Mamici de iulie-august 2005 (65)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nasha Albinutzzei spune:

quote:
Originally posted by lulu75
Nici o veste de la ?

Ba da! am scris la pag.6 de dar mai am pana trec de 10 mesaje
cand n-o sa mai fiu moderata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Kulta, ce-ti veni mai? Ieri ne ziceai ca ai mai gasit cateva picaturi de sange si azi speli mochete????? Stai si tu putin linistita! Ca tu o mai ai si pe Daniela si prea linistita nu poti sta oricum! Despre pat sa stii daca te incalzeste cu ceva ca eu l-am aranjat de aptoape o sapt dar bebe e inca cumintel si sper sa stea asa pana pe 25! (adica inca 13 zile!)
Ancutza-E cam mare cea mica - 9. Ai mare grija! Daca trebuie sa renunti la sare fa-o! Stiu ca e greu, dar asta e, nu mai avem mult! Si eu as manca sarat mult dar ma abtin cat pot! Imi pare bine ca bebe e bine! Ti-am zis eu ca nu trebuie sa-ti faci griji ca nu e mica burtica?
Lory sa stii ca noi suntem aici pe baricade si-ti tinem pumnii!

Simona si Mario 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Albinutzza-fruntea sus ,fii tare ,gandeste pozitiv ca micul bondarel o sa fie bine!!!

Emaaimee- ai o fetita superba!! Sper din tot sufletul sa treaca cat mai repede problemutele,mai ales cu ochisorii.

Eu sunt super deprimata.Acum am primit comnda de lenjerie de patut de la bebelusul tau. si este SUPER URATA!!!!!Imi vine sa plang.De fapt eu sunt de vina ca mi-au "explicat" ce modele au prin telefon si eu am ales,ziceau ca n-au poze sa-mi trimita!! Le-am scris acum sa vedem poate mi-o schimba!!! UUUUFFFF

Anda si buburuzu' din burtica 33+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/album?.dir=2275&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZenaO spune:

Iar ati mai umplut un capitol....
OanaC, saracuta Eva! Sper sa se rezolve problema repede si sa va linistiti si voi. Ai si tu o bafta la oameni, pe de o parte soacra ta, pe de alta parte "ptietena".
Emaaimme, sa-ti traiasca Oana! E frumoasa foc si grasuna! Sa ne povestesti cum ai nascut asa usor. Sper sa se rezolve toate complicatiile.
Saraca Andreea-Albinuta! Nasha, la ce spital a nascut Albinuta? stie cineva?
Adriana, sper sa nu fi ingrijorata cu Aidan, ca nu e genul tau.
Kulta, justa intrebarea ta cu dimensiunile, si u sunt curioasa. Original remediul pt. colici.
In sfarsit poze cu Simona. Ai intr-adevar burtica mareee..
Lulu, esti super frumusica.
Mamini si Kulta, nu ramaneti ultimele, eu am UM 15 aug si guguloiu meu nu da semn ca vrea sa iasa asa ca... mai e si Lulu...
Anis, ai bichoni? ce dragut, mi-am dorit dintotdeauna, acum sa creasca bebe
Bine ai venit Pisicut, spune-ne mai multe.
Ancuta, deci esti ok, eu chiar trebuie sa beau ness ca sa-mi creasca tensiunea.
Bebec07, depinde intr-adevar cum te doare.
Acum sa va mai zic de noi: ieri am avut o zi proasta, parca toata ziua a fost o contractie, nu stiu de ce, duminica seara am mers foarte mult pe jos si am ajuns acasa obosita rau, ieri dimineata am gatit, poate de la oboseala. Azi dimineata am fost la cumparaturi, si ne simtim bine, i-am mai luat lu'bebe cosmetice, biberoane si Pampers si ne simtim bine. Vremea asta ploioasa mi se pare ideala,
mi-e mila de oamenii aceeia care sunt inundati, saracii!

Zina si bb Matei 35 sapt.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Anis, cred ca te-am terminat ....
ufff greu mi-a fost sa pun pozele sa vedem ce a iesit

Ella2000, Iulia si surioara ei Paula 35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Hello fetele!

