Sabina - la 6 luni intre viata si moarte
Raspunsuri - Pagina 9
motanik spune:
Vikinga, ai mare dreptate...faptul ca Sabinutza deja reactioneaza la tratament si merge deja spre mai bine este mesajul ei catre noi ca vrea sa traiasca.
Si sper sa facem tot posibilul sa strangem mai multi banuti pt ea.
Face cineva un paypal?
Ca sa fie mai simplu...si mai rapid.
Daca nu, trimit si eu Laurei prin plic ceva banuti.
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
Suflet de copil - povestea lui Andrei
Are 6 luni de zile dar lupta sa traiasca...
NinaB spune:
de pe fix iti raspunde o voce feminina care spune sec: "donatia dvs a fost inregistrata"...
tnicoleta spune:
Imi pare rau da nu am fix acasa si de la serviciu nu cred ca pot suna si oricum nu ar fi corect pt ca as fi vrut sa dau eu banii.
Dar o sa iau numere de cont si incerc la banca.
Mersi de raspuns aurelia
Nicoleta
si
Alexandra Bianca
Nepoteii mei
Bebe Beca spune:
Tana, probabil depinde de banca. Sau poate de ordinul de plata folosit. Eu fac transfer din BRD si scot bani din firma. Si pentru asta am nevoie de codul numeric personal si de adresa. Inca mai astept datele astea pentru a putea face transferul. Poate se indura cineva si mi le transmite. As vrea pana luni, cel tarziu, sa depun niste banuti...
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
ANDREEABANICA spune:
Ioana da un PM,Cosminei(matusa Sabinei),cred ca este singura persoana care poate sa-ti dea datele respective.
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
szivarvany spune:
Am si eu stransi 1.100.000 lei si 10 Euro, nu este nimeni din Oradea, ca eu nu apuc sa merg in banca ...
Am sa mai strang !!!
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
Giulia_mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii
lucia_cs spune:
quote:
Originally posted by Witchie
o sa mai vorbesc la ziarul Ziarul si la Libertatea daca nu ati tiparit deja vreo scrisoare in Libertatea. De asemenea, matusica, iti sugerez sa scrii la formula As. Am sa cer voie sa pun un anunt si pe site-ul postului de radio la care lucrez dar e complicat din cauza inundatiilor si a sinistratilor s-ar putea sa nu mai avem loc:(
Nu stiu sa se fi trimis cineva scrisoare la publicatile amintite de tine, deci poti sa-i dai drumul. :)
Cat despre anunt pe site-ul postului de radio ar fi perfect, poate vor fi de acord sa puna un banner care sa apara pe toate paginile. Asa am facut pe un forum si efectul avut pentru Sabina a fost unul fff bun.
Spic de grau, te rog sa-mi dai si mie adresa forum-ului unde ai publicat cazul Sabinutzei, eu am mai multe forum-uri pe care le intretin cu noutati, as putea sa scriu si acolo ceva mesaje.
Multumesc tuturor celor ce ni s-au alaturat.
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53434" target="_blank">
Teledon Sabina - 5 Euro pentru a salva viata unui copilas de 6 luni
Aici poti face viata unui copil mai acceptabila! - Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!
Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny
lucia_cs spune:
quote:
Originally posted by motanik
Face cineva un paypal?
Ca sa fie mai simplu...si mai rapid.
Eu pot sa fac un PayPal, dar din pacate de la suma de $500.00 in sus(pe luna) se percepe comision. Se percepe comision si daca se trimit banii de pe Credit Card.
Oare cum fac adiministratorii acestui site cu PayPal? Cum ocolesc ei comisioanele?
Ne poate raspunde cineva?
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53434" target="_blank">
Teledon Sabina - 5 Euro pentru a salva viata unui copilas de 6 luni
Aici poti face viata unui copil mai acceptabila! - Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!
Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny
ANDREEABANICA spune:
Daria da si tu un PM Cosminei(matusa Sabinei),poate reusesti sa-i trimiti prin posta,cumva....oricum,o pentru tine.
Sau sun-o,vezi ca pe pagina 1,sunt nr.de fix si pe 2,nr ei de mobil.
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
vikinga spune:
E nevoie de adresa sau codul numeric personal. Unele banci, chiar si BCR din unele orase solicita datele astea. Mai bine sa fie vizibile.Mai trec eu odata aici datele de cont:Lei cod IBAN RO87RNCB5064000103030002Euro cod IBAN RO33RNCB5064000103030004BCR,SUCURSALA IULIU MANIU,NR.190-192,BUCURESTI.CONTUL ESTE DESCHIS PE NUMELE CIMPEANU IRINA CRISTINA.Ar fi bine pe prima pagina sa se modifcice mesajul initial si sa se scrie acolo vizibil datele de cont inca odata adresa si codul numeric personal al irinei. Va rog, faceti asta, ar ajuta mult pe oamenii ocupati care merg la banca sa doneze. Au mai fost si in alte cazuri postate, nu se poate folosi nimeni de aceste date in alte scopuri.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."