HARRY POTTER - Suntem in rand cu lumea!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauraspeedy spune:

Nadya, le gasesti pe internet, in format electronic, la www.cartionline.lx.ro/r.html.
lauraspeedy siLavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by liviujuristul

-Noi suntem cu multe in randul lumii,dar nu inteleg de ce nu vor unii sa recunoasca.
-Daca apare o carte ca toate cartile apare in Romania inseamna ca...
-asta se intampla in orice tara...
-nu cred ca aceastra carte ,care are o sustinere mascata,inteleg cei care inteleg ce vreau sa spun,au recunoscut-o si colegii de breasla englezi, este mai tare decat legendele noastre romanesti,sau decat povestile nemuritoare,sau povestile arabesti sau ale ...si multe altele.
-Apropo,cati olimpici,care au crescut cu povestile lui Fat-Frumos si Cosanzeana are Romania,si cati au europenii??cine sau cine este sau nu in randul lumii???
---Fiecare are sau nu are ceea ce au sau nu altii...sa nu ne jucam cu cuvintele...

Liviu, nu inteleg de ce esti pus pe carcoteala. Cartea e simpatica, draguta, haioasa, captivanta sau cum vrei tu s-o numesti. Ce-ai frate cu ea? Adica si mie mi-au placut Ileana Cosanzeana, Calin Nebunul, Praslea cel voinic si merele de aur si multe alte basme, dar asta nu inseamna ca lumea tre' sa se opreasca aici. Ce-ar fi sa nu mai scrie nimeni carti ca sunt suficiente cele care s-au scris pana acum, timp s-avem doar sa le citim pe toate...

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NADYA spune:

Lauraspeedy, iti multumesc pentru linkul pe care mi l-ai dat, nu am reusit sa-l deschid inca( imi zic ca nu-l gasesc), dar o sa mai incerc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Nadya, vezi ca link-ul are la sfarsit un punct. De-asta nu-l poti deschide. Sterge punctul si vezi ca functioneaza! Bafta!

Tzuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by Andrada

PS HP Rules!!!

coreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeect!

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Dar in romaneste cand va fi lanasata? Si cat va costa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mist spune:

Ati citit-o? Daca da, v-a placut? Cum vi s-a parut in comparatie cu celelalte?

-- just my two cents

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by danitin

Dar in romaneste cand va fi lanasata? Si cat va costa?

La sfarsitul lui noiembrie. O va lansa editura Egmont, dar inca nu au fixat un pret!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happyalex spune:

Ma bag si eu in vorba si va dau un link , unde gasiti adrese cu toate HP-urile

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39651&whichpage=6

Happyalex

"Fa-ti datoria oricand; totdeauna va fi cineva care sa te vada : tu insuti." - Nicolae Iorga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Am inteles ce traducerea in romana apare in noiembrie!
Eu am toate volumele cumparate in vara asta si le-am "papat" pe nerasuflate(am 34 anisori, neimpliniti). M-au captivat, pur si simplu.

Theiuta

poze cu Nicolas

Mergi la inceput