Eu tocmai am venit de la control. Mi-am facut cultura din col pentru si sunt cam speriata ca am gasit sange pe tampon. A mai patit cineva asa? E cazul sa ma sperii? Oricum o sun pe doctorita sa-i spun.

Mamini, Kulta, s-ar putea sa v-o iau inainte. Dr. mi-a spus ca, colul e cam scurt dar tare, dar copilul este foarte jos. Mi-a zis ca macar 2 saptamani sa mai stea. Si eu imi doresc sa mai stea desi a inceput sa-mi fie din ce in ce mai greu cu miscatul. Parca sunt un pinguin. Nu mai zic de dormit si de ridicat din pat.
Mi se parea mie ca atunci cand sughite e foarte jos.
Sper sa fie bine!

Pupici
acusor 34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/eavoicu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

pozele cu burtica mai mare nu le-am salvat !
au fost pe alt calculator si am uitat de ele. mai fac ...sper sa mai apuc! Iulia avea 7 luni in poze iar eu eram in sapt 26.

pupici

Ella2000, Iulia si surioara ei Paula 35

Mergi la inceput

Katink - multumesc mult! Din pacate nu e camera lui, ca stam la 2 camere! E patutul pus la picioarele patului nostru. Dar poate pana creste ne ajuta Dumnezeu sa ne mutam si noi in casa mai mare!

Cami - multumesc mult si pt link-uri sipt aprecieri! Poate-l vezi vedeta la tv si fetele la coada la autografe! Dar dupa cum da sutulete cred ca-l face mama fotbalist!

Bebec07 (Oana) Bine ai venit si sarcina usoara in cont si nastere usoara! Nu-ti face prea mari griji despre durere, si noi ne tot plangem de asta si de obicei dispare! In cel mai rau caz pot fi contractii si daca tu ai DPN pe 31 esti deja intrata in sapt 38 deci nu mai e problema!

Anis, sa stii ca si bebe al meu e calm de vreo 2 zile, nu mai da cu sutul doar mai face valuri si se mai umfla in pene pe sub coatele mele! Si eu tot de la ploaie cred ca e (sau se odihnesc scum ca sa ne tina treze mai tarziu!)

Delia - speram de acum sa nu mai ai probleme cu calculatorul si sa ne povestesi mai multe despre tine!

Anda - nu mai plange! Chiar daca nu ti-l schimba, tot iti trebuie mai multe seturi! Sau te duci frumusel si cumperi material (eu am gasit cu 100.000/m si mi se pare mai frumos decat lenjeriile cump de-a gata) Am 2 seturi de lenjerie Albastre cu ursuleti (cum e saculetul legat pe pat) si materialul e crem cu ursuleti. Si avantajul e ca la material pot face cearsaful mai mare ca sa-l bag si pe sub salteluta! Hai fruntea sus!

Sper sa nu apara de 2 ori mesajul, ca l-am mai scris odata dar l-am pierdut!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos
Simona si Mario 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Ella, mie mi-a coborat putin burtica. Peste jumate de ora mergem la nenea doctor; sunt foarte curioasa sa vad ce zice. Mie doctora de fam. mi-a zis ca poate dura oricat de cand coboara burta - de la saptamani la ore - nu prea este o regula.
Si eu beau ceai de zmeura ce ceva vreme deja; e bun la gust. Sunt si eu foarte curioasa daca are efect.
De altel si pe mine si pe Calinul meu ne-a plesnit ieri un feeling; hmmm daca eram numai eu ziceam ca e paranoia ... dar asa ... incept sa intru la banuieli. Dar va mai anunt eu cand vin de la doctor.

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 35+ sapt.
POZE

Mergi la inceput

Gabi- mult succes la dr! Iti tinem pumnii! Sa ne spui cum a fost!

Zina - da, am reusit noi in cele din urma! Pe cele mai de la inceput le-a sters sotul meu! Si suntem mari, asa e!

Acusor, nu stiu ce sa zic, eu nu mi-am facut nici analiza dar nici sangerari nu am avut! Cel mai bine suni la dr mai ales daca a zis ca e bebe jos de tot! Succes!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos
Simona si Mario 37+

Mergi la inceput