Mamici de iulie-august 2005 (64)
Raspunsuri - Pagina 10
andre_ea spune:
'Neata!
Se pare ca dupa o scurta perioada de pauza la bebici, va urma un alt val. Suntem multe care am intrat in linie dreapta.
Da-ti-mi voie sa ma bucur ca de azi am intrat in sapt. 38, adica 37+.
, si ca pot sa nasc oricand fara probleme. Desi eu sper sa mai stea piticul putin.
Nicoll_Mada e in Bucuresti si ramane aici pana naste. Mai multe detalii cred ca am sa pot sa va dau maine.
Ce-o fi cu Oana_C? Ca pe mine m-a speriat uraganul ala.
Simona, cum esti dupa nunta?
Cred ca am uitat pe multe dintre voi. Iertati-ma, dar iar mi-am luat mancare in loc de hartie la calculator. Eu as manca toata ziua. Stomacul zice nu mai pot, eu nu si nu, mai bag ceva
.
Va pupic!
Andy si
37+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
KULTA spune:
Vai, tanti Irina, scuzati-ma, eu credeam ca vorbiti de 30 ani si nu de 31![]()
Bogdana, da, suntem cam pe acolo. Mamici mature, nu?
K34
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
irinabungau spune:
Andre_ea, daca te intalnesti cu Nicoll Mada, pupici si din partea mea te rog!!!! Felicitari, de acum se poate intampla oricand!! Sper sa mai astepte totusi, macar vreo 2 sapt!!
De
nu mai stie nimeni nik? Eu am dat un sms dar n-a raspuns... o fi ocupata cu bondarelul papacios...
Boga, cred ca la fiecare hartia de 5 lei... cam asa merg treburile pe aici... Nu stiu la voi...???
Irina si bebe 35 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
mamini spune:
buna dimineata, fetelor, am dormit si eu de pe la 1 pina pe la 6 si de la 8 pina pe la 10.30 m-am foit in asternuturi...oricum, sunt super-incintata de cit am dormit, dupa nesomnul de simbata spre duminica...aseara iar am avut probleme cu inima, ma sparge chestia asta, iar ma duc la spital si iar ma pun la aparate si fac analize si nu-mi dau de cap. acum o sa vorbesc si cu anestezistul, sa vedem ce parere are desi dr a zis rahi-peri...miercuri o sa stiu mai multe.
he-he-he cu tantile astea martie-aprilie-septembrie...si eu, mai tinerica, in octombrie. dar paradita...vai de vai... si Boga,Kulta, Dede, AC voi sunteti la al doilea bebe, nu se pune, voi sunteti bine...eu, tanti MonaI si tanti Irina intram in alta categorie. cred ca mai bine ziceam dna, ca tanti e cam...ne mai gindim.
M34+
Katink spune:
Buna dimineata fetele!
Eu fiind cu o ora in urma inca imi permit sa mai dau buna dimineata ![]()
De vineri nu am mai scris dar vad ca voi ati avut limbarnita, nu gluma...
Am mult de citit, asa ca am zis sa intru si sa va spun ca noi suntem bine, doar cu o mica exceptie...
Azi-noapte am crezut ca nasc
, pentru ca incepand cu ora 2.15 m-a durut mijlocul continuu.... si burta si abia pe la 4.00 m-a lasat, am apucat de am dormit pana aproape de ora 5.00 si apoi iar m-a luat durerea de mijloc
... Nu puteam sa stau pe nici o parte, faceam ture prin casa, mi s-a facut si foame si la 5.30 am si mancat
si abia pe la 6.00 am mai adormit...
Acuma vad ca nu mai am nimica, am pus o masina de hainute la spalat ca miercuri implinim 37sapt si intram in 38 si de acuma se poate intampla oricand... asa ca azi suntem harnicute, spalam si calcam hainute.
Sper ca toate sunteti bine, de nascut vad ca nu a mai nascut nimeni - m-am uitat pe prima pagina... - bafta celor care au controale azi si sper sa reusesc sa recuperez ce ati scris zilele astea.
