Mamici de iulie-august 2005 (64)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Simona mare nazdravana esti cu nunta. Sa fii cumintica ca altfel te vedem cu bebe mai repejor.
Eu tot planuiesc sa merg la un party elegant pe 16, la vila de pe malul oceanului a sefului sotului... ehhh Vedem de m-oi simti in stare.

Mamini ehhh e mai bine pentru ei sa fie doi... ca altfel ma opream si eu la unul. Dar eu am fost singura la parinti... si nu mi-o placut..

Andreea si galusca si brotacelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Simona, draga de tine cum ne-ai luat tu pe toate la rand, cu cata rabdare ai scris pentru fiecare in parte !!! Sper sa te distrezi bine la nunta astazi, si... un blues acolo poti sa dansezi si tu cu soptul tau, chiar daca veti fi la o oarecare distanta... Distanta de un bebe, he he!!

Adriana, cu siguranta la urmatoarea baitza va face ca pestisorul Aidan, o sa-i placa cu siguranta!!

Mamini, nici eu nu stiu ce voi face, am 31 de ani, fac cezariana si pe-al doilea il pot face numai dupa 2 ani, dar eu mai am o taietura pe burtica... nu stiu daca voi avea voie sa fac si a 2-a cezariana... Ma rog, pana atunci mai este, sa trecem noi cu bine peste asta!!! Cati anisori spui ca ai de te simti asa babutza??

Andreea, eu mai am un frate si e tare bine sa ai frati, de aceea imi doresc cu disperare un fratior pentru asta mica...

Kulta, erau firisoare de sange sau picaturi? Ca la dop am inteles ca iese cu firisoare!! Mai dar tu nici nu te astamperi, ca te vad cu Danutza in brate in poze!!! Vezi ca-ti dau na-na!! Sotul tau nu te poate ajuta cu Danutza cat sunteti impreuna? Este tare riscant sa mai faci efort la varsta asta a sarcinii, nu te juca!! Ai mare grija de tine, te rog!!

Si eu m-am intors acum de la plimbarici , a fost tare frumos, Mamaia este plina, cel putin pe sosea este full de masini, se merge in coloana, iar locuri de parcare... stai la coada ca sa prinzi un loc!! Dar a fost bine, chiar racoare si frumos.

Pupici multi,

Irina si bebe 35 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Irina, nici eu nu stiu pentru ca erau impregnate in tampon.
K34

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Buna seara..noi am dormit un pic..
Dede daca zici ca ...in camera unde o sa-l aduci pe bebe prima data e cu alb..atunci pregateste-te!!

Simona, sora mea de suferinta ,da vad ca nu numai noi ne plangem de nervozitate...eu nu stiu cum s afac sa nu mi se puna pata!

MonicaI, Bafta la control!

Monica-Elena...super...cum te descurci cu Mihnea acum>? Ai mai mult curaj?

Irina, da' de ce iti vinzi pompa?
Daca am uitat pe cineva..scuze..si revin!

Ma duc sa mananc!

AniS si bebelina mea dulce 35+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Mamini, te rog sa-mi spui daca am voie sa pap un mar, de ex. seara dupa ce ma spal pe dinti si sa nu-mi mai spal dintii dupa ce maninc marul. Suna stupid intrebarea dar as vrea sa stiu.
Multumesc mult.
Pupici
k34

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Anis, o vand pentru ca am vorbit sa cumpar una electrica ca a Oanei. Deja maine-poimaine cred ca o primesc. Pompa este noua, nu am apucat decat sa citesc instructiunile si atat, sta in cutia ei, astepta momentul sa fie sterilizata, dar nu mai este cazul. Sper sa reusesc s-o vand pe asta pe care o am, dar o sa dau anuntul pana o cumpara careva...

Kulta, de ce nu mergi la doctor sa vezi care-i treaba? Sau macar suna si intreaba daca este normal...???

Pupici,

Irina si bebe 35 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Irina, 31 implinesc si eu- apuc sa o nasc pe frumusica inainte, adica la 30.dar am avut atitea probleme cu sanatatea( si de altele) in ultimii ani, ca ma simt de parca as implini 61.
AC, sa stii ca si mie mi-ar place 2, eu am sora si e prietena mea cea mai buna pe lumea asta. dar tare e greu, zau.
Kulta, ceaiuri de plante nu am vazut aici de nici un fel. cu marul nu e bine dupa spalat- contine zahar si acid- ataca smaltul. cu singele ala nu-i ok, suna si tu miine la neuvola, poate iti schimba programarea la dr cu una un pic mai devreme.
cu pompa nici eu nu sunt hotarita de care sa iau, electica sau avent sau doar dupa...
M

Mergi la inceput

Mamini, te-am luat la ani inseamna!!! eu ii am impliniti deja!!

Kulta, pasare de noapte, gata ma bag la nani, sper sa nu bantui nici tu pe aici singurica!! Cine-i de planton in noaptea asta???

In seara asta ma bag mai repede la nani, va pupic si va doresc somn usor,

Irina si bebe 35 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

de-acum o sa ma adresez cu "tanti Irina", ma simt si eu pustoaica hi-hi-hi
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

Buna seara!
Eu am dormit putin dupa masa dar m-am trezit asa nervoasa,cred ca din cauza dintilor,v-am zis ca am primit curent si ma cam "curenteaza" de cateva zile sau sunt agitata ca maine merg la medic si nu e cu programare si de multe ori stau la rand de mi se lungesc urechile si cand ma gandesc m-apuca nervii,dar asta e,intr-un fel de-abia astept sa merg sa-mi spuna dok ce mai face alexutzu meu cel scump.
DEDEmultumesc pt raspuns.
SIMONAeu tot mica o vad,toate burticile care le-am vazut mi se par mai mari unele chiar la 30de sapt sunt ca a mea,dar sper din tot sufletul ca bb-le sa fie destul de marisor si sanatos.
Va las ca mi s-a facut un somn!
Ancutza-gravidutza&Alex38+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancutzathree/album?.dir=4d07&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput