Mamica de Noiembrie -Decembrie 2005(25)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

'Neatza fetelor, va spune o burtica cam chinuita in ultima vreme.

Da, umblaturile mele pe la dr. sunt aproape de final. Dupa ce alaltaieri am fost la urgente, mi s-au facut analize si toate au iesit OK, cu exceptia leucocitelor care au crescut de la 10.000 (acum 2 luni) la 15.500. Corelat cu cresterea VSH mi s-a spus ca ar putea fii un semn de infectie, insa mai trebuie facute investigatii pentru a vedea de unde vine. Mi s-a facut si echografie, iar cand au ajuns la bb, toate asistentele din urgente s-au strans sa vada "minunea" - un bb "hiperkinetic" cum l-a denumit dna dr. Nu va pot descrie ce tzopaiala si chef era in uter, ca bb nu putea si urmarit efectiv: era cand in stanga, cand in dreapta, boxa, sarea, dadea suturi sau facea bungee-jumping cu cordonul ombilical. Mi s-a spus ca e foarte agitat si asta imi cauzeaza mie contractii (si aveam, ca burtica era tare-tare si tuguiata). Nu prea am ce face, bine-intzeles ca s-a terminat cu cafeaua sau alte chestii stimulante.
Ieri am fost la dr. de interne care m-a trecut pe regim drastic (, pe mine, care sunt gurmanda!!!) si acum am voie numai chestii fierte (nu prajeli, nu crocante, nu grasimi etc) si urmeaza sa-mi mai faca azi niste analize pentru a vedea daca am vreo infectie pe undeva.
Deocamdata sunt ceva mai bine (dupa ce ieri am reusit sa ma dau jos din pat numai dupa o injectie cu Piafen) si sper sa ma mentin asa.

Mirela Anca imi pare rau sa aud prin ce treci. Si mie mi se pare ca mama ta a invatat un comportament care ii aduce o serie de avantaje, de pilda, atentie din partea ta si gaseste calea cea mai simpla si mai "verificata" de a obtine aceste avantaje. Daca nu poti vorbi cu ea ca de la mama la fiica, o solutie ar putea fi ca ea sa nu mai primeasca atentia ta cand face astfel de lucruri ci, dimpotriva, atunci cand are un comportament pe care tu il aprobi. Stiu ca numai de asta nu ai nevoie acum si iti tin pumnii sa treci cu bine si cat mai repede. Sanatate multa tie si baietelului!

Ina multumesc de intrebari, sper ca ti-ai reincarcat bateriile in concediu cat sa fii mereu zambitoare in fata soacrei
Mi-a trimis Cristina o melodie cu soacra - beton, cred ca te-ai amuza tare mult sa o auzi.

Maria-Alexia, Coralia sper sa scapati cat mai repede de valul de treaba de la scarbici. Cora, cand mergi la dr.? (scuze, am uitat). Maria - felicitari pentru burtik!!!

Tania & Punctuletz 17+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

Neata tuturor,
felicitari mamicilor care au mai aflat de sex si sa va bucurati de bebei/

Lavita ma bucur de fetita ta, sicncer mii de felicitari, ti s-a implinit dorinta.
Eu sunt atre obosita, vin la servici dupa 3 nopti nedormita, cu Evusorul 40-41 temp, dus la spital , orer de medicamente si mult sres si suparare.
In fine azi si-a mai revenit.
Ma gindesc cu groaza cum va fii la toamna daca se va repeta racelile astea, cu un bebelac de citeva saptamini.Sper ca voi gasii un remediu pina atunci.

Mi-a fost tare doer de voi


Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Ma bucur sa mai aud de tine Tania,Doamne ajuta sa fie bine si sa scapi de durerile alea.N-ai ce face daca trebuie regim...il vei tine,poate asa iti revii la forma buna de dinainte.Ce bine ca bb e Ok,cred ca daca e asa "hiperkinetic" il simti in fiecare zi cum da din picioruse.Nu ti-a putut spune daca e baietel sau fetitza?
Eu ma mai duc la dr. luni(18.07.05)apoi abia dupa 20 august cand se intoarce din concediu..si probabil pe atunci voi afla si eu daca sa iau hainutze roz sau albastre.
Sibiencele am aflat ca pe luptei la intersectia cu Milea este un magazin care au carucioare pentru copii(practice si frumoase) la preturi mai mici decat in alte parti...eu o sa trec pe acolo pe la sf. lunii cand mi se mai regleaza bugetul,am inteles ca sunt BabyCare.
Coralia,20+

Varsta bebelica[url=http://lilypie.com/days/051129/3/25/1/+2"]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

Noki Lara, iosup a fost primul care mi-a zis sexul, la 12s... shi mie mi s-a parut super devreme, mai ales ca vazusem shi eu documentarul pe national geografic...
iar saptamana asta, la 20s, medicul meu, care nu shtia ca eu chipurile ash shtii sexul, mi-a dat verdictul baietzel...
in mod normal, avand in vedere renumele, ash merge pe mana lui iosup, dar avand in vedere circumstantzele, adika varsta lui bb, tind sa merg pe mana doctorului meu shi sa cred ca este baby boy.
oricum, am mai repetat, nu conteaza
pupici,
xandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

daca nici aici nu se vede poza nu mai stiu ce sa-i fac!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hornoiuc/detail?.dir=/78bd&.dnm=64fe.jpg&.src=ph



Cristina 19+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Tania, bina ca macar ai aflat cam ce se intampla, sper sa treci cu bine prin toate. Iar regimul - asta e, daca trebuie...
Nu stiu, nu vreau sa bag fitile degeaba, dar VSH-ul nu e in general marit la toata lumea in sarcina, deci nerelevant in cazul asta ??? Ma rog, vor fi stiind doctorii mai bine. Sper sa fi fost ceva minor pana la urma si sa treci cat mai repede peste neplaceri!