Pupici,
Katink
si dulcineea mea 36+
Fotografii
caterina71 spune:
Buna, dragutzelor
Eu in week-end cedez calculatorul sotului, asa ca de dimineata tot citesc. Si ca sa va binedispun, hai sa vorbim de ani. Eu am implinit 33 in ziua in care am avut UM, asa ca va dati seama ca nu voi uita toata viata cand am conceput-o pe Alexia noastra...Si daca cele 14 zile de la ziua mea la conceptie se pastraza ca diferenta intre ziua ei si a sotului (care-i nascut pe 9 august), am fi tari de tot!
Pupici, Cati si Alexia 36+
anis spune:
Katink, si eu am stari, mai ales noaptea, de am senzatia ca imi vine menstruatia si dureri nu mari, de mijloc.
Cel mai bine e dimineata, ma simt asa de usoara..uneori trebuie sa pun mana ca sa pipai burta..ca altfel nu o simt ![]()
AniS
si bebelina mea dulce 35+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
mitub spune:
acusor apropos de cumparaturi, eu la primul copil n-aveam absolut nimic luat, insa facusem o prospectare serioasa de piatza, ii explicaem sotului ce si de unde sa ia...tocmai sa fie ceva ce imi place. Cand am venit acasa, mi-am cam pus mainile in cap, ca reusisera sa-l imbrobodeasca vanzatoarele si sa-i dea ce-au vrut ele plus maica-sa cu diverese idei , asha ca am luat alte chestii dupa aia...
katink am avut si eu dureri cum povestesti tu pe 17 iunie, aveam senzatia ca ma rup in doua. Acum sunt mai dese durerile de bazin si oasele de la incheietura poiciorului pe partea dreapta
Ioana si mie mi se umfla cu predilectie piciorul drept, e drept ca inca sunt cu burtica...
mamini ai grija de pb astea cu iunima, ca nu-mi suna bine in combinatie cu cezariana si anestezia de rigoare!!!!
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 36 + (DPN 1 august)
mamini spune:
Boga, nici mie nu imi suna bine, dar cind am vorbit cu dr in spital s-a uitat prin tot "dosarul" si a zis ca facem cezariana sigur si ca el n-ar vrea anestezie totala( aici nu prea fac la cezariana), ar vrea rahi-epidurala si pt problemele mele cu inima m-a trimis la un EKG plus analizele de tiroida( antecedente). de unde nu am primit nici un rezultat- te anunta doar cind e ceva nasol.si zisesera ca daca e vreo chestie ma cheama sa imi monitorizeze inima 24 de ore pt tulburarile de ritm. oricum, pt miercuri- ca atunci am urmatoarea intilnire- mi-a marcat si o consultatie cu anestezistul.si banuiesc ca iar ma vor bombarda cu analize si teste- ceea ce nu e rau, chiar as vrea sa verifice cit mai multe, ca sa nu fie surprize.
pe de alta parte, daca nu am nimic la inima, de ce fac palpitatiile astea, cu tulburari de ritm nasoale, mi se face rau de tot...ma rog, nu vreau sa fiu prapastioasa, sper ca e totul in regula si o sa imi spuna mai multe miercuri-sper.
M
mitub spune:
anis si simona si eu am visat zilele trecute cum culegeam fructe, si eram extrem de mirata ca pe aceeasi craca erau si mere, si pere, de ma intrebam ce fel de copac este ala. In altul erau numai piersici. Stiam ca nu e bine sa visezi struguri sau cirese/visine ca ar insemna lacrimi dar de astealalte nu stiu.
irina iar la Miruna aveam un vis care revenea sistematic, cum ca eram intr-o cofetarie imeeeensa si ma plimbam prin fata tavilor cu tot felul de prajituri si bomboane si ciocolata, in fine parca atunci eram si mai stresata cu kilogramele...
mamini eu am tensiunea in continuare 8.5/5 si sunt stresata de anestezie, dar dc ar mai fi si cu tulburari de ritm chiar mi-ar fi mai frica. Era la noi o chestie pe baza de saruri de calciu si magneziu care se dadea pt inima ( se dau permanernt la sportivi, sau lume care face efort mare) dar uite ca imi scapa numele acum (parca incepe cu A)...eu faceam tulburari din astea dc luam medicamente cu efedrina si imi reveneam imediat . iti scriuu dc imi amintesc
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 36 + (DPN 1 august)