Cuvinte vulgare in pat?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

asa e Adrienne, in engleza sau in alte limbi parca nu au acelasi farmec...

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii
Omul traieste pentru bunastarea pisicii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

quote:
Originally posted by Ramonika

asa e Adrienne, in engleza sau in alte limbi parca nu au acelasi farmec...

te-am prins farmec, a?

am auzit ca in Anglia sunt cursuri in a vorbi vulgar :-) in Suedia - nu! in Romania? poate e o ideea de afacere: cum sa ne dezlegam limba in pat! vorbesc in continuare despre a vorbi in pat :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

In franceza nu suna prea vulgar cuvintele care fac referire la... una-alta. Ba chiar la inceput am fost oarecum socata ca francezii sunt foarte deschisi si vorbesc si la TV de tot felul de chestii si le zic pe nume! Acum m-am obisnuit cu stilul lor. Chiar in primul an cind am ajuns in Franta am gasit intr-un ziar gratuit din metrou un interviu cu una dintre cintaretele mele preferate: Zazie. Si maaaaaare mi-a fost mirarea cind reporterul i-a pus o intrebare mai... delicata: ce ar deranja-o in relatia intima cu partenerul. La care ea, fara prejudecatii, s-a apucat sa-i povesteasca cum ca deloc nu apreciaza ca atunci cind face... stiti voi, sex oral, partenerul sa o ia de par si s-o impinga mai tare (s-o manevreze el), ca asta i se pare umilitor. Eu am ramas cu gura cascata si-mi imaginam cam ce scandal si tam-tam ar iesi daca vreuna dintre vedetele românesti ar declara public o asa imensitate!!! Dar se pare ca am fost singura socata, n-am auzit niciodata pe nimeni comentind faze de-astea si dupa aceea am facut un stagiu "intensiv" auzind tot felul de minunatii pe la TV. Poate ca am fost nitel pe "linga" subiect dar mi-am amintit dintr-o data de "socul cultural" avut aici si de faptul ca aici astea-s cuvinte normale pe care le auzim cotidian peste tot, nu numai in pat!

~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tania21 spune:

Eu daca ma simt super bine cu partenerul poa' sa ma faca in tot felul ca nu ma supar...

Si nu cred ca e necesara neaparat o discutie de genul "N-ai fi importiva daca te numesc urit in timp ce...", pentru ca inainte sa faca sex oamenii de obicei se mai cunosc, se simt unul pe celalalt, si inteleg ce i-ar place sau nu partenerului. Parerea mea...

Oricum, pentru diversitate, niste cuvintele mai murdare nu incurca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Eu una nu cred ca as aprecia. De felul meu sunt impotriva vulgaritatilor (exceptie fac injuraturile pe care le scot in trafic ), si daca nu m-ar avertiza inainte cred ca s-ar trezi si cu o scatoalca
Dar ma distreaza de minune ce ziceti voi aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariciu spune:

eu le consider incintante...sunt sarea si piperul in !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Si noua ne plac; mai ales mie .

Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

sarea si piperul?
ceva exemple?

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii
Omul traieste pentru bunastarea pisicii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

El si ea

Ea: - Iubitule ce bine e...
El: -
Ea: - Iubitule imi place la nebunie...
El: -
Ea: - Iubitule, spune-mi lucruri murdare, ma excita...
El: - bucataria, baia, salonul, masina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

oLo Esti culmea, de unde ai scos-o?

Adevarul e ca poate fi foaaarte excitant, dar! Trebuie ca partenerul sa aibe o maiestrie deosebita in a spune... ce spune, ca sa fie excitant si nu dezgustator. In româna deja mi se pare foarte greu si riscant, nu stiu de ce cuvinte care denumesc aceleasi lucruri pot fi vulgare intr-o limba si normale in alta?...

Ca sa va dau un exemplu de maiestrie (ca sa nu zic de geniu in toata regula): Serge Gainsbourg (pentru cine nu stie cine e, sa nu credeti ca-i vreun amant de-al meu, mi-ar fi placut mie (poate, nu-s chiar sigura 100% ca era urit ca naiba si fuma si bea ingrozitor, bleah!!!) dar din pacate e in tarina de multisor, acum trebuie sa fi ramas numai oasele... si inca...) Pentru cei care nu stiu cine e (desi m-as mira, dar in fine, fiecare cu "idolii" lui) va dau un indiciu: "Je t'aime... moi non plus", "la décadanse", "je pense queue", "lemon incest", "vu de l'extérieur", "mickey maousse", "suck baby suck", "les sucettes", "Love On The Beat" etc. etc. etc.

~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput