Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (83)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

mai fetelor, dar trebuie neaparat sa va zic una tare de tot (pt mine, cel putin)....eu pana acum de fiecare data cand stranuta ii ziceam lui danut "sanatate" si de doua zile am remarcat ca daca stranut eu imi zice zambind "tate" :) imi vine sa-l mananc de dulce si drag ce e !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Bey,v-ati pus pe prejiturit,acum cand io mi-s la dieta?
Andreea,a ajuns mirosul pana la mine.

Mi se inchide un ochi,va las,dar nu inainte de a va ura,o zi buna/o noapte buna!

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Asta este insula unde mergem noi:
http://www.gothassos.com/

Pa.

poze Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Asa, se vorbeste de dintoase pe aici. raportam si noi. Cand am plecat acum o luna din Romania , avea fata mami 6 dintisori, 2 jos si 4 sus. Acum ne mandrim cu inca 2 jos, si o maseluta. Deci iepuras in toata firea. De asta rontaie tot ce prinde. Ci mai si capseaza, si doare....credeti-ma ca nu am uitat ce tare doare.
Hai un somn linistit sa aveti.
Pupici dulci.
Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

gata tarta. imi pare rau ca nu mai am camera ca faceam niscaiva poze sa v-o arat si voua. nu ca ma laud, dar nicodata nu mi-a crescut pana acum asa fain. si toata lumea a papat cu pofta. ba pe pupi l-am mai domolit eu, ca nu vreau sa pape prea mult dulce.
cred ca nu mai apare nimeni pe aici asa ca va pup si eu

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

tare faza cu stranutatul...of, ce copii mari aveti voi, noi nu mai vrem sa vorbim.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaella spune:

Neatza,

Multamim de aprecieri!!
Simo, da' sunt din Constanta, sar stau in Bucuresti de 8 ani.Partea buna e ca am reusit sa pastram apartamentul de acolo in virtutea " e bine pentru nepoti",asa ca tre sa producem nepoti,sa amortizam costurile.

Lia,cu inecatul....n-ai decat o solutie : bucatele mici care sa nu fie periculoase si lasa-l sa se mai si innece,asa invata.Trebuie sa incepi de undeva.Denisa a ajuns deja sa pape o nectarina mica singurica,iar cand ajunge aproape de sambure i-o iau.So, good luck si muuulta rabdare.
Suuuuper tare faza cu "tate".

Andreea,te sun diseara.Tre sa plec la Galati si inca dau cu banu'....nenorocire mare pe acolo!!!!Mi-e frica de mor, dupa ce-am vazut pe la stiri.

O zi buna sa avem,
Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Mneata mneata!Vine cineva la o cafea?Fac cinste pe banii firmei...asta daca nu va deranjeaza anunturile din aeroport cu aterizarile de avioane ca pe mine ma seaca
Deci revin ca vad ca ieri ati fost productive...sper sa fiti si azi la fel de vorbarete...
Haideti la o cu frisca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Neata!

Adina,cum sa ma supar!Orice parere e binevenita!

Chiar,multumim!

Da,Ventolin ii dau(sirop),este varianta de import a Salbutamolului(aceeasi sb. activa).Am citit si eu ca agita ;eu i l-am dat aseara la un loc cu antib.,in ceai...si sa stii ca aseara a dormit bine..s-a trezit doar o d ata.

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Neata,fete frumoase!

Miha,mai gandestete,nu cred ca se circula prin Galati,la ce a fost azi-noapte.

Adina,baga si la mine o cafea cu frisca.

SimonaR,ce face Davidut,a mai facut febra azi-noapte?

poze Alexia

Mergi la inceput