Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (61)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Naty, da, din pacate am eperimentat dormitul in patul ala. Inchipuie-ti si ca era infiorator de cald si ma obligau sa stau in pijama si cu halatul peste. Eu, pentru ca nu suport caldura, imi luasem de acasa niste bermude si tricouri, tinuta de casa nu de afara, dar nu era domne pijama din aia cu floricele si halat la fel. Si am primit observatii sa port tinuta de spital.... Sper sa nu mai trecem nici una prin asta.

Fetelor, am intrat sa va scriu ca am avut parte de un moment din ala "kodak". Vin de la bucatarie, unde cu greu m-am urnit sa ii pun fetei la fiert brocoli (mcm fac reteta ta) si tati zice "mai am un pic si o fac sa spuna mama". Si se aseaza in fata ei si ii zice, pe silabe, "ma-ma". Si Alexandra, la fel de sacadat si chiar uitandu-se in ochii lui cica: "ta-ta". Bey, daca eram pe faza sa ii filmez eram tare. Am ras de nu mai pot.....e smechera pana la Dumnezeu si inapoi asta mica. Doamne cat o iubesc!

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

MCM, sper sa plecam la sfarsit de saptamana. Depinde de rudele la care vom sta.
Oricum, inainte de a veni la Brasov iti trimit pm cu nr meu de telefon.
Abia astept sa ne vedem ca m-am saturat de Iasi!

Ioana&Andrei (14.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

ellen, marul a fost cel care tocmai il refuzase, dar...eu inca nu i-am dat o felie de mar, imi este frica sa nu se inece, mai astept un pic, si nici alt fruct nepasat.
Dintele inca nu este iesit, doar se vede foarte bine ca o liniutza, dar nu se simte la palpare...sa speram ca azi o sa-i sparga gingia

aissa, asa face si Stefan, dar eu il pun sa zica tata si el zice in ciuda mama, si dimineatza cand se trezeste primul lucru zice tata, dar daca il pun eu sa zica nu mai vrea...hehe sunt tare jmecheri!

copilul asta al meu e rupt de somn da nu se lasa...nu vrea sa doarma, scotoceste peste tot, mi-a imprastiat toata punga de pampers pe jos, trage de toate cele...da nu vrea sa puna capul jos...acu sa bagat sub patut, si-a impins acolo o masina si cica se duce dupa ea....

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004)
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Aissa tare faza cu "ta-ta".
La spital era si acum groaznic de cald. Si la fel, eu deschideam geamul, asistentele usa si se facea un curent ...

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Buna fetelor!
Fetelor,vroiam si eu sa va spun apropos de slip,ca DAVINA,are dreptate,aia este explicatia,cei gay poarta asa normal ca la noi,restul bermude...si noi am patit la fel prima data cand am ajuns acolo,apoi ne-au zis altii...ciudat ca uneori chiar se uitau unii barbati la al meu sot,mai special....heheheh...scuze de intarzierea raspunsului!... la toata lumea!
Fug ca am atata de invatat cu scoala asta de soferi,si timp ...pauza!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Aissa, si noi patim la fel cu "Ta ta". Noi o punem sa zica "Ma-ma" iar ea foarte vesela zice "Ta-ta" si apoi o tine asa incontinuu de te inbuneste de cap cu "Ta-ta". Are cateodata zile in care zice "Ta-ta" incontinuu, nu-i mai tace deloc gura...sau sa zica altceva? ...in nici un caz

Succes la gatit si sa pape Alexandra tot .

Ana, eu i-am mai dat cate un cotor de mar sau de para sa mai roada...bine nu era chiar numai cotorul mai avea pe acolo si putin mar sau para de unde sa roada ea.

Dar ieri i-am dat sa roada un os de la o pulpa superioara de pui. I-am scos zgarciurile si i-am mai lasat foarte putina carne pe el. Asa vesela era si rodea la osul ala de zici ca cine stie de era acolo

Naty, bine ca nu a fost nimic grav la tine si ca au trecut sangerarile.

