Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 44
Raspunsuri - Pagina 4
Amely spune:
Adriana, FELICITARI pui, ma gandeam eu ca o sa vii cu o veste buna! acum ai grija de tine si de bebic!
Catalina, mi se rupe sufletul draga mea... pt. ca stiu prin ce treci, dar fii tare si ai sa vezi ca totul o sa fie bine. are dreptate Cata, chiar daca va fi sa ramana doar un bebe, nu e nici o problema, atata timp cat celalalt este bine (chiar cresc sansele pentru el). Acum trebuie sa lupti cu tine, sa incerci sa te linistesti, sa stai cat mai mult in pat pana trece pericolul. Vorbeste cu dr. tau despre ideea cu pregnylul (sunt sigura ca si T. te-ar ajuta). In plus, e foarte probabil ca hematomul sa se retraga, iar daca e bine sarcina, adica bebe, o vei tine si totul va fi ok.
Hai, sa fii optimista, da? Noi suntem langa tine 
"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
MirelaV spune:
Adriana, felicitari ptr bebic. sa ai o sarcina "cumintica" si bebel vioi. ai grija de tine.

p.s. si de data asta am avut mana buna (modesta de mine
)
motzunicule, am incercat sa te sun duminika. era reteaua f ocupata. nush ce s-a intamplat. cum mai esti? pup
MirelaV
pupicei pe burticei
jane04 spune:
Cataliana:

Stai linistita acum. Incearca sa gandesti pozitiv. Am mai auzit de cazuri de-astea si totul a fost bine la sfarsit.Se poate sa nu fi putut sa vada bebele al 2-lea din cauza hematomului.Este chiar fff posibil.Stai calma si odihneste-te.Eu iti tin pumnii si te pup
.
Dananita si Adriana mica va felicit din toata inima si va doresc sanatate copilasilor vostri.Ne vedem la gravigute de martie -aprilie 2006 
Laura Ioana nu dispera ! Stiu ca e greu ! Dar pt. toata lumea D-zeu are un plan bine stabilit.
fata suparata !
Mishulina , Iepurila dragutele sunteti bine ? Mi-era tare dor de voi si m-am gandit sa mai intru sa vad ce faceti 

fetele pe care le astept cu drag la gravidute ( si sa nu-mi spuneti sa am rabdare ca eu nu am
).
Fetele eu ma simt bine , m-am enervat cam tare de curand cu niste neamuri de care nu mai scap , dar incerc sa ma calmez si sa ma odihnesc.
toate fetele !
6+
Mishulina spune:
Buna dimineata,fetelor! (chiar daca e urata si
)
Catalina
ai grija de tine/voi,te rog! Doamne,prin ce trebuie sa treaca biata fata! Ma rog pentru voi sa fie bine pana la urma! Stai linistita in pat si ia medicatia,sper sa se resoarba hematomul si sa fie ok...Doamne-ajuta!
Jane,chiar imi era dor,nu mai stiam nimic de tine...
Ina
dananita spune:
Salutare fetelor!
MirelaV, Mihaipopescu, Jane04, multumesc din suflet pt urari. Multa sanatate va doresc!Si celor care nu sunt inca
le doresc sa ma urmeze cat mai repede!
Da, Mishulina, ti-ar sta grozav cu burtica!
Adriana mica, dar stiu ca numaram exact! UM12iunie!3 teste pozitive, cel mai vag sambata
. Si poti sa crezi tu ce vrei, dar dupa 10 ani de stat in bucuresti esti BUCURESTEANCA (de-a mea)![]()
PUPATURI LA TOATA LUMEA!
DANUTA BANANUTA
Catrinel_17 spune:
Neata, fetele, ce harnice sunteeeti!
Adriana mica, felicitari din suflet!!! Mi se pare minunat cum s-a intimplat totul, si ziua de 26, si in camera lui bb! Parca e o poveste!! Multa sanatate si fericire iti doresc!!
Motzunica, cum e cu durerile? Le mai ai? Ai prestat extrem de efectiv, trebuie sa se lase cu II
Iepurila, deci faci histero din nou… Cu laparo cu tot? Iti tin pumnii!!! si ce a mai zis doctorul? Sotzul tau cum e?
Jane, da un sut la rude, tu esti cea mai importanta, in jurul tau trebuie sa se invirta totul!! Si ei trebuie sa inteleaga ca ai nevoie de liniste si de odihna.
Mishulina
– semne… nu am, m-a intepat ieri un pic burta, asa surd cumva, nu stiu ce sa zic. Dimineata nu am pofta de mincare, dar asa a fost tot timpul cit am luat medicamentele. Daca nu e luna asta, sigur e luna viitoare, io asa ma straduiesc sa ma gindesc.
Catalina, mi-a sarit inima – cum te simti?
_
"After all, tomorrow is another day!!"
dananita spune:

