Mamica de Noiembrie -Decembrie 2005(25)
Raspunsuri - Pagina 4
Lavi spune:
Anda, ma bucur ca mai aud de tine, si de bebelacul"rautacios", al meu baiat sta cu capul intr-o parte si cica se sprijina in cot si isi suge degetul, da tare din picioare si e cam mereu treaz.
DE cap ia si tu un paracetamol de bila, sorry, nu stiu dar incerca cite un grepfruit ca cica spala ficatul si calmeaza fierea.
Patut am de la Eva. Carucior fac rost, am scos de Evusorul niste body, pantalonasi si camasute, ma gindesc ca o sa ma coste cam 2 mil hainutele si cu diverse.
Mai incolo priun august ies cu Victor la cumparaturi pt bebelacul baiat 23+ prima dragoste a vietii mele Eva
Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295
xandra28 spune:
anda 77, chiar le intrebam pe fete de tine!!!
ce bine imi pare ca ai revenit!
ai grija de tine shi stai cumintzica de acum incolo, da?
eu, poate n-ai observat, am trecut ca shi celelalte fete prin povestea cu schimbarea de sex, e chiar amuzant, ai dreptate!
pupici
xandra, 20+
coralia76 spune:
Anda bine ai revenit din concediu!M-am speriat cand am citit de pata de pe chilot..sper ca a fost un episod trecut care nu s-a repetat sau nu se va mai repeta.Trebuie sa ai grija,probabil fara efort,sa incerci sa te menajezi de la orice efort.
Da..si eu ca Dienutza tot fetitza imi doresc...inca nu stiu ce o sa am ..dar acum nu stiu de ce am un sentiment ca 99% fetitza va fi bebe a mea,desi tati vrea baietzel..eu i-am tot zis sa-si ia gandul..poate urmatorul...
Varsta bebelica[url=http://lilypie.com/days/051129/3/25/1/+2"]
dienutagraviduta spune:
bine te-ai intors, anda;
da, cred ca pe tine te-a umflat rasul cand m-ai vazut impingand la carutul lui luca, normal; sincera sa fiu, ma bucur enorm, dupa ce mi-a trecut socul initial;
caruciorul l-am cumparat de acum 1 an- cred ca de la el ni se trage ...
dienuta graviduta si bebelushul luca
alexandrina spune:
Ohoo, se vede Cristina, si inca ce frumoasa...
Eu n-am reusit sa ma fotografiez ieri ca sotul mi-a fost la interventii cu inundatiile astea si a luat aparatul cu el...
Ina, ce-ti multumesc eu tie... Atunci cand am zis ca tu m-ai incurajat am zis si ca a trecut disperarea, a doua analiza a iesit bine, atunci trecusera 2 din cele 3 saptamani si nu m-am rabdat sa sun la laborator si erau gata.
Sunt destul de ocupata la servici si de-abia va citesc, dar sunt in general bine, oarecum obosita. Am citit si eu ca trimestrul 2 e "de miere", dar parca nu e chiar asa.
Azi intru si eu in luna a 5-a, dar bebe nu face miscari evidente inca. Intre timp mi-am amintit ca am citit intre ceva esoterisme odata ca in perioada in care incepe a misca, sufletul bebe-ului se leaga definitiv de pamant si parca nu ma mai grabesc asa tare sa miste, sa se mai bucure un pic de lumile celelalte.
Mirela, am observat ca ne-ai povestit din greutatile tale tare greu si ca de mult te dor. Macar aici poti sa le zici intre prietene ca probabil altora iti vine mai greu. Mama ta e bolnava de ceva anume acum? Cati ani are? A fost o vreme in care v-ati inteles foarte bine?
Atena, intre timp n-ai reusit sa te loghezi cu id-ul tau?
Bun venit Felicia si cat mai multa sanatate tuturor!
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
joy04 spune:
Anda 77, bine ai revenit! Imi pare rau sa aud ca nu esti f bine, dar mai ales bb-ul. Sa ai grija, protejeaza-te si totusi, poate itida un tratament ceva....Prietena mea care a avut aceleasi probleme, adica contratii permanente a luat utrogestan (dar de la inceputul sarcinii) apoi a luat duvadilan, si gravibidon (nu stiu daca am scris corect). Si aceeasi problema cu retard de crestere din cauza contractiilor... Ba prin luna a V-a a inceput sa piarda lichid de nu avea voie decat sa se duca la WC. S-a internat prin saptamana 36 si a tinut-o 7-10 zile in spital apoi i-a facut cezariana.
SPER SA NU PATESTI ASA, DAR TE ROG AI GRIJA !!!
JOY 19+
IrinucaR spune:
Dragelor sunt in continuare alaturi de voi, dar am fff mult de lucru si de invatat (am licenta pe 1 aug).
Vestile cele mari: o sa avem un baietel Este sanatos, voios si miscaret.
Va pup pe toate si promit sa recuperez din august incolo.
IrinucaR 22+
www.irinucasisoru.3x.ro
anda77 spune:
iau acum un paracetamol, poate imi mai trece macar capul...
noki lara: la pop am fost la diagnosis (nici nu stiu sa aiba in alt loc). am facut eco morfo cred (a masurat tot, deci morfo e), 2D, a costat 3.200.000. este foarte distant desi eu faceam eforturi sa ma arat simpatica ca sa pot smulge de la el mai multe informatii. aiurea, e mut. mai multe am aflat citind ecografia acasa. acasa am vazut ca scrisese retard de crestere 4%. mi-a anexat 2 poze cu placenta. adica nerelevante pentru parinti, doar pentru doctori. nimic cu fatul. este rece, mult mai rece decat iosup, mut, usoara atitudine superioara. per ansamblu pare ca stie ce face si mi-a inspirat incredere, nu stiu daca asta mi s-a parut de la reputatia lui, de care eram impresionata dinainte sau de la atitudinea din cabinet, de "eu am o treaba importanta aici, dar pe care o fac oricum cu ochii inchisi".
http://community.webshots.com/user/anda1977
joy04 spune:
IRINUCA, MULTE FELICITARI SA-TI TRAIASCA VOINICULSI SA FIE CUMINTE, SA FII SOACRA MARE INTELEGATOARE!!!!!!!
si BAFTA LA LICENTA !!!
TE asteptam cu vesti si impresii de la eco.
JOY 19+
Lavi spune:
Irina , super felicitarii pt fetita si sa ai parte de multa fericire.
Anda, stai linistita si sa ai grija, mare grija de tine, eu cu Eva am stat in pat de la 4 luni, si iti garantez ca timpul trece,nimic nu sta pe loc, asa ca cu putina rabdare, o sa-ti tii odorul in brate cit de curand.Iti tin pumnii si sa ai mare grija de tine.
dulci
Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295