Sabina - la 6 luni intre viata si moarte
Raspunsuri - Pagina 10
vikinga spune:
Deja au inceput sa ni se alature si alte fete din germania si romania, am primit mesaje private de la zuzunaki, gabrianah, Kehelyr, carolinah, buli.Deci sa mai spunem odata, teledonul mai e valabil citeva ore doar, cine stie pina la ce ora in seara asta?Si e valabil numai din Romania de pe reteaua fixa. Datele de cont din Ro, or sa fie puse puse si pe prima pagina, alaturi de codul numeric personal si adresa ca sa fie mai usor.Puteti trimite si prin Western Union daca doriti, oriunde ati fi. Trebuiesc puse si datele in acest caz.Operatiunea pliculetul pt fetele din europa am inceput-o deja. Pina acum sunt 100€ baza. Asteptam Tot fetele din europa pot trimite in contul meu daca va vine mai usor, comisioanle sunt mici. Va dau datele pe PM. Comisionul pt transferul in ro o sa-l platesc eu, asa vom iesi toate mai ieftin si Sabina in cistig.Vrem sa stim citi bani s-au strins cu aproximatie.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
vikinga spune:
Cosmina e nevoie de mai multe date pt cei care vor sa trimita bani!Scrie aici adresa ta si pt cei care vor sa trimita prin mandat postal. Sunt multe mamici care vor sa ajute dar nu au timp de drumuri la banca, posta ar fi pt ele mai la indemina. Chiar si pt western union e nevoie de adresa ta. Cele care trimit pt western union trebuie sa te anunte prin PM numele lor, suma trimisa si acel cod de la western union.Deci te rugam, modifica mesajul initial. Vezi ca pe bara de sus apare un icon asa ca o paginuta si un creionas, acolo daca te duci cu mouse-ul iti apare "modifica mesaj". Dai click si la sfirsitul mesajului initial, lasi ceva spatiu si scrie mare ingrosat toate datele necesare pt a face totul mai usor. Nu uita ca oamenii se lasa pagubasi daca vad ca e prea complicat, traim in secolul vitezei, stii cum e.E nevoie sa scrii acolo inca odata:-datele de cont din ro, destinatarul +adresa+ cod numeric personal al acestuia-inca odata numnele tau si adresa ta pt cei cei care vor sa trimita prin mandat postal sau western union. Uite Buli asteapta aceste date, i le-am promis pina diseara.Asteptam vestiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
Babisa spune:
Am sunat si eu acum...nu am putut mai devreme pt ca abia am achitat fixul(era inchis pt neplata)...sper din tot sufletul ca nu e prea tarziu.Cand am sunat am primit urmatorul mesaj..."Numarul dumneavoasta a fost inregistrat. Multumim pentru donatie.".Sa inteleg ca s-a facut donatia,nu?
Sanatate multa ...Dumnezeu sa fie alaturi de micuta
vikinga spune:
Multumim BabisaVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
motanik spune:
Vikinga, ai paypal?
Sau cum sa transfer in contul tau?
Nu e acleais lucru/comision daca trimit la tine cu a trimite direct in contul Sabinei din .ro?
Poate nu stiu asa ca te rog lamureste-ma si pe mine
edit: ti-am trimis pm
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
Suflet de copil - povestea lui Andrei
Are 6 luni de zile dar lupta sa traiasca...
ANDREEABANICA spune:
Fetelor sunteti senzationale,stiam ca impreuna vom putea urni muntii din loc.
Sa speram ca se vor strange banutii.
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
crisflo34 spune:
In primul rand Sabina e ok si foarte vesela.Am observat ca Florin ,tatal ei a reusit sa intre la un internet cafe sa spuna ceva . Din pacate aici nu a mai apucat. Probabil din cauza banilor costa 1 lira Jumatate de ora.
Am reusit sa strang aprox 4000 Eur pana la ora asta. telefonul suna in continuare si eu sunt pe drumuri intre W.E si M.G. Asa ca abia noaptea apuc sa intru in discutii ,dupa ce culc cei trei iezi.
Tot ce aud despre Sabina ma face sa cred ca ea chiar nu vrea sa plece din locul in care a Trimis-o Dumnezeu si noi ne chinuim sa o tinem aici.. Sunt convinsa ca vom reusi ,indiferent de ca va fi nevoie sa facem.
Faptul ca va avem alaturi inseamna imens pt noi. Florin a scris ,nici nu mai stiu pe ce forum ca a plans cand a vazut cata lume e alaturi de ei. O sa ii spun sa mai cheltuie si maine o lira sa intre pt ca le da putere f mare . si asa pe mancare nu prea cheltuie. O tot tin cu supele si fulgii de cartofi, pe care am apucat sa le pun in valiza la plecare. Chiar sunt curioasa cind le termina pt ca in fiecare seara spun ca mai au.
PE 7 august este ziua de nastere a surorii mele. Implineste 37 de ani si vreau sa ii fac o bucurie. Sa ii trimit ceva orice o floare. Sunt convinsa ca exista asemenea servicii acolo. Poate ma ajutati cu idei cum sa fac asta voi cele di UK.
Eu va dau si codul numeric personal . Nu am stiut ca trebuie pe undeva.
2680807461544
Daca mai trebuie si alte date spuneti.
Cosmina,matusa Sabinei
lucia_cs spune:
quote:
Originally posted by Bebe Beca
Inca mai astept datele astea pentru a putea face transferul. Poate se indura cineva si mi le transmite.
Am sa-i scriu eu Cosminei despre asta. Sa o intelegi si pe ea pentru ca este fff ocupata. Telefonul suna mereu, posteaza toa toate forum-urile la care am pus cazul Sabinutzei, umbla pe la fundatii, etc. Aseara la ora 2 noaptea, ea inca raspundea la mesaje...
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53434" target="_blank">
Teledon Sabina - 5 Euro pentru a salva viata unui copilas de 6 luni
Aici poti face viata unui copil mai acceptabila! - Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!
Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny
crisflo34 spune:
Uite dau aici toate datele . Tot nu am priceput cum trebuie sa fac. Diseara o sa incerc sa le pun cum ai sugerat. Acum trebuie sa plec la MG . Au venit 50Eur din Spania
Adresa mea:
Neagoe Cosmina Ruxandra.
Str. Dealul Tugulea nr. 38-40, Bl 13,sc 1,Et2,ap 12, sector 6
Bucuresti
Oficiul postal 16
Conturile:
B.C.R.-SUCURSALA IULIU MANIU 190-192/BUCURESTI
CONT LEI:
RO 87 RNCB 5064 0001 0303 0002
CONT EUR:
RO 33 RNCB 5064 0001 0303 0004
PENTRU CEI DIN AFARA TARII:
COD SWIFT RNCBROBU
TITULAR CONT: CIMPEANU IRINA CRISTINA
crisflo34 spune:
Nu vreau sa ma vaita pt ca nu am dreptul asta ,dar simt cum fuge ecranul din fata si am inceput sa tastez tampenii cu o gramada de greseli. Ma scuzati. Sunt dupa aproape 2 luni de nesomn si oricat vreau eu treaba asta isi spune cuvantul. Dupa ce iau si banutii astia poate fac o pauza de o ora si ma refac eu repede.
Va multumesc mult ca ma ajutati
Cosmina,matusa Sabinei