ADRIANA MICA, FELICITARI
! SARCINA USOARA SI MULTA SANATATE TIE SI LUI BB!

SA PLOUA CU GRAVIDUTE!!!!
PUPATURI!
PS:
nu uita ca suntem 

DANUTA BANANUTA
Adriana mica spune:
Multumesc fetelor pentru urari: Catrinel, Mirela, Amely, Andicu, Mihaela, Princess, Iepurica, Motzunica, Laura, Thea, Mishu. Voua si tuturor celorlalte aspirante, va doresc sa vi se implineasca visul de a deveni mamici.
Catalina, speram alaturi de tine ca este doar o alarma falsa.
Sa auzim de bine
Adriana
http://photos.yahoo.com/apreutu
andicu spune:
Salutari de pe malul marii (unde azi e mai racoare si bineinteles innorat)!
Catalina
, imi pare tare rau ca nu e totul bine!eu zic sa stai linistita,sa nu faci efort,daca poti stai in pat,ca toata hemoragia aia e de la hematom,in cazul asta,am inteles ca bebele nu e afectat;am citit multe cazuri cu sangerari si hemoragii in sarcina,ca si eu m-am speriat cu asta (inainte sa aflu ca era extrauterina)si toate care scriau pe forum,au pastrat sarcina cu bine,prin tratament s-a rezolvat problema. Eu
sa fiti bine si sa iasa totul cum iti doresti!
Jane,ca sa fii tu si punctuletzul tau bine,fa-te nesimtitoare (ca sa-i zic mai frumos),ignora-i sau zi-le la neamuri sa plece ca nu te simti bine si ai nevoie de liniste si de odihna, tine minte ca esti pe primul loc acum! e perioada cea mai sensibila primul trimestru,in care orice stress sau suparare te pot afecta,asa ca lasa bunul simt deoparte si procedeaza cum ti-e tie mai bine!
Mishule si Catrinel, eu cred ca ziua cu "okishori" s eapropie la voi,simt eu ca se mai lasa cu
pe-aici saptamanile astea !!
Printre norii astia urati strecor o raza de soare si un
pentru fiecare fata : Mirela,Iepurila,Amely,Motzunici,dananita,Adriana,Laura Ioana,Princess,Cata,Mihaela cea poeta,si pe restul pe care am omis sa le mentionez!!!
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
Mishulina spune:
Ce bine ca nu mai sunt singurica pe aici!
Multumesc fetelor care imi tineti pumnii: Dananita,Adriana,Iepurila
,Miro (din umbra),Motzunica,Laura ,Mihaela,va pupic pe toate ! Adevarul e ca incerc sa imi pastrez calmul zilele astea si sa nu ma gandesc la teste pana pe duminica-luni ! (am promis si ma tin tare!
,dar daca nu gasesc rapid ceva de facut prin casa...
).Uf,cat urasc ploaia asta! 
Catrinel ne tinem de manuta,da? Semne nu prea am nici eu,adica foarte vagi si neconcludente....Tu poate maine afli ce si cum,iti tin pumnii....
Andicule
sper sa nu te insele intuitia....Cat te inteleg de bine,ma omoara statul in casa din cauza
!
Ina