M-ai pus pe ganduri cu cafeaua. Eu renuntasem aproape total la ea in ultimele 3 luni, dar acum, ca am trecut in a 4-a si e asa de greu sa revii la serviciu dupa concediu, tocmai incepusem sa-mi reiau viciul . Dar din cate povestesti tu, cred ca o s-o tai din nou de pe lista.
Traiasca siropul (de afine, zmeura,...) si berea fara alcool!

Cristina, se vede poza !!! Ma bucur sa te cunosc si pe tine, ai o burtica adevarata, ca tot sunt eu obsedata de asta in ultima vreme !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Se vede poza Cristina foarte frumoasa burtica ta,a mea recunosc ca e un pic mai micutza desi am cu o saptamana in plus.Sa ne dea Dumnezeu copilasi sanatosi tuturor!

Varsta bebelica[url=http://lilypie.com/days/051129/3/25/1/+2"]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

heeeee, bine v-am regasit, fetelor,
m-am intors si eu din concediu (munte+mare). nu m-am apucat sa citesc din urma, banuiesc ca sunt tratate intregi, mai ales ca nu ma simt in stare. am o criza de bila cu greata si durere de cap care persista de 24 de ore. asta-noapte am dormit 2 ore (stateam cu ochii in tavan si cu durerea pe capul meu si ma intrebam: Doamne, este corect sa ma doara capul in noaptea dinaintea intoarcerii la serviciu, dupa concediu...of) nu stiti cumva daca e voie ceva de bila in perioada asta? stiti de unde a aparut criza de bila? mi-a zis o prietena de-a maica-mii sa mananc mez de nuca ca e foarte indicat... si eu, proasta, mi-am cumparat o punga de miez pe care am papat-o ieri de dimineata. inconstienta, asa imi trebuie...
sa va mai povestesc alta "tragedie": cum ma plimbam eu, frumos, pe munte, observ, la o vizita la toaleta, PATA MARONIE PE CHILOT, IN LUNA A 4-A!!! Isterie, ingrijorare, fuga la Bucuresti, telefon lui badiu, hai la eco de urgenta, ajung, CONTRACTII!! era copilul meu in uter ca o barcuta meschina fara putere pe marea neagra in furtuna. sa vedeti valuri. am intrebat cauza. nimic. doctorii astia nu stiu. saptamana asta aveam programata eco la pop. aici alte contractii(fara intarirea abdomenului sau altceva). eu nu le simt, dar cica am contractii in permanenta. din cauza contractiilor copilul nu se hraneste bine, asa ca pop l-a diagnosticat cu retard de crestere de 4 %. luna trecuta la episodul de urgenta Badiu nu mi-a dat nici o pastila. s-a banuit ca din cauza ca am stat eu la soare si m-a certat.luna asta, la control, o sa-i cer tratament. daca contractiile astea nu inceteaza, copilul meu nu papa mai nimic acolo...si o sa nasc o maimutica mica si slaba...
a, am uitat, mai avem si placenta jos inserata...
copilasii vostri in ce pozitie stau acum? al meu e cu capul in sus si picioarele "la iesire" (parca am marsupiu cu cangurel) si cand il apuca suturile, le simt chiar ...acolo!!...rautacios copil, nu vi se pare:))
ina, lavi 1 si 2 , ce mai faceti?
vai, dienuta, cand am intrat azi pe forum m-am uitat la tine si la coralia sa vad daca ati aflat sexul. pana am plecat in concediu nu vorbeai decat ce mult vrei tu sa fie fata, ca e imposibil sa fie baietel. sa nu te superi pe mine, dar recunosc ca m-a umflat rasul cand am vazut ca o sa-l ai pe luca...hai, sa vezi ce fericita o sa fii si al doilea o sa fie fetita.
nu uitati sa-mi spuneti daca stiti ca pot sa iau ceva pt. bila sau macar ceva de cap ca nu mai pot...
a..v-ati apucat sa cumparati lucrusoare? dienuta a luat carucior am vazut...


http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

CRISTINA se vede burtica dar nu pot sa-mi dau seama daca si a mea e la fel de mare....????!!!! Oricum iti sta bine...
DAr sper ca diseara sa pun si eu pozici si sa vad ca-mi spun fetele de pe aici...
unii imi spun ca am burta prea mare, altii ca nu am deloc, dar vreau ca sa zic asa o parere de specialisti, adica a voastra.

JOY 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Anda77, bine ai revenit in gasca!

1. Cu placenta - citeste ultimele pagini unde fetela au zis ca si ele au avut-au, si e OK, nu e o tragedie.
2. Bila nenorocita - stiu cum e- baga un ceai de sunatoare - e sfant. La mine functioneaza intotdeauna. Dupa ceaiul de sunatoare, fierbinte, in patut si culcatura pe partea dreapta. Si schlafen.
3. Cum a fost la POP? Ca eu merg vineri. Cit a costa si unde, la Diagnosis? Please, da-mi niste detalii.

Iti tin pumnii sa te simti mai bine.

23+3

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051106/dt/8/k/2ca8/preg.png

Mergi la inceput