sunt disperata!!!!!!!!!!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 3
andicu spune:
Off, Catty, imi pare tare rau si pentru tine! Vad ca la tine exista o alta problema,poate totusi nu se confirma extrauterina.Iti tin pumnii sa iasa bine! Daca nu, incearca sa te gandesti ca viata merge mai departe si sa continui sa incerci si sa speri ca vei reusi.Asta am spus-o d emai multe ori si nu numai pentru voi,ci mi-o spun si mie, ca o consolare.Nu putem reusi in ce ne propunem daca ne agatam de nenorocirile din trecut!
Va multumesc tuturor pentru sustinere,asa cum am mai zis-o,si sunt alaturi cu tot sufletul de cele care trec prin momente grele !!!
si
.
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
Laura Ioana spune:
Andicule, draga de tine, nu dispera! Parca stiu ca se poate ramane (mai greu, ce-i drept) si cu o bucatica de trompa, nu?
Laura
luli spune:
Of dragele mele! Nu imi vine sa cred ceea ce citesc...
Teodoran si Catty spuneti-ne va rog ca nu e adevarat!
Doamne cum de se poate intampla asa ceva?
Teodora fata draga mai mergi la un control poate e pozitionat mai "ascuns" si nu se vede...
Tare ma doare sufletul cand vad prin ce dureri si emotii va e dat sa treceti si va inteleg perfect.
Luli
andicu spune:
Laura,as vrea eu sa cred asta,dar din pacate,singura sansa de a folosi acea bucatica ar fi o operatie de recostructie tubara,pe care dr nu mi-a recomandat-o;a zis ca are slabe sanse de reusita si ar fi o trauma prea mare pentru mine inca o interventie chirurgicala. L-am intrebat si pe dr T si mi-a raspuns ca de-acum, pur si simplu n-o sa mai raman insarcinata,deci n-am nevoie sa ma tem de inca o sarcina extrauterina;deci,tot la FIV ajung. Asta e, incerc sa ma obisnuiesc cu gandul si-mi fac sperante pe mai departe.
Cu alte cuvinte,Teo,da-ne un semn sa stim si noi ca esti bine !!!
Mishulina spune:
De dimineata stau cu ochii pe subiectul asta si cu sufletul la gura! Oare de ce nu intra Teodora sa ne zica ceva,orice,numai sa stim de ea? O fi facut Dopplerul azi? Ofi prea obosita,prea suparata,or fi retinut-o in spital?
Teodora,unde esti,suntem aici pentru tine,te asdteptam!!!!
Ina
michial spune:
buna fetelor,
shi eu am facut pe 30.06.2005 o laparo pentru extrauterina. nu ne-am revenit nici acum psihic, nici eu , nici sotzul meu.noroc ca avem pe theutzu , care are 5 ani shi incearca din rasputeri , de cand am venit de la spital sa ne faca fericitzi.
Eu m-am dus cu baietzelul la echo- zicea ca-l dor rinichii , cand aveam 6 saptamani shi am vrut sa vad shi eu sarcina, dar nu se vedea nimic in uter;am fost la a doua , nici acolo nu a vazut nimic; seara am avut nishte scurgeri maronii-nu m-am ingrijorat ca am zis ca se fixeaza sarcina.
Ziua urmatoare, cand am venit de la servici am gasit pe tampon sange ;m-am dus la dr. la echo endoscopic shi s-a vazut sacul embrionar in stanga, langa uter shi o umbra alba in uter.
Eu care stateam numai pe net am priceput ca in stanga era sacul embrionar; dr. mi-a zis sa mai ashteptam 5 zile sa vedem care formatziune creshte - cea din stanga sau cea din uter ca sa ne dam seama daca e SEU.N-am ashteptat , seara m-am programat la bucureshti shi pe 30 m-au operat laparoscopic shi mi-a fost scoasa shi trompa stanga intrucat era prea inflamata de la sarcina;la dreapta mi s-a facut neosapingostomie- adica au curatzat-o de aderentze.Cica amn avut aderentze pe amandoua , probabail de la cezariana de acum 5 ani, ca sterilet , pastile shi anexite n-am avut.
Dupa ce imi vine primul cm tre sa ma duc sa fac histeroscopie sa mi se spuna daca mai am sanse de bebe2 sau nu.
Catty, la extrauterina de obicei lipsesc simptomele; tu le ai din belshug;mergi la mai multzi doctori.sanatate.
Teodora , sper sa se fi inshelat doctorii, dar ar fi cazul sa o lamureshti cumva sa nu fie prea tarziu;poate salveaza trompa daca e totushi seu.bafta multa.
La mine marele noroc e ca n-am trecut prin durerile alea groaznice, am avut doar sangerari moderate.
speranta spune:
Catty, eu cred ca e sarcina normala dupa tot ce ai povestit tu.La extra. nu ai greata de nici un fel. Parerea mea este sa ai incredere, asa cum ma sfatuiai si pe mine. D-zeu are grija de fiecare, poate de asta v-a pus la incercare si casnicia, ca sa vada daca poate veni ingerasul.
Chiar daca nu ti-am mai scris, ca si eu am pe ale mele, te-am urmarit permanent si sunt alaturi de tine. 
catty spune:
Buna fetelor,
Ma bucur sa stiu ca atata lume este alaturi de noi. TEODORA, unde esti?
SPERANTA[/b]ma bucur sa am vesti de la tine, credeam ca ai uitat de mine. Mie imi vine sa urlu. Trec de la speranta ca este o sarcina normala la disperarea ca este o extrauterina sau doar o toxiinfectie. Oricum in dimineata asta nu imi suportam nici saliva in gura, asa de greata imi era.
De 2 nopti ma scol noaptea pe la ora 2 si ma duc in bucatarie sa mananc ceva, nu conteaza ce, chiar si o bucatica de paine. Nu mai stiu ce sa mai fac sau ce sa mai cred.
Sper insa ca totul va fi bine pana la urma.
Oricum nu avem altceva de facut decat sa asteptam si sa speram ca totul va fi bine pt toata lumea.
Va pup,
Aveti grija de voi si sa auzim de bebei
catalina
andicu spune:
Dragele mele, nu vreau sa va dezamagesc,sper din tot sufletul,cum am mai zis-o, sa nu fie SEU la voi doua,dar eu am avut toate simptomele de sarcina acum,a2a oara! inclusiv greturi dimineata (asa am sperat si eu,ca daca am si greturi,e o sarcina normala
),sani durerosi(care inca sunt destul de rigizi,dupa 2 saptamani de la interventie),pofta de mancare,somnolenta...deci simptomele nu sunt relevante, echo este relevant si analiza beta hcg,dar dupa primele 4 sapt de sarcina (pana atunci nici beta hcg nu lamureste clar unde e sarcina)! Ma
pentru voi sa fie bine !
cornelia_laura spune:
teodoran, ce faci, unde esti? Dupa lipsa vreunui mesaj de la tine tare mi-e teama ca nu e de bine. Noi toate de pe forum ne gandim la tine si ne rugam sa-ti fie bine.
da-ne un semn sa ne spui cum iti este.
Ai grija de tine!
------------------------------------------------------------------------
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"-Michael Levine
CORNELIA_LAURA mamica lui bb Eduard (21 06 2004)