Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (83)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna seara!

M-am uitat si eu la stiri, este dezastru in tara. Parintii mei sunt in Onesti, pe Valea Trotusului, azi dimineata nu au putut iesi din oras sa mearga la servici, mi-au povestit cum arata orasul si nu mi-a venit sa cred. Nu au apa, curent si nici gaze, bunica mea (in Targu Ocna, noroc ca sta in varful dealului) a facut focul in soba ca sa faca de mancare. Si tonele de apa se duc la vale, in noaptea asta se varsa viitura in Siret, cica va avea Siretul un debit egal cu debitul Dunarii. Baraje mari sunt in pericol, au fost luate de ape poduri, nu mai exista legatura directe intre Moldova si Muntenia. Fetele din strainatate nu va puteti inchipui ce este in tara. Doamne ajuta!

Pupici multi si de la noi, noapte buna!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

da mai asa este cu inundatiile astea ..ma uitam la tv si nu-mi venea sa cred ...Doamne ajuta !!!asta e rezultatul defrisarii ..si binenteles al nepasarii celor de la conducere ..blehehe!!!
Andreea B ...asteptam vesti despre bb2 ...baietel , nu-i asa ?
ce-as mai face si eu ..doi ..daca as mai avea 30 de ani

Simo , l-am vazut pe David ...e tare scump !!!acolo la fantani ii place si lui mister pufu...multa sanatate puiutului !!!

Adela , si eu voi incepe sa-l dezvat de bibe ..sa-i cumpar mai intai o canitza din care poate suge ...arata bine cea de la Farlin ...
o sa-ti zic cum merge actiunea ..

bey , da ce prajitura buna am facut ...
va poftesc la masa
pup

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Jale maaare in tara cu inundatiile; parintii mei sunt din vrancea si tocmai au dat pe tvr1 ca se asteapta cea mai mare viitura din ultimii 500 de ani, dimineata pe la 5, nici nu vreau sa ma gindesc...

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de iunie la serbare

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Simona R tratamentul este excelent...doar sa ai gija cu salbutamolul ala...sa nu-l dai dupa 7 seara sau la culcare ca agita...si din pacate este un bronho dilatator care da efecte secundare in timp(cardiopatii etc etc)...eu as merge pe ventolin spray sau chiar sirop care nu e chiar asa controversat....noi in cazuri extreme(ca si Alex are la activ vreo 4 bronsiolite pe fond alergic) apelam la baby-haler si Ventolin...in caz extrem si cate un puf de Becotide(nu a fost cazul decat o data).Si la tot tratamentul prescris de medicul la care ai fost as adauga si un Ketof
sirop,antihistaminic.Bronsiolitele ,bronsitele nu se prea fac vara decat pe fond alergic....Fetele cu mai multa experienta in domeniu voi ce ziceti? Sper sa nu te superi ca mi-am dat cu parerea dar am citit o gramada,plus ca ma si pasioneaza medicina na...chiar ma gandesc la anu sa mai fac o facultate
Si sa revenim la oile noastre...dnul Alex face greva foamei si pe mine m-apuca disperarea...azi de la pranz nu a mai mancat aproape nimic...laptele nici nu s-a uitat la el si l-a apucat un plans cu lacrimi mari de crocodil asa ca l-am lasat in pace...deci doarme flamand!.In schimb baloseste la greu,roade tot ce prinde la masele....o sa avem in curand o maseluta sau doua cine mai stie?Parca n-am avea destui dinti...adica 8...si chiar acum cand am inceput si eu nenorocitul ala de serviciu....de ziua copilului meu eu cica o sa fiu la munca...pe naiba!Mai bine imi dau demisia decat sa ma duc la munca atunci!Presimt ca o sa ma imbolnavesc asa vreo cateva zile in perioada aia
Revin ca am ceva treaba de facut(adica ma duc sa fumez o tigara sa ma calmez cu fitele lui Alex cu nemancatul) si revin.

