Mamici de iulie-august 2005 (65)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Albinutza e internata la spitalul Pantelimon,etajul 2, dar nu stiu rezerva. Daca aflati as vrea sa stiu si eu pentru ca joi dimineata merg la control in spital si poate trec putin pe la ea. Mai bine ar fi sa iasa din spital pana atunci, eu ii doresc sa se rezolve problemele cu Luca si sa se externeze. Dar daca mai sta, as vrea s-o imbratisez si din partea voastra si sa-i transmit urarile vostre.

Pupici,
Cati si Alexia 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Ella2000 sunt super pozele. Esti o mamica tare draguta iar Iulia e dulce foc. Ce spune de venirea pe lume a surioarei?

Acusor si eu am fost joi la dr si mi-a luat cultura din col si proba de secretie dar nu am avut nici o sangerare. Eu zic sa o suni sa vezi daca are legatura cu asta sau nu. Tine-ne si pe noi la curent cu ce se intampla.

cami si zuza mica din burtica 35+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Ella - frumoase pozele! Sa-ti traiasca papusica! Asteptam si pe cele cu Paula si cu burtica mare!

Fetelor ce e cu Irina ca nu am vazut-o azi? Irina???? Nu ai raspuns aici la prezenta!

Simona si Mario 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

CONTINUAREA ....

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53063" target="_blank">Mamici de iulie-august 2005 (66)

AniS si bebelina mea dulce 36+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Acusor, daca ti-a curs sange dupa control se mai intampla. dar trebuie sa mai urmaresti si sa nu fie maroniu. Rosu e normal dar nu mult. Si trebuie sa te vada medicul.

Gabi, si mie mi-a coborat burtica ... si stiam ca la a doua nastere coboara mai repede. Dar m-am linistit daca ai intrebat dr.

Acum ma duc sa mananc ca deja ma loveste de foame !

Pa
Ella2000, Iulia si surioara ei Paula 35

Mergi la inceput