Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 44

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Adriana mica , felicitari mamica !
Sanatate multa si sarcina usoara.

Catalina, multa multa sanatate. Ai grija de burtik.

Relya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Fetelor, dragelor, andicu, princess, multumesc . Ma tem ca miercuri ar fi cam devreme, dar dr. a zis ca pot sa fac analiza la o sapt dupa Pregnyl deja.
Ar fi bine sa stiu, ca in 24 iulie mergem o sapt in delegatie… Moaamaaa, maine la 7.25 ma duc pt analize de singe… acuma zau asa…
Mishu, conteaza pe mine!!
Ciclul se poate sa vina mai tirziu dupa stimulari hormonale?

_
"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Catrinel iti tin pumnii pentru maine,sa nu ne "fierbi" prea mult...Asteptam vesti bune ca "unele" din noi au nevoie mare de asa ceva....

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Catalina, ma rog la Dumnezeu sa fii bine. Sa stai linistita in pat, sa nu faci nici un efort.
Mishulici parca ti-am sugerat ce sa faci sa treaca timpul mai repede pana atunci ().
La noi suna sirena din jumatate in jumatate de ora, am inteles ca a iesit Bistrita din matca si inunda tot ce prinde. Mi-e o frica de mor! Nu stiu ce se intampla de avem atatea inundatii!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Salutari si de la mine.
Catalina, te rog din suflet stai cumintica in pat si ai grija de tine si de puiuti. Noi ne rugam pt tine si pana la urma totul va fi bine, ai sa vezi.
Catrinel, abia astept sa ne anunti ca esti graviduta. Si mai astept pe cineva cu sufletul la gura. Stie ea cine e, nu-i asa Mishulina?
Andicu, sarumana pt raza de soare. A ajuns fix la inimioara mea, ca afara e tare urat si ploua.

Pup si gravidutele.

Eu da sigur mai fac histeroscopie. Acest Dr la care am fost aseara, a zis sa facem histeroscopia intai si pe urma mai vedem. Mi-a mai dat si toate hormonalele din ziua 21.

Pt sot mi-a recomandat refacerea spermogramei la alt laborator. A spus ca el lucreaza pe principiul asta (tineti cont ca suntem in provincie si laboratoarele sunt mai slabe, nu sunt certificate): orice analiza care iese prost se repeta la un alt laborator.
In alta ordine de idei m-a luat ca cine mi-a spus mie sa fac FSH si estradiol in ziua 2 de CM cand ele se fac in ziua 4? Eu mai auzisem de la voi de ziua 3, dar ziua 4??????

Pup toate fetele

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Lipseste omu cateva zile si iata ... cum apar gravidutele.

Dananita si Adriana mica FELICITARI!!! Sa aveti grija de voi.
Haideti fetelor ca eu am vazut de data asta 12 berze. Se pare ca au inceput sa-si faca datoria.

Catalina - ai grija de tine acum, stai linistita si gandeste pozitiv. Suntem alaturi de tine si ne rugam pentru tine. Doamne ajuta.

Mishu - din umbra ... .

Fetelor, dupa multe teste negative de ovulatie (si tip banda si tip feriga), am unul feriga slab pozitiv, ieri. Azi m-a chemat la eco vaginal.Am pe stanga vre-o doi ... ca exact nu stiu ... dr. asta nu prea da detalii. Pe dreapta am iarasi vre-o trei ... dintre care a masurat unul singur, pe cel mai mare: 18 mm.
Endometru bun, dar nu a spus de cat.
Doamne ce imi lipseste Ale. Ce as vrea sa ma sfatuiesc cu ea.
Cine ma ajuta, fetelor? Sunt in z. 22. Fertility imi arata din ianuarie ca ovulez(dar nu e sigur - linia e intrerupta) in z. 21, rar in z. 23.
Azi, z. 22 am folicul de 18 mm. Nu mi-a dat nimic sa-l faca sa creasca, nici sa se sparga. Pregnil am acasa, dar nu vrea nimeni sa ma injecteze fara hartie de la ginecolog.
Ce sa iau ...sa creasca asta pana maine, sa poata sa se sparga.
Dr. mai zicea ca s-ar putea sa fi ovulat deja.

Cine, ce ma sfatuieste? Pls, fetelor.

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

iepurila,

Sa stii ca la capitolul hormoni ( si nu numai ) si doctorii inca studiaza. Pana acum recomandau in zilele 3-5 a ciclului : FSH, estradiol, LH.
Mai nou am vazut ca medicii mai informati ( vezi site dr. T ) recomanda aceste analize in ziua 2. Nu se omoara in explicatii ...dar stiu ei ceva !

Relya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Buna , fetelor! Va pupicesc dulce pe toate ....
Catalina, iubita, ma rog din toata inima sa-ti fie bine si sa te ajute Dumnezeu!Ai mare grija de tine si incearca sa stai cat mai linistita! Noi suntem langa tine si tinem fata de manutza!
Jane, in sfarsit ai aparut! Chiar ma gandeam la tine si la tau! Lasa neamurile in pace ca tu si BEBE sunteti cei mai importanti acum!
Catrinel si Mishulica (acum va iau la "pachet" daca va potrivirati amandoua luna asta la foliculosi si endometroase!) hai si voi , sariti la gravidutze!Sunt si eu cu tine Catrinel maine la 7,25!
Andicutz, !
Laura Ioana, pupici ! Ti-ai mai revenit? O veni ea si vremea noastra!
PS Numai vara nu e asta cu atatea inundatii pe capul bietilor oameni! S-au sucit toate in lumea asta!
Iepurica, fiecare dr. cu fixul lui! Important este ca mergi mai departe cu investigatiile!Spermograma sotzului unde o repetati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Dragele mele, dragi, va multumesc din tot sufletul pentru sustinere si rugaciuni. In special acestea imi folosesc pentru ca am o stare in care vreau sa va spun ca nu ma pot ruga. Adica cu gura o fac dar sufletul imi e amortit.
De ieri de cand am venit de la spital am mai sangerat extrem de putin, doar un firicel asa, burta nu ma doare in afara de f mici intepaturi si stau in pat cat pot de mult (cu exceptia cand ma duc la toaleta si cand va scriu).
Incerc cat pot sa fiu optimista dar imi e destul de greu tre sa recunosc.
Daca aveti ceva link-uri (Jane ?) de la subiecte care discuta de sangerari in sarcina va rog mult sa imi spuneti si mie.

Cata si fetele care mi-ati sugerat. La Niculescu nu tine cu sugestii de tratament. Aseara am sunat la el la cabinet si l-am gasit slava Domnului si i-am zis ca am sangerat din nou si mi-a zis sa stau linistita in pat si daca mai sangerez sa ma duc la el maine si l-am intrebat de ce nu am simptome de sarcina si mi-a zis asa: "Doamna, sarcina a fost vazuta la echograf in evolutie. Asta inseamna ca are ritm cardiac si este ok." Oricum eu nu am mare incredere in echografistul ala de la Giulesti (poate stiti de dr. Sedam) si astept cu mare nerabdare ziua de vineri cand voi merge la Parhon la doctora Neamtu cu care am facut stimularea si care m-a monitorizat pana acum.

Va pup pe toate si imi cer scuze ca numai despre mine vorbesc dar sper sa ma intelegeti ca sunt varza.

Catalina si bebicii din burtica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/catalinapieptea/album?.dir=/930f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/catalinapieptea/album?.dir=54ca&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Cata scumpa...mai intreaba-l totusi si pe T pentru ca utrogestanul ajuta si el, dar stiu ca si pregnylul face minuni...merita macar sa intrebi, pentru ca eu stiu ca T a dat tratamentul asta unor fete cu antecedente de sarcini oprite in evolutie si celor cu iminenta de avort...si lucrurile au decurs bine si au nascut bebei sanatosi...ai grija mare please!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
12+
Simburica

Mergi la inceput