Sabina - la 6 luni intre viata si moarte

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Nu cred ca Florentin se va supara daca am sa copiez mesajul lui si aici:

"Buna ziua si multumesc din suflet tuturor celor care s-au implicat in aceasta actiune pentru ajutorarea Sabinei.
Sunt Florentin ,tatal Sabinei si va scriu de la un internet cafe din Edinburgh.Costa 1 lira jumatate de ora asa ca o sa incerc sa fiu cat mai scurt.
Sabinutza este bine momentan,saptamana asta am facut numai teste ,astazi se verifica functia rinichilor (se pare ca doza din Romania a fost destul de mare in comparatie cu protocolul englez) si de luni incepem din nou tratamentul cu citostatice.
E un pic mai greu cu scotiana,care e diferita de engleza(au o pronuntie...)dar unde nu intelegem i-i punem sa repete.
Speram sa putem pune si niste poze din spital,dar asteptam sa mai facem(costa 3,5 lire de pus pe cd de pe aparat) .
Noi suntem convinsi ca Sabina are toate sansele aici de a se face bine(nici nu avem voie sa gandim altfel).
Am plans iar cand am citit cati oameni vor sa ne ajute,desi ne spunem mereu ca nu avem voie sa plangem.
O sa revenim cu detalii cat de repede se poate.
Va multumim din suflet,
Florentin Cimpeanu(tatal)"

Nu mai e nevoie sa scrie si aici si sa cheltuie o lira, mai bine se duce si mananca o supa calda. :)

Cosmina, o sa-i facem surpriza sorei tale, o sa luam legatura cu fetele din Scotia.

Vikinga, pe pagina de web vrem sa trecem si persoane de contact, doresti sa-ti fie trecut numele acolo? Vom mentiona dedesupt ca pt adresa unde sa trimita banii, etc, sa te contacteze prin e-mail.

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53434" target="_blank">
Teledon Sabina - 5 Euro pentru a salva viata unui copilas de 6 luni

Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!
- Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!

Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Veve,multumim din suflet pentru trecerea datelor pe prima pagina

Doamne ajuta!

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Documente medicale Sabina:
http://sabinac.netfirms.com/documente.htm

Contine:
- Buletin de analize medicale descrie simptomele
- Raport medical cu diagnosticul Hepatoblastom
- Cerere de viza de la Fundeni pentru ambasada Marii Britanii mentionand ca tratamentul nu este posibil in Romania
- Raport medical de la Fundeni
- Cerere de visa de la Dr. Pritchard pentru ambasada Marii Britanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisflo34 spune:

am reusit sa mai strang ceva am ajuns la 5053 EUR. Telefonul mai suna . Banii au venit din Romania, UK, Spania, USA.
Banii prin cont se vor vedea de saptamana viitoare. In contul de EUR azi am 510 intrati din BCR in BCR.
Sigur ca nu ma deranjeaza sa apar pe oriunde trebuie.
Am intrebat la banca acum cum e cu codul numeric personal. Asa trebuie cateodata ,dar nu al beneficiarului ci al depunatorului, sau cel putin asa mi s-a spus.
Stie cineva daca sora mea poate ridica bani de la Western Union din Scotia daca are toate datele necesare.
Un baiat din Spania a trimis bani prin W.U si din greseala a trecut numele Irinei. Am incercat sa ii ridic(cu buletinul ei ) ,dar nu am reusit.In schimb mi-a spus sa incerce sa ii ridice din Scotia cu pasaportul si toate datele trimiterii. Stie cineva daca are rost sa-i trimit sa caute un W.U sau mai incerc eu la alta agentie W.U?

Cosmina, matusa Sabinei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by crisflo34

Stie cineva daca sora mea poate ridica bani de la Western Union din

Cosmina, cu siguranta este posibil sa ridice bani din Scotia. Tt ce-i trebuie este: numele expeditorului, localitatea din care au fost trimisi banii si nr de transfer.

Succes!

_

- Web

Lucia sotia lui Csaba
Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Cosmina, iti spun eu sigur ca nu se poate. cand se face transferul, este mentionata si tara catre care se face. Si daca nu este mentionata Scotia, nu-i poate ridica.

Mie mi-a tirmis cineva niste bani, odata, in Ro, pe numele meu, iar eu eram in Olanda. Am fost de vreo 3 ori la posta, ca tot nu aparea tranzactia, desi pe net o vedeam. Cand m-am dus direct la WU, au vazut tranzactia, dar ca tara era trecuta Romania, si nu mi-i puteau da. Am intrebat cat timp ii pot ridica, si mi se pare ca era vorba de 2 luni. Dar cand am ajuns in Ro, deja nu mai era valabil. cred ca am ajuns in ultima zi.

Asa ca, persoana care a trimis banii, trebuie sa se duca inapoi la WU, cu hartia pe care a primit-o de acolo, si sa anuleze transferul, apoi sa-i trimita din nou.

Ancuta 10+ & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisflo34 spune:

Merci de informatie.Am sa mai incerc maine la un alt centru poate am noroc si nu mai pun nici omul ala pe drumuri. si asa a facut multe pt noi.
Cosmina, matusa Sabinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Cosmina scrie te rog si codul numeric al sorei tale sau adresa. Iti spun in mod sigur ca la unele banci se cere. Mi s-a cerut si mie cind am fost in Ro si am trimis din BCR la alta sucursla BCR, tot pt o donatie.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Lucia bineinteles ca poti folosi si numele si adresa mea de mail. E poate o modalitate buna pt cei din europa care le vine mai usor sa trimita asa sume mai mici.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lucia_cs

quote:
Originally posted by crisflo34

Stie cineva daca sora mea poate ridica bani de la Western Union din

Cosmina, cu siguranta este posibil sa ridice bani din Scotia. Tt ce-i trebuie este: numele expeditorului, localitatea din care au fost trimisi banii si nr de transfer.

Succes!

Asa-mi trebuie daca nu citesc bine mesajele. Eu intelesesem ca donatorul se duce si modifica si atunci va modifica doar tara astfel incat sa-i ridice sora ta.

Imi cer scuze de informatiile eronate pe care vi le-am dat.

Ancuta, mersi.

_

- Web

Lucia sotia lui Csaba
Poze Bunny

Mergi la inceput