleu) si a costat 150.000/pantaloni si 250.000/geaca. Este intr-adevar super fain...caprusit cu fleece si bun de tavalit in orice balta pt ca este impermeabi...plus ca se spala super bine (noi am fost la taiatul porkului cu el si se facuse moima numai grasime pe salopeta...s-a spalat f bine cu apa calda si detergent. La Constanta au si salopete de schi super faine..tot dintr-un material impermeabil (altul) si costa numai 500.000, aceeasi tip de salopeta la unul din magazinele de profil sportiv poate sari de 1500000/2.000.000 lei. Eu am fost ieri la bucuresti si am vazut un magazin cu marfuri germania (mi-a spus colega mea ca are marfuri TCM) pe bulevardul unirii...cum mergi spre casa poporului pe partea dreapta (f aproape de capatul dinspre unirii).
Numai bine va dorim si multa, multa sanatate:)
Dana si Ioana Amazoana (24.09.2003)
http://community.webshots
.com/user/floarea_soarelui