Hainutze copilasi marca TCM - unde?
Raspunsuri - Pagina 10
CristinaT spune:
da, da acolo
uite ca a venit barbate-meu si mi-a zis ca se cheama Sf Gheoghe. Eu nu reuseam nici peste o saptamana sa-mi aduc aminte.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
iileana spune:
quote:
Originally posted by tunitza
Aveti idee daca exista si in Brasov magazine TCM si daca da unde sunt ele situate?
Eu le stiu pe astea:
-pe Str. Iuliu Maniu, vis-a-vis de intersectia cu A.I. Cuza
-intr-unul din pasajele subterane dintre Hidromecanica si Centrul Civic (in cel dinspre Steagu Rosu)
-in stinga magazinului de articole sportive din Piata Sfatului.
mai era unul pe linga magazinul Star (inspre Teatrul Dramatic) dar cred ca l-au desfiintat...
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
kid2003 spune:
Mai e un magazin TCM pe 1 mai, vizavi de intrarea in Piata 1 mai, chiar langa farmacia Sensiblu. Au si acolo multe lucruri, jucarii, cratite si lenjerie. Lenjeria de dama e super buna, am deja o colectie de sutiene si chilotei de o calitate f buna si preturi cam ca la Jolidon (dar nu se compara calitativ)
Am mai auzit de un magazin si pe Calea mosilor, pe la intersectia cu M. Eminescu. Sunt curioasa sa ajung si acolo, nu stiu exact unde este, doar zona.
emasto06 spune:
Pe Calea Mosilor ??? Unde exact? Eu locuiesc pe-acolo, si n-am prea vazut...Sau poate magazinul are alt nume.Multumesc.
Cu drag,
Ema
kid2003 spune:
Hai ca am sunat la prietena mea care lucreaza pe Mosilor, ca de la ea stiam de magazine. Mi-a zis ca unul e vizavi de Mega Image de la Eminescu, pe partea cu Pizza Hut, daca vrei. Si altul e spre Obor, cum mergi de la Eminescu, pe partea stanga, dupa Bancpost. Cica se vede ca scrie mare negru cu galben TCM.
monu spune:
Va rog daca ma puteti ajuta si pe mine cu un sfat. Care e modalitatea de a deschide un magazin TCM? Este in franciza? Trebuie luata legatura cu Germania? Cum se face?
merci anticipat
si Alexia Ioana (24 mai 2005)
margas2005 spune:
La Iasi sunt magazine cu haine marca TCM?Daca ,da spuneti-mi unde sunt ca sunt interesata.