LA MULTI ANI ADELA si DENISA 1 anisor si LA Multi Ani Stefania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

of, Doamne, Andrea, ma simt de parca as fi acolo. ce-o fi si cu inundatiile astea anul asta?
Doamne ajuta

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Simona,as vrea baietel,sa-i fac sotului un,dar n-ar fi nici un bai daca-ar fi fetita...sanatos sa fie.
Felicitari pt prajitura,vad ca incet,incet te perfectionezi in ale bucatariei,bravos..

Asa e,e nenorocire cu inundatiile.

Ma duc sa ma imbaiez,revin,daca mai gasesc pe cineva.

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

mitzura - eu sunt pro dr sears, asa depasit cum e el. mi se pare logic sa raspund copilului meu cu tandrete si cu iubire zi si noapte.
iti dau mai multe pe pm, nu vreau sa se iste nici o polemica aici.

tuturor celor loviti de necazul inundatiilor - doamne ajuta si fereste de mai rau!

o noapte usoara tuturor

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

andreea, eu sunt aici mereu
acum astept sa mi se coaca tarta, totusi cred ca m lasat focul prea mic si cam dureaza. oricum, am remediat problema

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Eu stiam /credeam ca asta-i locul unde ne dam cu parera..si evident unele pareri sint contrare cu cele proprii...dar de aici pina a se insca polemici,....mai este drum....Eu m-am simtim aiurea...recunosc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

fiecare cu ce-l doare....iedu` meu nu mai bea lapte noaptea de ceva timp, de fapt nu bea nimic noaptea, DAR, nu reusec sub nici o forma sa-l fac sa NU se inece cu bucatelele de mancare, de ex, paine cu iaurt, miez de cartof copt, biscuiti, pufuleti, etc. Se ineaca rau si aproape ca varsa, pe mine ma trec apele si-mi piere cheful sa mai incerc, pun mana pe mixer si bag la manivela si astept cu mare-mare nerabdare ziua cand l-oi vedea si pe el cu o coaja de paine, o briosa sau un pufulete rontaind pe strada cum mai vad prin vecini. E haplea si cand vede mancarea o da pe gat fara s-o mestece, de aia se ineaca daca nu e pasata, la noi pranzul, Slava Domnului, totusi, pana acum a durat maxim 15 minute. Eu nu-l grabesc dar deschide el gurita. Nu mai are chef sa puna mana pe castronel decat dupa ce il goleste ca sa zdrangane cu lingurita in el. Insa cand nu are chef sa manance nu mananca si gata, asta-mi place la el, ori mananca ori da din cap ca NU si in cazul asta nu am nici o sansa, pot sa stau si-n cap si sa cant pana ma dor falcile. Azi de exemplu n-a vrut decat 3 mese, gustarile mi le-a refuzat categoric. Si gustarile la noi sunt fructele. Asa ca azi nu si-a luat portia de vitamine.Nu va mai bat capul ce si cum sa-l invat sa roada si el ceva ca deja v-am mai intrebat da nu mi-a reusit pana acum nimic din ce am incercat, doar fructele pasate si alea cam greut. Ma intreb, oare are ceva probleme ca nu le are cu mestecatul inca?

Cat despre dr. Sears sa-mi mai dau si io cu parerea ? pai la noi Sears asta era litera de lege inca dinainte de a fi aflat io de el si de abordarea lui :)) Acum e cam too late sa mai incerc o alta abordare, si nici n-as vrea, sincer, probabil ca la fratiorul lui Danut, daca o vrea Cel de Sus sa mai nasc, o sa incerc totusi si abordarea cealalta, ca sa vad ce si cum.

Una peste alta, mai pot sa ma plang putin? NU e gata casa nici acum, ca mesterii astia zici ca lucreaza in reluare asa spor au la munca !!! Facem slalom urias printre gresii si faiante.

Gingiile iedului sunt umflate si jo si sus, si cred ca de aia e asa agitat, toata ziua morfoleste cate ceva necomestibil, in schimb NU MAI BALOSESTE DELOC !!!!

somnic usor
lia

Mergi la inceput