Bebelusi de nov-dec 2004 (63)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata tuturor... Noua ne dau cei doi dinti de sus acum, dupa ce s-au lasat asteptati timp de o luna. I s-au spart gingiile, si se si vad un pic dintisorii.
GIndacelu, sa va fie de bine patutul, de fapt doar lui Ioachimu'...Ei, cam asa ceva este si al nostru, patut frumos, elegant, dar Daviduche il gaseste prea ingust, asa ca a devenit nefolositor
Florypop, felicitari pt cameruta lui Andrei...DAca s-ar putea sa il culc si eu singur in camera ce bine ar fi....Si culmea este ca problema se afla la mine in cap : nu-l pot lasa singur si pace....Mai tirziu n-o sa ma lase el
Eliza, in sfirsit v-ati intilnit si cu Roxi...Daca era in rochia de chinezoaica in care am vazut-o eu intr-o zi, e si normal ca a placut-o Alexutul tau. Ieri l-am vazut si eu pe Alex in parc: o data pe la 11.00 si apoi mai tirziu 3 -4 cam asa....PAcat ca nu avea cum sa fie cu tine
Cecilia...va asteptam in Ro. Sunteti din Bucuresti?

Simona si David (10 nov)

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Simona crede-ma ca nici mie nu mi-a fost usor sa il las singur mai ales ca pana acum nu a dormit nici o noapte fara mine pana acum.

Eu una m-am gadit si razgandit dar asa e cel mai bine pentru ca vorba ta mai tarziu nu ma mai lasa el pe mine. Acum, na ce sa zic, depinde numai de tine, cum vrei tu.....

Dormim cu usile deschise si il aud la orice miscare.

Pupici,

Flory si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Pentru a veni în ajutorul sinistratilor, Antena 1 deschide 3 linii telefonice Romtelecom pentru strîngerea de fonduri.
Acestea vor deveni functionale începând din această seară si pînă pe 31 august.
Telespectatorii care vor să doneze doi euro pot suna la 090-090-00-70, pentru o donatie de 3 euro, la telefonul 090-090-00-71, iar pentru 5 euro, la 090-090-00-72. Acestor sume li se adaugă si tva. Antena 1 vă mai pune la dispozitie si un numar la care puteti trimite de pe telefonele mobile mesaje scurte. De asemenea puteti transmite un mesaj sms la 1413 si donati astfel 2 dolari + tva.

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

La sotul meu la servici fiecare angajat (are vreo 150 ) a donat niste haine , alimente, apa si le vor duce cu soferii lor direct intr-un sat sinistrat.Asa sunt siguri ca "ce-i in mana nu-i minciuna"...nu stiu cum ajung banii din sms-uri, cand , cui...nu ca nu am incredere in intentia buna a televiziunilor dar parca as da direct din mana mea. Si uite asa am mai facut nitel loc in dulapuri...acum..la cumparaturi ca am unde sa le pun

familia nebunica
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Miki, si compania mea face la fel. Azi au plecat cateva camioane la Bacau (bine, compania mea este foarte mare :-).
Eu una cred ca este nevoie de o mobilizare fara precedent avand in vedere grozaviile care se petrec in tara. De aceea, cei care pot sa organizeze transporturi, foarte bine, sa o faca, cei care nu au aceasta posibilitate pot sa sune la numere cu suprataxa cu credinta si speranta ca banii vor fi folositi in mod cinstit. Eu una nici o clipa nu m-am gandit ca ar putea fi altfel.

Mergi la inceput

Stie cineva ceva de Miche? Mie mi s-a stricat telefonul (l-a "balit" asta micu') si nu mai am numarul ei.. Stiu ca e pe la Bacau..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

vreau si eu sa dau niste haine! acuma fac curatenie generala... aveti vreo idee? ca eu nu am timp sa ma interesez!

cu miche am vorbit pe YM acu cateva zile, zicea ca vine saptama asta acasa... iti dau pm cu telefonul, k?

ps: a, nu il am la indemana, mai incolo ca acu am treabaaaaaaaaa

Frumusetea va mantui lumea. (Dostoievski)

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004) - i-am tuns!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Ca de obicei citesc tot chiar daca stau in umbra.
Felis iti trimit un PM.
Zilele astea Bianca a mincat mai bine.
Asa ca am tras niste concluzii...
Ea maninca dupa programul ei nu dupa cel pe care incerc sa il impun eu.
Indiferent ce e in lingurita,in virful linguritei trebuie sa fie iaurt.
Lingurita sa fie aia nasoala din plastic de 2 lei si nu aia de silicon care care-i place lui mami.
Si tot asa.Noroc ca maninca ceva.
Va multumesc la toate ca mati sustinut!
Nu stiu ce ma faceam fara voi.

Fetrlor,nu vreti o intilnire? mare...Cu cit mai multe mamici si bebelusi!

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

"Viseaza ca si cind ai traii vesnic,dar traieste ca si cum ai murii azi"

Mergi la inceput

Gandacelu, de pe situl TVR citire: Îmbracaminte și alimente puteți dona în corturile din fața Teatrului Național din București.

Mergi la inceput

Vio, daca ii faci mancare in forma de telefon mobil sau telecomanda sigur mananca tot
Vio, vreau intalnire!! Dar sambata sau duminica, pentru ca eu lucrez

Mergi la inceput