Clubul fetelor mignone!(2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
Originally posted by morenaA

In afara de mine (1,58) va mai aduc cateva membre "onorifice" in club... Asa ca sa ne simtim mai bine

Madonna 1.62
Salma Hayek 1.57
Carmen Electra 1.63
Toni Braxton 1.58
Christina Aguilera 1.59
Paula Abdul 1.57
Lucy Liu 1.60
Alyssa Milano 1.57
Vanessa Paradis 1.60
Shakira 1.57

Ce ziceti fetele? Le primim? Sau is prea "mici"?

Bine ai venit morenaA.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili81 spune:

Eu am 1.55 si 50 de kg si 24 de ani. Cam mult, stiu, ma tot gandesc sa iau masuri, dar cu practica...mai greu. Prietenul meu are tot 24 de ani si cam 1.80 inaltime si 80 de kg (nu prea stie nici el exact).
Mie dintotdeauna mi-au placut barbatii inalti, desi nu as fi tinut neaparat ca partenerul meu sa fie atat de inalt. Dar daca asa s-a intamplat nu pot sa fiu decat incantata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

Eu am 1,64 si 46 de kg . Am vreo sansa sa intru in club?

Claudiasi puiul ei Tomita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

bun venit, Claudia!
cred ca esti printre cele mai 'naltutze de aici!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vladwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank"> caietel de amintiri
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank"> jurnal de copil cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

Multumesc pt accept Herra ,dar eu chiar ma cred pitica . Am avut si complexe din cauza inaltimii mele ,dar acuma mi-a trecut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Ce mai fac fetele, micutele ?

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Karina + Bogdanel

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Hallo, fetele!
Tocmai v-am descoperit...ce ma bucur...1.55 si 50kg la ultima cintarire (mi s-a facut rau, dupa ce ani intregi am avut 45kg). da' le dau eu jos, nu imi fac asa mari probleme din cauza asta...
eu sint cea mai mica (de statura) dintre prieteni...toti peste 1.70...parca eram copilul lor...dar cu ocazia asta am scapat de complexe...m-au ajutat f mult. acum sint bucuroasa ca m-am nascut asa...decit sa fiu pe la 1.80...chiar nu mi-ar fi placut.
iar vorba aia cu esentele este super adevrata

Ceva poze...
Mai avem pina la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianai spune:

Fetele treceti-ma si pe mine pe lista, va rog
Am 1,60 si 48 kg.

WARNING: I have an attitude and I know how to use it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teolina spune:

Buna, strumfitelor dragutelor!

Vroiam sa va spun ca am gasit un magazin la Cocor, unde sunt sandalute si pantofi numere mici, incepand de la 33. Cum intrati faceti dreapta, apoi al doilea la dreapta. Bine, nu sunt chiar ce vroiam eu adica papucei, dar sunt din piele,cu preturi bune. Eu mi-am luat nr. 33 (da, asta e numarul meu ), albi,cu putin toculet cu 790.000. am inteles ca saptamana urmatoare aduc marfa!

Va pup, sa aveti un weekend cat mai frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Bine ati venit,ancasilv si Adrianai.
Teolina ia zi-mi si mie,sandalute mai elegante sunt la magazinul ala?ca preturile vad ca-s mai bune decat ce-am gasit eu pana acum..adik am gasit nr 35 numai la mag.de firma..si normal,pretul pe masura-2-3 mil..si nu-mi permit asa ceva,chit ca mi-au ramas si ochii si sufletu la niste sandale de la bata care erau vreo 2,8mil(ma rog 280 de ron)
No..io dupa ce ca am picioru mic,mai e si subtire..si toate baretele alea de la sandale imi sunt largi..si mi-e greu sa gasesc ceva...bineinteles si la un pret mai bun.
Pupici.

POZE

Mergi la inceput