Crismir, succes la sofat si la invatat.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by aissa

Se aseaza in fata ei si ii zice, pe silabe, "ma-ma". Si Alexandra, la fel de sacadat si chiar uitandu-se in ochii lui cica: "ta-ta". Bey, daca eram pe faza sa ii filmez eram tare. Am ras de nu mai pot.....e smechera pana la Dumnezeu si inapoi asta mica. Doamne cat o iubesc!

Super haioasa faza...

Ellen bravo Alexandrei... poate o invata si pe fata mea cum sta treaba... Elena mai are un pic si reuseste sa se urce in pat... dar de dat jos slabe sperante... are atatea cazaturi la activ ca le-am uitat numarul...

La mare... la soare...

Poze cu Elena – 23 octombrie 2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50849" target="_blank">Elena – iubita noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Eliana, multumim. Poate o sa o trimit sa o invete si pe Elena faza cu coboratul din pat, dar imi este ca mai degraba o sa o invete cine stie ce prostioare, ca ala alea este experta

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut

am intrat in randul lumii, a cazut si vizigotu meu din pat. Ce, el ii mai prost? Azi dimineata il iau ca desteapta cu mine in pat, sotu era la bucatarie, si adorm cu mana pe el. El nu adoarme, se arunca in cap intre pat si calorifer. Il prind eu de picior dar mi=a scapat...... Oooof,inima mea, ca daca nu s-a oprit acuma bate o mie de ani....
Pe scurt individu pare ok, nu il doare nimic, nu are schimbari in comportament sau vanatai vizibile. Sper sa nu fi patit nimic.

Raportam si noi inca 2 dintisori, avem adica 4 sus si 3 jos. I-au iesit la munte.

Merge in 4 labe prin toata casa de nu mai poti lasa nimic pe jos, se cearta cu toaleta (cand are norocu sa gaseasca usa de la baie deschisa), cu masina de spalat, ieri l-am gasit mancand pamant de flori iar azi a distrus mouse-ul, 4 dischete, plus telefoane mobile si telecomenzi fara numar.
De mers singur in picioare inca nu vrea, dar poate, numai ca e mai rapid in 4 labe.

we trecut am fost la iarba verde la socri, unde era o curte plina de iarba si diverse buruieni pe care vizigotu a batut=o in lung si in lat in 4 labe. Trage copilu catre natura, ce sa-i faci.

Va pup ca tre sa fug, cre ca iar a ajuns la bucatarie.

Paaaaa

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Ziua buna,
Raluca doamne fereste de patanii ca cele traite de voi in weekend!Pai sa nu-i omori p-aia de-ti trateaza copilul ca vai de lume prin spitale?!
Minawelcome to the club! Bine ca vizigotu nu s-a dat mai tare la calorifer! Ca in cap pe podea au cazut multi!Fi-miu are deja doua reusite la activ si insista sa-si mareasc palmaresul.Ieri eram la baie (straduindu-ma sa ma fac odata gata de plecare la munca) cand aud o bubuitura din camera alaturata (unde erau copilul si bona); pentru o fractiune de secunda (pana am oprit eu dusul) am sperat ca m-am inselat si ca s-a auzit de sus de la vecini dar cum am oprit apa am auzit si ce nu as fi vrut: urletele de mare jale ale lui Andrei!Am sarit in chiloti (ca atat am apucat) si am tasnit in camera unde am gasit bona tremurand din toate incheieturile si pe Andrei in hohote.Cazuse intre pat si mobila (cam 20 cm intre ele); facuse zgomot odata el pe podea si apoi mobila care sa izbise in perete (impinsa tot de copil in cadere).Mi-au tremurat mainile si picioarele toata ziua...Felicitari pentru dintoci!
Elena: si Andrei se da jos din pat dar dupa ce sta purintel sprijinit o ia din loc si tre sa sarim sa-l tinem ca sa nu-l adunam de pe jos!
Super pozele de la mare (Geo, Eliana), super bebei! Mi-ati facut pofta de briza marii!Mergem si noi la sf lunii.
As mai sta la taclale dar ma cheama datoria
Va pup tare

Cristiana si Andrei
http://community.webshots.com/user/crivaid

Mergi la inceput