Cuvinte vulgare in pat?
Raspunsuri - Pagina 3
Ramonika spune:
asa e Adrienne, in engleza sau in alte limbi parca nu au acelasi farmec... 
Ramonika
si pisicile Vladutz Tigrutz
Alina Bubulina
Fetitza Maritza 
Cei trei muschetari
Bebelusii 
Omul traieste pentru bunastarea pisicii...
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by Ramonika
asa e Adrienne, in engleza sau in alte limbi parca nu au acelasi farmec...
te-am prins
am auzit ca in Anglia sunt cursuri in a vorbi vulgar :-) in Suedia - nu! in Romania? poate e o ideea de afacere: cum sa ne dezlegam limba in pat! vorbesc in continuare despre a vorbi in pat :-)
Otilia spune:
In franceza nu suna prea vulgar cuvintele care fac referire la... una-alta.
Ba chiar la inceput am fost oarecum socata ca francezii sunt foarte deschisi si vorbesc si la TV de tot felul de chestii si le zic pe nume! Acum m-am obisnuit cu stilul lor.
Chiar in primul an cind am ajuns in Franta am gasit intr-un ziar gratuit din metrou un interviu cu una dintre cintaretele mele preferate: Zazie. Si maaaaaare mi-a fost mirarea cind reporterul i-a pus o intrebare mai... delicata: ce ar deranja-o in relatia intima cu partenerul. La care ea, fara prejudecatii, s-a apucat sa-i povesteasca cum ca deloc nu apreciaza ca atunci cind face... stiti voi, sex oral, partenerul sa o ia de par si s-o impinga mai tare (s-o manevreze el), ca asta i se pare umilitor. Eu am ramas cu gura cascata si-mi imaginam cam ce scandal si tam-tam ar iesi daca vreuna dintre vedetele românesti ar declara public o asa imensitate!!! Dar se pare ca am fost singura socata, n-am auzit niciodata pe nimeni comentind faze de-astea si dupa aceea am facut un stagiu "intensiv" auzind tot felul de minunatii pe la TV. Poate ca am fost nitel pe "linga" subiect dar mi-am amintit dintr-o data de "socul cultural" avut aici si de faptul ca aici astea-s cuvinte normale pe care le auzim cotidian peste tot, nu numai in pat! 
~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">
Tania21 spune:
Eu daca ma simt super bine cu partenerul poa' sa ma faca in tot felul ca nu ma supar...
Si nu cred ca e necesara neaparat o discutie de genul "N-ai fi importiva daca te numesc urit in timp ce...", pentru ca inainte sa faca sex oamenii de obicei se mai cunosc, se simt unul pe celalalt, si inteleg ce i-ar place sau nu partenerului. Parerea mea...
Oricum, pentru diversitate, niste cuvintele mai murdare nu incurca ![]()
andira spune:
Eu una nu cred ca as aprecia. De felul meu sunt impotriva vulgaritatilor (exceptie fac injuraturile pe care le scot in trafic
), si daca nu m-ar avertiza inainte cred ca s-ar trezi si cu o scatoalca ![]()
Dar ma distreaza de minune ce ziceti voi aici ![]()
Ramonika spune:
sarea si piperul?
![]()
ceva exemple? ![]()
Ramonika
si pisicile Vladutz Tigrutz
Alina Bubulina
Fetitza Maritza 
Cei trei muschetari
Bebelusii 
Omul traieste pentru bunastarea pisicii...
oLo spune:
El si ea 
Ea: - Iubitule ce bine e... 
El: - 
Ea: - Iubitule imi place la nebunie...
El: - 
Ea: - Iubitule, spune-mi lucruri murdare, ma excita...
El: - bucataria, baia, salonul, masina... 

Otilia spune:
oLo
Esti culmea, de unde ai scos-o?
Adevarul e ca poate fi foaaarte excitant, dar! Trebuie ca partenerul sa aibe o maiestrie deosebita in a spune... ce spune, ca sa fie excitant si nu dezgustator. In româna deja mi se pare foarte greu si riscant, nu stiu de ce cuvinte care denumesc aceleasi lucruri pot fi vulgare intr-o limba si normale in alta?...
Ca sa va dau un exemplu de maiestrie (ca sa nu zic de geniu in toata regula): Serge Gainsbourg (pentru cine nu stie cine e, sa nu credeti ca-i vreun amant de-al meu, mi-ar fi placut mie (poate, nu-s chiar sigura 100% ca era urit ca naiba si fuma si bea ingrozitor, bleah!!!) dar din pacate e in tarina de multisor, acum trebuie sa fi ramas numai oasele... si inca...) Pentru cei care nu stiu cine e (desi m-as mira, dar in fine, fiecare cu "idolii" lui) va dau un indiciu: "Je t'aime... moi non plus", "la décadanse", "je pense queue", "lemon incest", "vu de l'extérieur", "mickey maousse", "suck baby suck", "les sucettes", "Love On The Beat" etc. etc. etc.
~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">