Mamica de Noiembrie -Decembrie 2005(25)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

DIANA, sa stii ca si al meu sot a visat cutremur...Ca mergeam printre blocuri pe jumatate cazute dar in care mai locuiau oameni, ca era innorat si urat rau pe afara, dar pana la urma am ajuns in statia de masina, unde era soare si frumos si nici nu fusese cutremur.
Ma cam pune pe ganduri al meu cand viseaza, ca el de obicei nu viseaza....De ex a visat ca sunt gravida si ca avem baietel si asta inainte sa stiu ca sunt gravida...
Interpreteaza cineva vise?

joy 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

Eu una sunt extrem de ingrijorata de vremea asta oribila, ceea ce se intampla in tara nu este numia o intorsatura de moment, se pare ca asa va fii in fiecare vara, si atunci imi pun problema " ce fac cu doi copii, cum se vor descurca ei pe o asemenea vreme si vremuri" si e groaznic, si acei sarmani oameni fara nimic acum!
Acum pretind ca sunt ingrijorari puse pe seama furtunii hormonale, dar undeva in mine exista o teama pentru viitor.

de abia astept sa nasc, nu mai am rabdare

Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295

Mergi la inceput

19+PISCHI, Dienutza patit-o cu sotul ei cu cutremurul.DA chiar ai dreptate ca e f. curajoasa, ca eu as fii sarit maimult decat el daca-l vedeam facand asa.
Dar nu poti sa stii cum reactionam decat cand suntem in acea situatie.

JOY 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinucaR spune:

Multumesc mult pentru urari!!!!!

Noki_Lara, am facut o eco normala la Filantropia. Eco morfo vom face pe 26 iulie la AMA Medical (http://www.amamedical.ro/)

coralia76, dap ne doream baietel!!!!

xandra28, cum m-ai visat?!!! Imi pare tare rau, dar abia apuc sa parcurg rapid paginile postate de voi
Te rog din suflet mai povesteste o data

Apropos, am pus ieri poze noi

Cum imi pun si eu in semnatura carucior albastru???

IrinucaR 22+

www.irinucasisoru.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

irinuca, am visat ca ieshisem in orash noi 2 cu sotzii noshtri, shi era un tip care se uita la tine insistent...
shi at sotzul tau s-a luat de el, shi ala i-a tras un pumn, shi atunci al meu a sarit shi el... culmea ca al meu nu e bataush, shi nici al tau n-are fatza...
shi asha te-am visat, shi ca erai tare dragalasha ca tocmai de-aia atrasesei atentzia
te pup
xandra, 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Joy imi cer scuze, le-am incurcat, asta e. Si n-am baut nik. Am citit mai multe pagini pana sa scriu si le-am ametit.

Pupici

Mihaela 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinucaR spune:

xandra28, sper ca barbatii nostri nu au incasat-o prea tare...
Iti multumesc pentru complimente

www.irinucasisoru.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

multzumesc shi eu irinuca pt pupicei
ahhh, hai ca akuma nu mai pot sa bag iconitza cu pupicii gataaaa

Mergi la inceput

Dar ati plecat cu toate si cu totii la plimbare? Am ramas singura....

joy 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Maine fat triplu test, sa-mi tineti pumnii.
Va anunt si de amniocenteza....
Sarcina usoara.

Paula 15+
Alexandra

Mergi la inceput