Aspirante optimiste (144)
Raspunsuri - Pagina 4
Leditia spune:
Oana daca nu zisasi nimic atunci io plecai ca am avut ceva treaba.
Deci te duci la mesaje private,vezi ca e o casuta in stanga..albastra..printre altele...si setezi sa poti primi de la membrii..de la options.
Pupici.
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
asi spune:
la toate aspirantele!
Mai fetelor unde v-ati ascuns?Sau stati de ploaie
si nu vreti sa va arati decat
.
Carmencita vezi ca pe lista de gravidute mai sunt si cateva prospete mamici.
M Oana spune:
Cred ca nici adresa de mail n-aveam voie s-o dau la oficial, pe ploaia asta de azi, ca am ramas si fara mail. Cica suspendare din cauze numai de ei stiute. O sa le aflu si eu, dar pana atunci nu mai schimb singura nici un bec, ca dau foc la casa.
Si ca sa fiu pe subiect, cam asta patesti si cand te doftoricesti singur si esti pe la inceput de stiinta medicala.
Medeea, ma fac eu mare in d-alde computerului si stam de cafele prin toate mijloacele virtuale. Dar stai sa mai cresc putin...
Lady,sa traiesti si sa te bucuri de viata, pana maine o execut si p-asta, dar stai ca-mi lua casa foc in sectiunea mail.
crinuta71 spune:
Asi eu sunt aici. Dar de ieri de cand a fost o ploaie mare imi merge rau internetul.
M Oana spune:
Ca am primit o steluta multumesc cu respect si fac cinste asa cum se cuvine si asa cum imi sta in caracter 

, chiar daca azi se pare ca au fost cam multe ceasuri rele, ca tot ma defectai si a fost si o liniste pe aici...
Dar de ce imi apare numele cu albastru,
, nu ma pricep, cu toate ca vaz ca mai multe sunteti colorate. Sa nu-mi spuneti ca eu m-am albastrit din propria vointa, ca habar nu am de la ce butoane functioneste treaba asta.
Daca m-au albastrit extraterestrii sau daca albastra ma vad numai eu, multumesc frumos, pot dormi linistita, ca stiu si eu de unde mi se trage!
M Oana spune:
Ptiuuu, mi-a iesit un om care plange, iar eu plang numai la necazuri d-alea mari, in nici un caz pe la aspirante optimiste.
Crezui ca e vorba de un simplu omulet albastru, ca p-asta care plange nu vreau sa-l folosesc niciodata. Mi-e deprimant!
Vaz ca sunt aspiranta pe mai multe planuri, dar tare ma bucur de acest statut, ca face si el parte din viata.
Carmen.cita spune:
Acus am ajuns si eu acasa nerabdatoare sa vad ce mai faceti
cu o mana pe furculita
si cu cealalta pe tastatura, precum medicii priceputi! Si vad ca sunteti bine-mersi (cam putine, e adevarat fata de lista pe care m-am chinuit s-o copiez azi-noapte... unde oare sunt aspirantele optimiste de altadat'???).OANA, te conversezi de zor cu Medeea, dar nu vad eu bine sau nu e nici un mesaj postat pe aici de Medeea???? Unde e Medeea, am halucinatii?
Pe de alta parte, Oana, ai fost avansata, ai deja o steluta! S-o porti sanatoasa si sa-ti poarte noroc!
Leditia, scumpa, ce mai faci, te-au mai batut pantofiorii?
Leditia spune:
Carmen.cita nu m-au mai batut scumpa,ca azi mi-am luat adidasii![]()
Azi trebuia sa merg la analize,da'aveam unele la sp.Coltea si cum doamna nu mai poate decat maine,imi pastrez vena pt ea..
Iar apoi vad eu cand ajung si la centru ala si apoi la cantacuzino..da' le iau pe rand,ca n-am atata sange de dat o data.![]()
Culmea e ca ultima masa trebui sa o iau la 18-maxim 19 si dim sa nu pap nika..uff si parca vad cum ma ia dim cu lesin de foame prin tramvai...
Pupici cu lipici.
Oana,lasa mey plansu ce tot ai?Nu veni cu faze si emoticoane din alea pe aci ca ma deprimi..pai ce faci vrei sa-mi schimb parerea despre tine?
Leditia spune:
Oana felicitari pt steluta..s-o porti sanatoasa!
Pupici cu lipici.
M Oana spune:
Hai, ma Carmecito, ma lasasi in abandon toata ziulica, de mi se stricara butoanele de la computer, dar le carpi pe ici, pe colo si c-o roata desuuuumflata de Hercules, ma lupt inca cu tastaturili.
Medeeeeeea, nu e fantomatica, sa nu mi se spuna mie optimista, caci mi-a trimis un mail pe la pranz in care ma invita la o cafea pe PM. Io, cum nu-s doftoranta in PM-uri d-astea, i-am dat la oficial adresa de mail, ca tot fluturam ca o dau la orisicine.
Acusi ma gandesc ca daca mi-a trimis un mail, de ce in mail imi cere adresa mea de mail. Fac si eu ca Ladytut cu hapatita C, ca era vaccinata si o avea pe lista cu analize de facut.
Dar cand e omul la inceput de cariera, nu e mestesugit in ...scopii cu mail-uri si PM-uri.....
Meeeedeeea, acum vaz ca mail-ul merge si nimic in el de la tine.
Doar un mesaj de suspendare de cont (mi-or fi luat tot aurul de pe contul ala,dar nu stiu daca chiar acolo imi pastrez averili) , de la nu-si ce adresa, mesaj de pamplezir, ca efectul lui inca nu l-am descoperit.
M-am luptat cu multi extraterestrii virtuali azi, dar Medeea 76 sigur mi-a trimis un mail. Macar tu ma crezi, Carmecito, ca ma apuca filocsera icisa....