Clubul fetelor mignone!(2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teolina spune:

Leditia, am vazut si ceva mai elegant parca, dar sincera sa fiu eu ma uitam dupa papucei, deci nu vroiam ceva elegant...

Eu zic sa mergi sa te uiti oricum, daca esti din Bucuresti.
Sa ne zici daca ai fost!

Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Buna,fetelor!
Ce bine imi pare ca v-am gasit! Eu sunt Claudia,am 24 ani si un baietel de 1 an si 7 luni pe nume Nicholas.
Si ca sa va conving sa ma primiti in clubul vostru va spun ca am impozanta inaltime de 1,53 m si greutatea de 43 kg.Nu e rau,nu?
Cand eram prin scoala generala si in liceu,am fost complexata din cauza inaltimii mele,dar acum m-am obisnuit si ma simt super OK in pielea mea.Deh,a avut si sotul o mare contributie in a-mi da incredere in mine.
Probleme cu hainele sau cu incaltamintea nu am avut niciodata. La picior port nr. 36,deci imi gasesc oriunde de incaltat.
Va mai scriu despre mine si daca aveti intrebari legate de magazine cu haine sau incaltaminte,nu ezitati sa intrebati...stiu cateva bune! dar acum am putina treaba...revin mai tarziu.

Claudia si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliane spune:

Bonjour, mes amies!
mai primiti un sufletel in clubul asta tare de tot?

sunt Eliane, am max. un metru si jumatate, la kg. stau cam prost ca-s putintele, dar am un suflet cit pentru toate femeile inalte de pe lumea asta. Sunt mamica unei papusi de 12 ani, sunt casatorita cu un tip de milioane, nici el foarte inalt, ca sa nu ma sui pe scaun cand il iau la rost sau il sarut. Sunt super fericita in casnicie , nu-mi place sa mi se spuna ca sunt mica sau mai nu stiu cum, sunt pur si simplu mignona, puternica, sufletista, calda si dulce (si cam laudaroasa?).
mi-e drag de voi, iar topicul este ceea ce caut eu de milioane de ani.

va imbratisez cu multa prietenie,
Eliane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Bine ati venit,misticgirl si eliane.
Teolina nu mai stau in Bucuresti,dar poate vin si cum de obicei vin cu treburi(mai multe deh..)trebuie sa stiu exact unde sa merg..adik sa merg la fix sa nu stau sa bantui ca n-o sa am timp.Oricum cocorul era pe lista mea..
pup fetele.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

Hop si eu. 158 cu 47 kg. Ma "cadrez"???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Hello, hello! 1,61 m cu 47 kg (mergand pe 48) primiti????? Eu ma consider mignona insa NORMALA si cred ca tocmai asta e si sarmul meu, faptul ca sunt mignona. Eram si eu cam suparata intr-o vreme ca nu sunt mai inalta (complexata nu am fost niciodata) insa tatal meu m-a trezit cu un argument imbatabil :" ai avantajul ca poti sa iti iei ce barbat vrei tu, inalt sau scund; daca ai fi inalta n-ai putea sa iti iei un barbat scund pt. ca astia in general nu ies cu femei mai inalte decat ei."...si sotul meu nu este nici el foarte inalt, daca imi pun tocuri suntem "la nivel". Da' e super asa.

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput