Clubul fetelor mignone!(2)
Raspunsuri - Pagina 2
cristinici spune:
Buna!
Eu am facut 2 FIV-uri ,dar amandoua nereusite, dar mai perseverez. Sunt inca optimista.Fetele care vor copii si inca nu au e bine sa-si faca analizele hormonale , iar sotii spermograme si daca totul e OK atunci exersati fetelor.
va pup cristinici
Leditia spune:
quote:
Originally posted by cristinici
Buna!
Eu am facut 2 FIV-uri ,dar amandoua nereusite, dar mai perseverez. Sunt inca optimista.Fetele care vor copii si inca nu au e bine sa-si faca analizele hormonale , iar sotii spermograme si daca totul e OK atunci exersati fetelor.
va pup cristinici
Buna fetele.
Herra am uitat sa mai pun link si acolo,ca uitasem sa pun link de la prima parte si aici
Cristinici..nu analizele hormonale sunt importante in infertilitate(eu NU sufar de asta)..Spre ex.eu am pierdut 3 sarcini,raman extrem de repede,deci nu-i problema de ramas.Insa voiam sa-ti spun ca sunt o gramada de chestii care te impiedica sa ramai insarcinata spre ex. o endometrioza,trompe infundate..etc.Ai putea sa citesti mai multe la Aspirante optimiste,la Endometru,la Laparoscopie..etc etc..
Oricum speram sa fie bine si luna viitoare sa va dau vesti bune.
Pupici la toate fetele.
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
POZE
herra spune:
quote:
Originally posted by Leditia
iti tin pumnii!

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...
Cristina &
Vlad
(23 septembrie 2004)
Leditia spune:
quote:
Originally posted by herraquote:
Originally posted by Leditia
iti tin pumnii!
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...Cristina &
Vlad
(23 septembrie 2004)
Mersic herra.

Fetele mele frumoase ati plecat in vacanta de nu mai treceti pe aici?
Pupici la fete.

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
POZE
herra spune:
vacanta???
nu cunosc acest cuvant...

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...
Cristina &
Vlad
(23 septembrie 2004)
cristinici spune:
Buna fetelor!
La mine nu exista alta sansa dect FIV deoarece am avut 2 extrauterine , iar ceea ce v-am spus despre analizele hormonale era una din cele mai dese cazuri de infertilitate din ce am auzit eu cat am stat prin spitale.
Oricum cine are probleme e bine sa analizeze tot.
Va pup cristinici'
'
tumpidunki spune:
salut!
ma primiti si pe mine cu 1.57m?
sunt o aspiranta la titlul de mamica, am terminat anticonceptionalele(diane 35) saptamana trecuta, vom face o scurta pauza adeca de cateva saptamani, maxim o luna si apoi incepem antrenamentele
.
sper sa reusim anul asta
!
Doamne ajuta!
herra spune:
quote:
Originally posted by tumpidunki
sper sa reusim anul asta!
Doamne ajuta!
iti tin pumnii!
Cristina &
Vlad
(23 septembrie 2004)
carmen e spune:
quote:
Originally posted by tumpidunki
salut!
sper sa reusim anul asta!
Doamne ajuta!
bafta multa, carmen

Emma