sunt disperata!!!!!!!!!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Teodoran imi pare rau...am sperat sa fie numai o alarma..ma bucur sa stiu ca ai trecut, chiar daca cu emotii, peste incercarea asta si iti doresc sa ti feci bine repede...ai grija de tine si sanatate multa..
Catty imi pare rau ca ti-a venit...acum bine ca ai scapat de spaima unei SE,dar daca zici ca a fost sarcina ok si ca a fost deranjata ma intristez...pupici si tie si puterea de a merge mai departe!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta

13+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Teodoran,

Nu am cuvinte sa iti spun cat de rau imi pare... gandeste pozitiv si gandeste-te ca ti-au salvat trompa, ceea ce te va face sa speri mai curand la bb...

Pupicei multi, fata curajoasa!
Un ingeras care va iub!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

stie cineva date despre de. Ligia Ionescu-polizu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaforisch spune:

buna fetelor!
Pana acum am citit foarte mult despre problemele voastre pe forum,ma induiosaza tot ce estelegat de sarcina.Sper sa ma primiti si pe mine in clubul vostru,eu deasemenea as dori un bebic ;am unul mare de 10 ani dar de 8 ani incerc sa raman insarcinata si nu-mi reuseste,am facut analize totule ok si totusi.....nu raman.Acum de ex . nu mi-a venit cm ,de obicei e foarte precisa data la 28 de zile ,mi-e frica sa sper desi am unele simptome cu stare de rau dimineata ,ma dor sanii,si lipsa ciclului deocamdata.
Va doresc un bebe catmai curand!
Pa va pupa Dia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adya spune:

Teodoran, Andicu, imi pare rau pentru voi. Stiu ce simtiti, am trecut si eu printr-o extrauterina de Craciun.
Sa aveti grija de voi si sa ginditi pozitiv. Timpul le va rezolva pe toate.
Eu sunt convinsa ca va veni si ziua in care ne vom tine in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Bine-ai venit,Diana,daca vrei sa afli mai multe,esti binevenita pe subiectele "Aspirante optimiste" si "Endometru..."! Toate fetele de-acolo au aceleasi dorinte ca si tine, sa devina mamici,asa ca sunt sigura ca te vei simti bine!

Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput