Mamici de iulie-august 2005 (64)
Raspunsuri - Pagina 11
Katink spune:
Anis si Mitub, deci nu sunt singura cu dureri mai ciudatele...
Mitub, ma bucur ca mai aflam cate ceva de tine, noi avem acelasi UM si cu Delia - dea ea mai stii ceva? - miercuri implinim 37sapt.. mai este asa de putin! Bafta multa maine la control!
Monical, te asteptam cu vesti bune de la controlul de azi!
Laura25 si Isa, aveti niste pui scumpi foc!!! Sa va traiasca, sa fie sanatosi!
Lory2004, deci tu urmezi sigur saptamana asta, sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine peste cezariana si sa fiti amandoi sanatosi! Ne vom gandi la tine si te asteptam cu vesti si fotografii!
Adriana, felicitari, ai baiat maare, i-a cazut si buricutul 
Monica-Elena, va doresc sa treaca cat mai repede colicii si mult laptic sa ai pentru Mihnea mic! Multumim pentru sfaturi - nici eu nu mi-am luat pompa pentru san, vad daca intr-adevar am nevoie de ea...
Irina, ma bucur ca ti-a trecut burtica, data viitoare ai grija cu fructele pe stomacul gol ![]()
Andre_ea, felicitari pentru implinirea a 37sapt., si la mai multe
S-a mai oprit o masina, merg sa le intind, revin ![]()
Pupici,
Katink
si dulcineea mea 36+
Fotografii
KULTA spune:
Mamini, nu sunt experta, insa daca ai probleme cu inima, nu stiu cum vei face cu anestezia. Daca dupa ce mergi la control, nu-ti convin rezultatele, cere o a doua opinie.
Cit de spre palipatii, si mie mi se intimpla: ma ia cu lesin, parca inima-mi iese din piept de tare ce bate si o poate auzi oricine sta la un metru de mine si parca nu am aer.
Sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa-ti iasa analizele bune si toate celelalte teste.
Katerina, tre sa-ti spunem tanti Kati
asa ca, Irina Mamini si celelalte fete de 31, iaca avem printre noi o viitoare mamica chiar mai curajoasa decit noi.![]()
Fetele, e cumplit sa porti sarcina vara. Nici nu se compara cu a purta sarcina iarna. Acum nu pot dormi noaptea de cald, ziua mi se umfla miinle, picioarele, din cauza caldurii insuportabile, nu mai stiu cu ce sa ma imbrac(sau mai bine zis ce sa mai dezbrac de pa mine
). Pe Danuta am "purtat-o" iarna si am nascut-o in Aprilie. A fost superok, ma imbracam in functie de cum ma simteam de "infierbintata", nu sufeream de caldura ca era un frig in Finlanda............de .... cuie si pe deasupra am mers la scoala de limba pina pe 17 Martie.
K34
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
anis spune:
Mitub, din ceea ce scrisese simona, rezulta ca "mere" in vis, ca fruct..inseamna INTELEPCIUNE
, asa ca bine ai venit in clubul inteleptelor ![]()
AniS
si bebelina mea dulce 35+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
ancutzathree spune:
Buna,dragutzelor!
Sunt asa somnoroasa,am avut o noapte scurta,m-am culcat tarziu si m-am trezit devreme sa merg la dok si ce sa vezi nu era acolo am crezut ca ma urc pe pereti,asa ca pe maine iar m-am ales cu o plimbare desi nu-mi prea lipseste ca mi s-au umflat picioarele de parca n-ar fi ale mele,voi ati patit asa ceva? sper ca nu e ceva grav.
ANDA ai dreptate dar asa sunt eu imi fac tot timpul griji din ceva.
IRINA multumesc pentru felicitari!
Ancutza&
Alex 39+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancutzathree/album?.dir=4d07&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
mamini spune:
Boga, dar ce anestezie faci de esti stresata? si tu parca ziceai ca faci cezariana, nu? nu poti sa ceri rahi, sa o converteasca apoi in epidurala sa nu suferi prea tare?
Pisi_Ella deschisese la un moment dat un subiect pe tema asta si ea avusese prima data totala si nu mai voia si din cite am inteles, acum a facut rahi.
e mai bine, riscurile sunt mult mai mici, plus ca esti constienta, esti treaza sa il primesti pe bebe in brate, aici are voie si sotul in sala cind nu e anestezie totala...
tensiunea si eu o am mica, dar la alt mod: am maxima 9.7-10.4 si minima 7.6-8.5! e funny, imi pacane urechile cind am 9.7/8.4- de ex. daca stau intinsa, diferenta e si mai mica si cind imi ia cineva tensiunea prima data, o ia de 2-3 ori, desi le spun ca e buna masuratoarea, pacientul putin defect...dar asa am avut-o mereu si in afara de ameteala-citeodata, nu m-a deranjat.
abia astept sa fie miercuri, sa ma limpezesc si eu cu niste treburi- programari, tot...desi parca vad ca face mindra misto de mine si de programarea mea si parca ma vad ajungind in urgenta. oricum am indicatie de cezariana si in urgenta tot asa as naste, dar ar fi mai bine la cea programata, fara graba,pregatita...atita doar ca nu e dupa mine, cum o vrea Dumnezeu.
M
caterina71 spune:
Kulta, multumesc frumos de incurajari. De fapt noi ne-am dorit un copil de vreo 6 ani, dar abia acu tratamentele au dat rezultate. Si eram hotarati sa nu ne pierdem speranta si sa cautam in continuare o solutie pentru problemele mele. Si, cum ii place sotului meu sa spuna, acesta era copilul harazit noua, asa ca a trebuit sa asteptam.
Aveti grija de voi, fetelor, sa mai stea bebeii la caldurica!
Pupici, Cati si Alexia 36+
mitub spune:
gata, anis, ma conformez si ma fac inteleapta!!!
katink eu dc nu raman maine la spital merg la medicul de familie si o rog sa-mi ia sange pentru fe din nou, atunci iti spun cum stau, dar dupa starea mea generala cred ca m-am restabilit! oricum Fe trebe sa luam si in perioada de lauzie, iar prenatatele pe toata perioada alaptarii!
kulta intr-adevar iarna e incomparabil mai bine cu sarcina, dar uneori nu alegem noi, nu-i asha???
Si sa va mai zic de mine...sambata am fost la Mogosoaia, am vizitat castelul (perntru a n-a oara), am mancat la aer curat, am facut un tur al parcului...apoi am fost si la M uzeul Tarnaului Roman.
E drerpyt ca a fost un pic cam mult, am stat o gramada in picioare si am resimtit ulterior oboseala, dar ce sa fac, program artistic cu oaspetele din Italia care oricum mai are de stat o luna. Ca sa zic asha, eu cu asta mi-am facut datoria civica si nu-mi mai trebe. Apropos, am vazut o nunta, un botez si o inmormantare, fireste numai aprti din ele, dar m-a pus un pic pe ganduri treaba asta...cu intelepciunea asta... ![]()
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 36 + (DPN 1 august)
lulu75 spune:
Buna fetelor!
Mai dar ce mai scrieti...si ce de puiutii mai aduceti pe lume...
Eu sunt de joi in concediu prenatal (m-a trimis sefu' acasa ca ii era frica sa nu nasc la serviciu) si am avut probleme cu netul. Sper sa nu mai fie nevoie de o asa de mare pauza ca m-am saturat citind din urma 
Luminita
35+ cu
Andrei
Tati si mami lui Andrei http://pg.photos.yahoo.com/ph/lumylorv/my_photos
Laura25 spune:
Simona, intr-adevar, avem 2 paturi, din lemn, sanatoase, proiectate de noi in idea ca o sa doarma fiecare in patutul lui pana pe la 4-5 ani, cand speram noi sa ne mutam la un ap. sau o casa mai spatioasa. Acum avem un ap. cu 2 camere.
Am facut doua ca sa ii putem separa prin gardutz sau sa punem fiecare patut in cate un colt de camera, cand o sa creasca si o sa aiba chef sa se smotoceasca. Fiind de sexe diferite, ne-am gandi ca e bine sa aiba fiecare patul lui.
Acum dorm amandoi in acelasi patut, ca sunt micutzi, inca nu ajung cu picioarele unul la celalat si mi-e mie mai usor sa-i manevrez noaptea.
Multumim mult pentru complimente si aprecieri la adresa mutritzelor noastre
.
Fetelor, stie cineva ceva de 17lory? Ca vad ca i se apropie DPN-ul si fiind cu gemeni sansele sa nasca la 40 de saptmani sunt minime, daca nu inexistente. Sper ca e bine si e doar ocupata si nu poate sa ne dea vesti.
Pupici!
Laura
de Rares
si Bianca
13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos
Katink spune:
Ancutzathree, si mie din sapt. 33 mi s-au umflat mainile - nu mai port verigheta si nici unu alt inel - si picioarele sunt putin ciudate, sunt ele umflate, ca le simt la incaltaminte, dar partea ciudata e ca daca merg mult peste zi, a doua zi dimineata ma trezesc cu ele gogosele, nici nu pot calca... apoi iar se dezumfla....
Eu ma gandesc normal ar fi sa ma trezesc dimineata cu ele ca noi, nu umflate, ca doar le tin la orizontala noaptea
... dar asta e probabil un alt mister al sarcinii 
Bafta maine la control!
Mamini, iar ne nimerim in aceeasi zi cu controlul?
Eu tot miercuri il am ca pentru marti era ocupat - pana acuma martea a fost ziua mea de controale ![]()
KULTA, ca bine zici, e greu pe caldura cu burta mare si cateva kg in plus... dar mai este asa de putin.... Aici se anunta o saptamana cu pana la 32 de grade
...
Pupici,
Katink
si dulcineea mea 36+
Fotografii