sunt disperata!!!!!!!!!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michial spune:

buna andicu,
a doua oara cum ai trecut de seu; tot cu laparo sau cu injectii?
nu ai aflat la 4 saptamani?
mi-e frica sa n-o patzesc din nou, dar am vrea sa mai incercam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Michial,eu prima data am avut operatie clasica,cu taietura orizontala, ca la cezariana,ptr ca aveam mai mult de 4 saptamani;a 2a oara am rezolvat prin laparoscopie,cu putin timp inaintea ta,adica am fost operata pe 27iunie 2005.Sarcina extrauterina mi-a descoperit-o la 3 saptamani si vreo 3zile(de la ovulatie),era foarte mica,dar s-a operat laparoscopic ptr ca era necesar sa vada si trompa.
Cel mai bine e sa faci intai histeroscopie sau HSG ca sa vezi cum stai cu trompa ramasa,altfel risti sa patesti ca mine.

Teodora,da-ne un semn cand poti; Catty, la fel, ce mai faci?ce-ai aflat?

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna Andicu,
Mai eu nu stiu nimic. Simt ca disper. Ma uit la mine mereu, sunt atenta la tot ce mi se intampla, stiu cand mi-a fost rau, de cate ori am avut arsuri pe gat si mi se pare ca sanii mi s-au umflat putin, mai ales pe partea de jos a lor.
Simt ca nu mai pot. Maine o sa aflu daca este alba sau e neagra. Sper sa fie bine pana la urma, si daca Dumnezeu nu vrea, o sa incerc din nou daca voi avea forta necesara.
Acum am un pic de treaba, dar va mai scriu astazi.
Teodoran unde esti? Ce s-a intamplat cu tine? Sper din tot sufletul sa fii bine.
Va pup pe toate, sa fiti sanatoase si sa auzim de bine

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Am revenit...a fost extrauterina. M-au operat de urgenta duminica seara, eram in soc hemoragic, a fost groaznic, cand o sa-mi mai revin o sa povestesc cu amanunte, acum nu pot sta mult. Am fost operata clasic, cezariana, erama in soc hemoragic, am pierdut ffff mult sange, am avut nevoie de transufie de sange, nu se gesea, ce sa mai aventuri, ca in spitalele romanesti. Va spun sincer am fost la un prag....nici nu vreau sami mai aduc aminte, acum sunt acasa, si ncerc sa-mi revin, e destul de grue ca am dureri mari, cica mi-au salvat si timpa, acum mi-e frica sa vad ce se vede la prima eco, sunt curioasa sa vad ce au facut acolo inauntru...acum va las cu bine, si asa e un efort ptr. mine sa ma ridic si feteleor....nu stati, faceti eco ransvaginal, cum aflati rezultatul, la un medic bun, si daca va spune ca nu se vede in uter, sa-l credeti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Imi pare tare rau Teodora de ce ti s-a intamplat. Trebuie sa iti revi si sa o iei de la capat. Te vei bucura pana la urma si tu de un pui mic ai sa vezi. Curaj fata frumoasa!

Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel
Esentele tari se tin in
sticlute mici.
http://photos.yahoo.com/gabriel bambache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Oh Doamne ce rau imi pare
Sa-ti ajute Dumnezeu sa treci cu bine si fizic si psihic peste incercarea asta si sa revii cu forte proaspete

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Imi pare ffffff rau ca pana la urma temerea ta s-a adeverit. Nici nu-mi vine sa cred. Daca au salvat trompa e un lucru tare bun pt viitor. Iti doresc multa putere sa treci peste asta si sa te pui rapid pe picioare(cel putin fizic). Lasa timpul sa-ti vindece rana, ai rabdare cu tine, incet-incet poate ai sa poti sa o iei de la capat.
Noi fetele de pe forum suntem alaturi de tine.

------------------------------------------------------------------------
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"-Michael Levine

CORNELIA_LAURA mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Off, Teodora, imi pare tare rau ptr ce ti s-a intamplat! Doamne,bine ca ai scapat cu bine,ca e foarte periculos cand devine hemoragica!
si daca ti-au salvat si trompa e si mai bine! fii optimista ca o sa-ti revii si o sa faci si un bebe! pana atunci,odihneste-te,sa nu faci efort deloc vreo 3 saptamani,si fara efort prea mare 3 luni,ca altfel risti sa faci aderente mai repede decat e cazul. Ai mare grija de tine si multa sanatate!mie mi-a dat Aulin (e destul de tare impotriva durerii si este si antiinflamator),poti face si injectabil Algocalmin sau Piafen(daca are cine sa-ti faca,au efect calmant mai rapid).

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Teo imi pare tare rau.
Mult curaj si putere de refacere,fii optimista noi suntem aproape de tine

Laureta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

TEODORAN, imi pare tare rau..............
La mine a fost doar alarma falsa, asta au decis medicii vineri dupa inca o runda de ecografe si analiza si controale.
Imi venea sa o omor pe doctorita aia, care mi-a spus cu un zambet cinic pe fata :"IMI PARE RAU, dar se pare ca ne-am inselat". Nu stiu ce sa zic, dar dupa ce am iesit de la control si am ajuns acasa s-a pormit o hemoragie de toata frumusetea. Eu tot cred ca a fost sarcina si ca era in jur de 3 saptamani, dar cu atatea controale a fost deranjata.
Acum trebuie sa trec cum oi putea peste toate si sa reusesc sa gasesc forta sa merg mai departe.
Ai grija de tine si te asteptam curand, si in forma maxima.
Ai grija cu operatia, efort zero, stai numai in pat, si nu fa ca mine, la o saptamana dupa sa te apuci sa speli prin casa si sa faci mancare, ca apoi te taie iarasi. Stai linistita, cat se poate de mult in pat, mai mult in semisezut, daca intelegi ce vreau sa spun.
Te pup si nu iti pierde speranta,
Dumnezeu are un plan pentru fiecare dintre noi, doar ca in cazul nostru trebuie doar sa mai asteptam un pic.
Catalina

catalina

Mergi la inceput