Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (61)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Julya felicitari pt "mama"!!!!!!
Anamari succes cu procura.... sanatate Liutei si... hehehe.... cu dulapurile ce-am tras si tragem, prima oara credeam ca nu o duce mintea sa traga afara din dulap, dar am gasit-o cu toate hainele peste ea (era in premergator) si ea fericita foc.... Alaltaieri cand plangea noaptea asa am linistit-o, am lasat-o sa traga ce vrea ea din dulap.. nu ma certati
Ana ti-ai schimbat semnatura?
Eu acum m-am prins ca joi facem 4 ani de la cununia civila (peste 2 sapt e cea religioasa), iar eu si gog suntem in tren Vom fi cu tati doar pana la 6.06 dimineata...

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

Andreea maica, te iau io.....si asta i-o datorez lui Kittie..care m-a momit dupa amiaza..si am fo in viz`ta...in loc sa muncesc! si acuma trag ponoase.... eliano unde esti maica? sa ma tii de vorba...in miez de noapte...

Mergi la inceput

eu inca mai sunt pe aici asa ca Nina nu ma iei sic sic sic!.... m-a apucat tusea si nu-mi vine sa ma duc l;anga Gogo c-o scol.. si asa s-a trezit ea de nu stiu cate ori dar cred ca cedez...

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Nina? Kittie? Vizita? .... Poze?.... mie-mi pica fisa mai greu la ore de-astea....
Nina, si ce faci, muncesti noaptea? naspa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

Andreea maica..dak te uiti pe pag 1 te lamuresti cine e Kittie...ca azi tot face Badisu 9 luni...
mda..ia Fluimucil daca tusesti productiv...cu ambroxolul mori cu zile pana trece

Mergi la inceput

LA MULTE LUNISOARE BADICE!!!!!

Merci Nina, pe mine aseara m-a apucat tusea, si e seaca... am zis ca trece... si am luat din siropu' fiica-mii Stodal...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

andora-ca venii vorba de usi de dulapuri, voi aveti incuietori cu siguranta pt. bebei in Romania acum? dar porti-pt spatiile in care nu vreti sa treaca copilul?

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-18+
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Ana, ceva vesti despre bebe Tudor?
Andora, da seamana fetele nu numai fizic ci si la fontanela. Ce sa ii faci, eu zic ca vor fi fete cu multe circumvolutiuni asa ca mai stau cu fontanela deschisa sa aiba loc creierasul....Cat despre dinti....noi asteptam inca "placa" (Tony zice ca i-a comandat fetei dinti albi de portelan cu strasuri....). Cred ca atunci cand s-or starni ies mai multi odata. Macar acum am reper, a zis doar Andreea ca Alexandrei o sa ii iasa dupa Nathalie, deci cand oi vedea ca ii ies ei stau pe aproape sa vad si la a mea
Anamari stiu ca exista niste protectii pentru sertare, colturi etc. Nu stiu sigur, dar banuiesc ca se pot gasi si usite din alea care sa interzica accesul pe scara sau in alte parti.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

lume-lume!
acum trei ani pe vremea asta ma pregateam sa spun "DA"!
(inca nu mi se pusese nodul in gat!)

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

La multi ani !

Badice

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput