Pentru toate mamicile din Constanta, sa stiti ca s-a deschis un centru special pentru femei insarcinate si nu numai.
Principalele teme abordate în cadrul cursului sunt:
#61558; evolutia sarcinii
- schimbari survenite in timpul sarcinii
- alimentatia sanatoasa a mamei si copilului
- dezvoltarea copilului
#61558; travaliul
#61558; nasterea
- conduita in timpul nasterii
- colaborarea cu personalul medical
#61558; refacerea
#61558; alaptarea
#61558; ingrijiri acordate noului nascut
- ridicarea bebelusului
- asezarea bebelusului
- baia
- infasatul
#61558; lauzia
- mama dupa nastere
- copilul dupa nastere
- relatiile de parteneriat si cu ceilalti membrii ai familiei
#61558; tehnici de respiratie si relaxare.
Cursul incepe din data de 15.07.2005 daca se constituie o grupa de minim 5 persoane.
Pentru relatii ma puteti contacta pe DC sau pe organizatoarea centrului la telefon: 0745.075139.
Este cumva cel tinut la Pro Vita de d-na Belcin????
Irina si bebe 35 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
Stiu ca il tine o doamna din Bucuresti care are deja acolo un astfel de centru.Cursurile incep de pe 15 iulie daca sunt cel putin 5 gravide inscrise.
Costa un milion si dureaza cateva saptamani.Astazi ma duc sa ma inscriu.Trebuie sa ai la tine copie dupa buletin si ultimele analize.Se tine intr-o cladire de pe Miron Costin nr. 2.Eu o cunosc pe doamna care are centrul in Bucuresti si vroiam sa ma duc acolo sa il urmez.Oricum este foarte interesant si te invata o multime de lucruri de folos, exact ce am scris pe DC.
Cursul aici am inteles ca se tine pret de cateva week-enduri si anume: 15,16,17 iulie, 22,23,24 iulie si asa mai departe.Vinerea de la ora cinci iar sambata si duminica de dimineata, si dureaza cateva ore pe zi, 2-3 nu stiu exact.Pot participa si sotii, este chiar indicat pentru ca ii implica si pe ei mai mult.
Am intels ca o sa vina si o doamna care este asistent-sef la sectia specifica din Spitalul Universitar Bucuresti.Oricum organizatorii au experienta si profesionalism.