Bebelusi de nov-dec 2004 (63)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Felis Doamne ajuta sa mearga totul bine in septembrie si ne bucuram tare mult de vesti.Suntem alaturi de voi tot timpul si ne rugam pentru voi sa fie totul bine acum si pe mai departe.
Ar fi bine sa fie vreo mamica in Italia dar asta depinde si de unde mergi tu. IN ce oras mergeti? ca poate se gaseste cineva
Va pupam cu drag si ne gandim la voi.

Cici si Alexia ( 22.12.2004)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Cici, de mult nu ai mai aparut, sper ca totul e bine cu voi.
Ce-ti face frezila? Cred ca poti sa-i faci si codite impletite la ce podoaba are Alexia.
Acum esti singura sau mai ai vreo mama cu tine?

Peste o luna imi vin si mie socrii in vizita (e vorba de vreo 3 sapt.) si apoi o aduc pe mama iar eu ma intorc la servici...care o fi ala, nu stiu, ca ti-am zis ca acolo e aproape imposibil sa ma intorc datorita distantelor prea mari.

Ele, asa am fost si noi cand a inceput alex acum vreo 3 zile sa mearaga de-a busilea. Ni s-a parut un capat de tzara. Iar acum da ture prin casa de nu-i mai stau piciorusele. A descoperit ieri ca se poate deplasa si in afara camerei in care era pus. Si azi-dimineata era innebunit sa-l punem pe jos in family room si el sa iasa de-a busilea de acolo in toata casa. Bucataria noastra face colt cu intrarea in family room si primul popas il face alex in usa bucatariei sa vada daca mami e acolo.

De ieri ma pupa singurel fara sa-i cer eu. Cand stau in brate cu el, dupa o noapte lunga si departe de mami, simte nevoia sa se bage in sufletul meu si inclina capul spre buzele mele si sta sa-l pup. El nu face altceva decat inclinatia capului ca inca nu stie sa imite pupatul, dar eu stiu ce vrea el. O sa fie un mamalos copilu' asta, cat am incercat sa evit sa nu devina prea mamos ca nu vreau sa stea agatat de fusta mea pana la 30 de ani, dar se pare ca asa-i e firea...seamana cu tati . Oricum, ma topesc toata cand vrea la mine. Ce mandrie avem si noi mamicile sa ne vedem puii dependenti de noi. E o mare recompensa pentru noi.

Eliza, mi-e teama ca Felis nu o sa stie exact cat va dura sederea in Italia. Aproximativ stiu ca va stii, caci medicii iti spun cat dureaza investigatiile, operatia si recuperarea, insa astea sunt doar aproximative, nu poti stii cu certitudine daca e nevoie sa mai stai sau daca iti dau drumul mai devreme.

Felis, mai deleaga-ne si pe noi cu cate ceva, da-ne sarcini sa facem aia sau ailalta pentru tine, lasa-ne sa ne simtim utile si sa te ajutam, nu le mai face tu pe toate ca o mama eroina ce esti caci si eroii au nevoie de odihna si respiro. Uite, Eliza s-a oferit sa-ti netezeasca drumul la pasapoarte... Gandacelu si cu mine ne oferim sa-ti gasim pe cineva in Italia care sa te cazeze cat stai acolo. Tu trebuie doar sa-ti dai acordul.
Hai, pune-ne la treaba, vrem sa-ti demonstram de ce suntem in stare si noi, vrem si noi sa fim o a doua Paxela pentru tine . Odata ce iti iei de pe cap niste resposabilitati te poti dedica mai mult lui Mihaita sau macar dormi mai linistita noaptea. Zau de nu suntem fete de incredere.

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

ele felicitari de realizare noi mergem in picioare ne tinem de toate alea ne taram pana la ceva de care sa ne agatam si ne ridicam dar de-a busilea nuuuu nu ii place daca ajunge pe burta cel mult se ridica in genunchi dar nu merge

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Fetele... mii de multumiri... Dar nu va grabiti: medicul italian care l-a consultat pe Mihai acum o luna si care e seful clinicii de cardiologie de la spitalul unde va fi operat, mi-a zis ca spitalul suporta costul operatiei lui Mihai, cazarea mea si mancarea mea.
Voi sta acolo cam 2 luni si doar 3 zile nu voi avea voie sa dorm in spital, dupa operatia lui Mihai, cand el e la reanimare si eu nu stau cu el, deci nu se justifica sederea mea in spital...

Eliza a facut mai mult decat sa se ofere sa ma ajute cu pasaportul... ...

Intru mai tarziu ca acum vreau si eu sa-mi trag sufletul: am stat de la 14.30 la 16.30 la dr pesiatra si apoi afara cu Mihai... Sunt f obosita...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Fetele, exista bilete de avion mult mai ieftine decat cu taromu, trebe cautate pe net.

klm e ieftin de exemplu.M-as interesa eu, dar maine plec la busteni pt 4 saptamani.Biletu trebe cautat de-acum, se poate obtine si cu 200 de euro pt 2 luni, mama a obtinut(de pe net) bilet bristol bucuresti cu 170 de lire....si l-a gasit in 2 zile( a trebuit sa vina de urgenta cand s-a imbolnavit bunica...)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Try noi suntem bine, mama nu mai e de mult la noi, a plecat pe 7 Mai asa ca mai bine de 2 luni si acum facem ultimele pregatiri ca luni plecam si noi in Ro pentru 2 luni..asa ca ne intoarcem pe 21 sept..abia astept sa plec ca nu mai am rabdare, ha ha
Si cu coditele mai trebuie sa asteptam ca eu am tuns-o un pic pe Alexia cam de 2 luni..ha ha ha ha ce haios....am ce am cu 2 luni
Avem si noi de ieri un coltisor acolo in stanga jos asa ca suntem foarte fericite.

O sa mai intru acum vreo 3 zile sa va mai citesc ca apoi plecam si nu stiu cum o sa fie cu internetul si de pe 22 seara o sa mergem la mare vreo 10 zile..asa ca ne mai auzim in august..o sa am ce citi atunci

Pupici la toata lumea si aveti grija de voi si bebei

Cici si Alexia ( 22.12.2004)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

In sfarsit m-am intalnit si eu aseara cu Roserb. Mama, ce gagica .. S-a indragostit fii-miu de ea

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

gata, luat patut graco contur!

e superfain, dar asa e, ne-ar mai trebui o saltea, cred ca o sa punem o patura dedesubt... in orice caz, arata bine de tot, am facut un schimb bun!:))

Frumusetea va mantui lumea. (Dostoievski)

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004) - i-am tuns!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

In sfarsit am reusit si noi sa facem camera lui Andrei. De doua seri doarme la el in camera. E foarte incantat mai ales ca acum poate merge in premergator fara ciorapei (nu ii suporta). Inainte era destul de delicat avand in vedere ca era doar parchet fara mocheta.

In prima seara a dormit neintors pana la 4 dimineata cand a tras de doua ori din biberon si apoi a bagat iar somn pana la 9.00. Aseara a fost nitel maraici dar ok. Se pare ca ii prieste in camera lui.

Aveau dreptate fetele care ziceau ca doarme mai bine singur. Cand dormea cu mine se treazea la orice zgomot.

Mai avem totusi de luat perdeluta dar rezolvam....

Felis tinem pumnisorii si totul va fi bine ai sa vezi. Trebuie sa ai incredere in tine si multa putere. Suntem alaturi de tine si de Mihaita.

Va pupic pe toate si pe bebei.

Flory si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by Eliza5

In sfarsit m-am intalnit si eu aseara cu Roserb. Mama, ce gagica .. S-a indragostit fii-miu de ea

sa inteleg ca piticul tau apreciaza formele pline si foarte pline?

Acum serios, mi-a facut mare placere plibarea, poate o repetam!

Gandacico, e fain patutul, sa-l stapaniti si folositi sanatosi!

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput