Aspirante optimiste (144)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Mai, fetelor, din toata lista ati ramas numai 3?????

Uni sint fetele? Au plecat in conced?

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Ladytut, ia uite cate vesti despre tine, dar, sa stii ca nuuuu te contrazic, dar, sa ma crezi pe cuvant, dar io scrisai mai sus ce patii cu omuletul albastru. Cu plangaciosu' fara vina mea...
Sa nu-mi spuneti ca nu spusai in scris confuziunea cu omuletul albastru, ca incepeti sa ma contraziceti, ca si cu adidasii, si acusica ma intorc cu ...., stiti voi.... ce in sus.. la soarta asta de filocseeeeera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Anca, eu cred ca au fugit in lume optimistele!

Leditia, draga mea, vezi ai grija sa nu lesini prin tramvai! Si zici ca te duci la dr.Avram la Coltea?

Oana, nu te-am parasit, crede-ma ca ma doare sufletul ca intru doar seara , dar la servici nu pot intra pe forum... Si dupa job am avut de umblat si de rezolvat niste problemute... sunt franta, dar nu mai puteam de nerabdare sa te vad! Oricum, promit ca in weekend (daca nu pleci pe undeva) o facem lata de tot! Te cred, te cred ca ai vorbit de-adevaratelea cu Medeea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Da,Carmen.cita,la dumneaei merg maine dimineata..
Si nu lesin io, dar nici bine n-o sa-mi fie iti dai seama..In plus iau sotu' cu mine sa-mi faca galerie..ca sper sa nu-mi mai sparga si acolo vena,ca de aproape 2 sapt trag de ea sa-mi treaca..mi-a spart-o una la un centru medical.
Pupici cu lipici.

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Mergi la inceput

Pai, coano Ladytia, nu-i de glumit, Joitico, c-o filocseera
ca la ce surprize-surprize computaresti avui eu parte, incep sa cred ca nici despre baschetari n-am zis nimic mai zilele trecute si iar ma apuc sa-ti dau sfaturi, soro, cum sa-ti oblojesti bietele picioruse.
Dar bine ca sunt in regula si tot asa sa o tii si sa ne anunti ca esti in regula cu toate. Cu hepatita C sigur esti in regula, bine ca iti protejasi vena macar de asta, ca era cat pe ce sa te intepi aiurea, bine ca-l intrebasi pe om...
Dar mie imi spune cineva de ce sunt albastra? Sau daca sunt albastra? Ca poate nu ma vad eu bine...

Mergi la inceput

OANA, ai dat click pe nick-name-ul tau? Poate ai unmblat pe la profil, ceva... Atunci se albastreste. Uite, fa urmatoarea experienta: logheaza-te (ca vad ca nu esti logata), adica 'bate' parola sus, unde scrie nume utilizator-parola-login si apoi da click pe Carmen.cita si ai sa vezi profilul meu, ce mesaje am postat, etc, tot ce vrei sa afli despre mine (si bineanteles, eu 'am lasat la vedere'). Ai sa vezi ca dupa ce te intorci la forum numele meu iti va aparea albastrit!

Mergi la inceput

Carmencito, pai de la click-uri mi se trasara toate pe ziua de azi, ca dadui la click-uri in nestire sa ma imbogatesc si eu cu PM-uri d-astea, dar numai peste bubite dadui, de facui si basici la degete. Daca nu mi-a placut cartea, muncesc cu mainile, dar pot sa ma laud ca macar sufletul il am de artista.
Si te invit seara de seara la un si stau si-n weekend pt tine acasa, ca zau, rare sunt artistele pe lume si mareee placere imi face cand dau peste una de-a mea.

Mergi la inceput

Carmenuto, esti mandra de mine, ca uite cu cate iconite m-am facut pe balustrada! Uite ca apare soarele si la mine, dar asta pt ca am un inger pazitor care asa de frumos le explica....

Mergi la inceput

Pai da, OANA draga, cum zice LEDITIA, poate s-a albastrit de la inima albastra , cum avem noi astea, artistele

Leditia, mama, vad ca ai inceput sa te invarti in cercuri inalte, te-ai dus in elita pacientelor dr.Tutnaru. Dar pe site-ul lui de ce nu te inscrii? Uite, ia exemplu de la OANA!

Mergi la inceput

OANA, iti mai dau un 'pont', cand vrei sa vezi daca s-au mai postat mesaje pe subiectul pe care-l vizualizezi, nu stai si astepti cum faceam eu la inceputurile mele (desi vad ca raspunzi repede) sau sa iesi si sa intri in subiect de mai multe ori, ci tastezi tasta F5. Eee, asta se invata dupa ani de meserie, dar tu mi-esti draga si vreau sa stii mai repede!

PS: Albastrul este culoarea mea preferata.

Mergi la inceput