Cuvinte vulgare in pat?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

atat timp cat cei doi nu sunt jigniti in pat si se simt bine, nu cred ca poti sa incluzi chiar orice cuvant care ar putea fi catalogat drept vulgar. de ex, era un episod in sex&city, cand cea cuminte (imi scapa numele de scena) era cu un tip care de fiecare data cand termina ii spunea "cu drag" cu.rvo (scuzati!). s-a terminat prost relatia in final.

_
"I'll make him an offer he cannot refuse"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by josefine
de ex, era un episod in sex&city, cand cea cuminte (imi scapa numele de scena) era cu un tip care de fiecare data cand termina ii spunea "cu drag" cu.rvo (scuzati!). s-a terminat prost relatia in final.

_

Iti dai seama ce ciudat era sa intinda “povestea” pe mai multe episoade ?
Devenea neinteresant serialul si le scadea audienta !!!

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

aproape tot serialul a fost bazat pe relatii de un episod:) vroiau sa promoveze actori de sex masculin:)

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns razhore spune:

Asta este o intrebare generala care nu poate avea decat solutii individuale.
Bineinteles ca limbajul vulgar in pat este benefic relatiei...relatiei in care amandoi consimt ca este un lucru placut:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvya spune:

Cum iti dai seama daca poti sa folosesti un asemenea limbaj? Se poarta vreo discutie inainte? "Vezi draga ca eu folosesc cuvinte mai vulgare..si sa nu te mire daca iti zic tarfo treci sa ma calaresti..'

Se poate sa nu agreezi astfel de chestii si sa fii dezamagit de partener/a.
..poate preferi sa ti se spuna ca esti iubit....adik abureli..stiti voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

Daca amandoi partenerii sunt de acord,de ce nu?
In cazul meu nu se aplica teoria asta "a lu' Pitagora",daca mi-ar spune ceva de genul asta cred ca l-as trimite la dracu'

cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Veve, esti de coma cu mostra
Da, uneori este excitant. Depinde de situatie, de stare, de atmosfera...

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina82 spune:

Imi place cind vorbeste vulgar in sensul de cit de mult ma doreste dar nu as accepta nici un apelativ .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Originally posted by Ina82

Imi place cind vorbeste vulgar in sensul de cit de mult ma doreste dar nu as accepta nici un apelativ .

mey fetelor, nu ma refer la apelative gen "iepuras, pisicuta..." , ci la cuvinte mai porcoase, sa zic asa...
adik, mostrele mult cerute... cuvinte care incep cu P si se termina cu A... , care incep cu F...
he he...
slakje, te pun pe ganduri, no?

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii
Omul traieste pentru bunastarea pisicii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

ok Ramoniko, prietenul meu nu zice mai nimic saracul dar chiar daca ar zice pt. mine cuvintele in engleza nu au aceeasi savoare ca in romana (e.g nu imi par vulgare). Pussy ii zic pisicii mele toata ziua, pussy mic, asa ii zic, cum sa mi se para un cuvint vulgar?cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput