Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (61)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

quote:
Originally posted by s_simona

Ramona, sa stii, chiar avem oras frumos, doar in trecere nu ai prea avut ce vedea. Am stiut ca treci prin Sibiu, ca nu aveati pe unde, dar cu Lore si in drum, nu am mai zis nimic sa ne mai si vedem.

Cat despre mama, Tudor nici gand nu are. Doar ta ta ta zice. Cand ii spun eu ma ma, el incepe si rade. O sa zica el intr-un tarziu.

Avem ceva poze noi http://community.webshots.com/album/388716078NuIxpZ

Si Lori prinde sireturile de ele si trage sa il bage in gura. Numai nazbatii fac bb -ici astia mici. Si pe Tudor cred ca il pap din poze si ramai fara el, si asa vrea tati un baiat!
nu ma supar daca ma respingi pe mess!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Simona ti-am raspuns pe mail si m-am uitat si la pozele voastre, e tare fain bebelul

Ramona, stie fata bine de tot drumul numa' ca eu de la Sebes mai am un pic ca mi-s de la Deva

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by georgiana.david

Simona ti-am raspuns pe mail si m-am uitat si la pozele voastre, e tare fain bebelul

Ramona, stie fata bine de tot drumul numa' ca eu de la Sebes mai am un pic ca mi-s de la Deva

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Data viitoare cand merg in ardeal vreau sa ajung neaparat in Deva sa caut pe cineva.
Acum am fost prea prinsa.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema

Mergi la inceput

Gata fetelor , eu va zic Noapte buna!Nu pt ca mi-ar fi somn , ci pt ca desteapta de mine a uitat sa cumpere tigari si daca nu am mai bine dorm decat sa stau fara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea spune:

S_simona da ce parut mare are Tudor:) sa-ti traiasca ca tare-i scump... eu credeam ca Mara-i pletoasa dar se vede ca ne-a aparut concurenta:)

Timea si Mara 10 sept. 2004
http://community.webshots.com/user/timea2004

Mergi la inceput

Geo bine ati venit de la mare, va invidiez:)

Mergi la inceput

Aissa faine pozele de la munte... nu stiu daca nu-s facute demult dar io sunt la recupaerari de vizionat...imi doarme fata:)

Roandre da te calatoresti si tu... se vede ca n-am mai intrat de mult pe forum:) Ati plecat fara micuta in excursie?

Ana mare ti-a crescut Stefan, si ce fain doarme in colt de patut.

Davina cum a fost in Ro.?

Adela superbe pozele din campul galben.. nu prea stau bine cu botanica:(

Tare mi-ar fi placut sa vad mai multi puisori dar multe din albume banuiesc ca nu-s publice.

Sanatate maxima:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julya spune:

Danina, multumesc de sfat, noi avem zborul la 7 dimineata, exact cand puiul e in plina activitate, sper sa nu ne faca probleme...

si ca sa ne laudam si noi, astazi mi-am auzit ptr prima data puiutul zicand "ma-ma", ce frumos si dulce o spune, ma topesc ce mai..

Andreea, si voi tot cu caldurile va luptati, si aici e f f cald, insuportabil, nici macar la prima ora nu putem iesi, e prea puternic soarele, anii trecuti ne plangeam ca e prea ploioasa tara asta, ei uite ca veni arsita si peste noi...

numai bine si o noapte linistita va doresc ...

Iulia si puiutul Adrian {o2.1o.2oo4}http://community.webshots.com/user/adrienut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

fetelor, marturisesc ca am ramas in urma si cu cititul si cu pozele...

eu ma agit acum cu -cum sa fac o procura ca sa vindem apartamentul din RO- ce acte trebuie samd...

Lia daca n-ar avea otita ar fi minunat. ieri a reusit sa intredeschida o usa la un dulapior-in curand va trebui sa cumparam incuietori speciale...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-18+
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Salutare fetelor, mai dar ce spor aveti seara la scris
Ramona bun venit, ce naspa ca era asa pe Valea Oltului, si noi plecam joi dimineata la Arad si sotul vineri seara pe V Oltului si sper ca merge trenul... cred ca schimba traseul prin Fagaras... poate cu ocazia asta isi aminteste de tineretile noastre si ma mai duce prin munti.. EE si Uca are boala pe apa ca nu poate s-o prinda, chiar seamana maimuticile Mai culmea, si la adormit sunt la fel, se foieste pe toate partie pana ne ameteste si abia dupa ce-si face programul cel lung adoarme
Ana ii tinem pumnii surioarei tale si Tudorel sa iasa cat mai repede si sanatos de acolo... iar nepotica sa aibe mereu grija de fratiorul ei , Hei, si FELICITARI lui Stefanutz pt stat singur in picioare! Cresc copiii astia vazand cu ochii...
Timea, hihihi, Mara trage la sticle cu alcool, s-o fi saturat saraca de atata laptic.. e o scumpica si are sprancene tare expresive (asa am obiceiul eu sa studiez bebeii )
Aissa felicitari pt rezultatul "reviziei", mai dar sunteti bine, nu gluma! Cred ca maine mergem si noi... hehehe, dupa ce ca seamana fetle noastre mai sunt la fel si la fontanela mare, si la dentitie...
Andreea lasa draga copilul, ce daca e stirb, si noi suntem.. cica e mai bine asa, sic, avem si noi o consolare, ca i se schimba mai tarziu dintii de lapte... voi stiti ca eu si acum am doi dinti de lapte? Si sunt buni fata de toti ceilalti care-s stricati/reparati/cu probleme...
Simona nu sunteti singure ca eu va iau pe toate... poate cele din SUA m depasesc la ore din astea....

Mai noi vrem sa ne cam luam ramas bun ca plecam joi dimineata la Arad.... Tre' sa iau leg cu Pufy ca nu pot rata bazucul cel blondutz, asa ca sper sa intru si maine...
Tot maine sper sa mergem si noi la revizia de 9 luni, sa ne treaca si raguseala, ca mucii se mai duc, dar gatul tot ragusit si maimuta mea cand canta zici ca e baietoi din ala rau, asa voce are...
Noi am invatat sa certam... da cu mainile de picioruse si zice "e-eeee" asa dulcica e ca-si incrunta si sprancenele.. A mai invatat sa dea mingea inapoi, de aruncat nu stie sa-i dea drumul dar o impinge inapoi la mine cand i-o dau.
I-am luat casuta cu forme din acelea de bagat cuburile . La inceput se juca cu usita casutei (se deschide si are si zavor care sseamana cu un buton) apoi cu limbile ceasului care sunt [e spatele casutei si apoi s-a prins ca tre' sa bage cuburile inauntru dar nu stie sa le potriveasca, bate cu ele de casuta si asteapta sa intre singure dar cand i le potrivesc eu in forma stie sa le impinga.. cam asta e exeprienta noastra de o zi cu cuburile.
Si e jucausa foc, ii place sa fugim dupa ea, fuge si ea in premergator cat poate sau daca o tine cineva de maini... Si pupa doar pe cine-i place... Cand vede copii si catei striga s-o bage-n seama, iar la leagane se hatana de numa-numa daca n-o dai cat vrea ea de tare
Gata cu povestile, plec si eu la nani... Va sarut pe toti si
LA MULTI ANI! SARBATORITILOR ACESTOR ZILE!!!
Si sa ne vedem sanatosi!

PS: Ana mi-a ramas gandul la sora ta, sa ne dai vesti bune cat mai repede despre Tudor!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput