ce parere aveti despre cersetori
Raspunsuri - Pagina 4
Doris-Alina spune:
Of, eu sunt o miloasa, fara scapare...
Nu dau bani la tigani, la cei tineri si sanatosi, care ar putea munci, dar nu vor.
Dau la batrani, necajiti, care imi inspira atata mila, sau la copii necajiti si flamanzi...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Portofoliu INES
POZE CU NOI
ingerash spune:
sa va zic ultima mea patanie cu un dragalash de cersetor, un tiganus la vreo 10 ani, vine la mine, zice:"imi dai si mie?", la care eu fiind pe bune leftera, zic "n-am bani" si apoi vine replica lui "MANCATE-AR CANCERU'" , gata de-acuma kiar k nu le mai dau la astia de pe strada nici daca stau in cap
bosioc spune:
Acum doua zile am fost cu mamica la spital . Am intrat intii in biserica care se afla in curtea spitalului si am aprins luminari, am dar leturghie si ne-am inchinat .La iesire er o d-ra frumoasa, cu parul bogat si bine imbracata care i-a spus lui mamica..."d-na va rog sa ma ajutati...sint la seminarul din Piatra Neamt si am mama operata de cancer pe creier...nu avem bani pt doctori, daca puteti va rog sa ma ajutati cu un banut..." Mamica i-a dat toti banii pe care ii avea in geanta si am plecat amindoi cu lacrimi in ochi.Am intrebat-o pe mamica" de ce ai dat mamica toti banii ?..."pt ca Dumnezeu stie ca nu mai am altii si o sa aiba grija de noi"...si cind am ajuns acasa factorul mi-a adus alocatia complementara.
Niciodata sa nu va para rau cind dati un banut cuiva care va cere ajutorul ca Dumnezeu vede si va rasplateste.
Silviu si mamica
iri_sori spune:
Trebui sa fim putin atenti cui dam, deoarece uni ne urmaresc portofelul si te trezesti ca nu il mai ai asa ca...
iri
scarmanus spune:
quote:
Originally posted by bosioc
Acum doua zile am fost cu mamica la spital . Am intrat intii in biserica care se afla in curtea spitalului si am aprins luminari, am dar leturghie si ne-am inchinat .La iesire er o d-ra frumoasa, cu parul bogat si bine imbracata care i-a spus lui mamica..."d-na va rog sa ma ajutati...sint la seminarul din Piatra Neamt si am mama operata de cancer pe creier...nu avem bani pt doctori, daca puteti va rog sa ma ajutati cu un banut..." Mamica i-a dat toti banii pe care ii avea in geanta si am plecat amindoi cu lacrimi in ochi.Am intrebat-o pe mamica" de ce ai dat mamica toti banii ?..."pt ca Dumnezeu stie ca nu mai am altii si o sa aiba grija de noi"...si cind am ajuns acasa factorul mi-a adus alocatia complementara.
Niciodata sa nu va para rau cind dati un banut cuiva care va cere ajutorul ca Dumnezeu vede si va rasplateste.
Silviu si mamica
Cititi si luati aminte, uite o lectie de omenie. Daca sunteti "scuipate" ca n-ati dat mai mult n-aveti nici un motiv sa nu va simtiti cu inima impacata fata de voi si Cel de Sus, nimic nu-i rau in a da si 3 banuti, daca ii dai cu drag si din mila, ca si mila-i crestina. Eu nici nu ma intreb ce face tiganusu dupa ce ii dau io banii, caci stiu la fel de bine ca nu voi eradica eu lumea de saraci prin a refuza sa le dau cativa dintr-ai mei. Ma consolez ca atata am avut, atatia am dat. Iar daca nu vreau sa, dau pur si simplu nu dau, fara sa ma simt vinovata, ca de cat sa fiu ipocrita, mai bine sa fiu dreapta cu mine insami.
pisici, flori si jucarele
When the heart is full of love, the world is full of beauty