Bataturile/ranile facute de papuci,pantofi..

Fetelor nu mai stiu ce sa fac..in orice ma incalt,inafara de adidasi,imi fac rani la picioare.Ca-s papuci,ca-s saboti,ca-s pantofi..numai adidasii nu ma bat si incaltarile de iarna.Am picioarele pline de bube de la nenorocitele astea de incaltari..si nu stiu cu ce sa ma mai incalt.Ca deh,nu pot lua numai adidasi in picioare...
Culmea e ca m-am uitat si eu la altii..n-am vazut la nimeni asa ceva.Sa am eu pielea prea subtire,sensibila..sau cum?
Si culmea e ca am o pereche de papuci de 2 ani..si in fiecare vara cand ii iau ma nenorocesc la picioare.Mi-am luat altii...la fel.Sabotii la fel..Pantofii la fel..Deci nu zici ca-s noi si ma bat doar atunci ,pana se lasa sau se obisnuieste piciorul cu ei..nu..
Se mai confrunta cineva cu problema asta?Uff si dupa ce ca am si-un picior dificil, de-mi gasesc incaltari greu,cand in sfarsit gasesc..ma nenorocesc la picioare de-mi vine sa-i arunc pe geam..
Pupici cu lipici.
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
Raspunsuri

unboticutz spune:
si eu patesc la fel
am o singura solutie: alternez zilnic incaltarile ; adica azi iau papucii care imi fac rani la monturi maine cei care imi fac rani la degete iar a treia zi niste pantofi usurei care imi fac rani deasupra calcaiului. imi mai pun plasturi de tot felu; daca imi aduc aminte seara mai dau cu unguent de galbenele (ceva mai mult)si imi pun sosete.
ar trebui teoretic sa ne gasim incaltari potrivite si de buna calitate; practic cand probez si cumpar mi se par super da dupa prima purtare imi vine sa le dau foc.
bine macar ca am calcai de bebelus (desi nu le fac nimic ) ca altfel nu stiu cum as iesi in lume in papuci cu ranile astea.
Nu te teme niciodata de umbre. Ele arata doar ca exista lumina in apropiere.

oana0204 spune:
Nu purtati incaltaminte pe piciorul gol, oricat de cald ar fi. Eu patesc asa ca voi numai cand nu am ciorapi.
Oana D - saptamana 32
Foto

annablue spune:
Oooooffff, credeam ca numai eu patesc asa...
Si eu i in grupa celor care are rani de la incaltaminte, si culmea ca nici eu nu prea vad pe strada lumea sa aiba asa rani.
Iar daca as purta ciorapi, cum zice Unboticutz, imi fac si mai rau rani, ca se freaca si ciorapul pe pielea ranita...
De-abia astept sa treaca vara sa-mi refac pielea de la talpi si calcaie peste iarna...
Probabil Leditia ca mai sunt multe ca noi.
Pupici
Ana
Annablue si Adita 1.11.2002

flafi spune:
se pare ca nu esti singura care are aceasta problema.
picioarele mele sunt terminate.desi imi cumpar incaltarile cyu multa grija tot imi fac bataturi si rani. nu am nici o incaltaminte care sa nu imi faca rani: inclusiv adidasii, ba chiar si rolele si papucii si cizmele etc
nu stiu de ce mi se intampla ca sunt f atenta cand imi cumpar incalatari. la inceput par a fi ok, dar apoi...
eu nu am o solutie pt problema asta care ma scoate din minti pur si simplu.
"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
http://community.webshots.com/user/flafi1

silvia_c spune:
offf..si eu patesc la fel, fie ca sunt adidasi, pantofi, papuci, orice cumpar nou imi face picioarele praf cel putin o luna. cu sau fara dres, cu sau fara sosete, tot nasol imi e. nu cred ca exista un remediu. am incercat toate solutiile, pansamente, creme, etc etc etc, am in permanenta rani. cred ca suntem noi sensibile tare. n-ati observat la mare, mergeti pe usurinta pe nisip? sau puteti merge desculti fara probleme?(nu in casa).
ca sa mai imi treaca, stau mult cu picioarele in mare, apa aia vindeca ranile si intareste pielea. am si un aparat de hidromasaj, ajuta si ala un piculet...

ana_radu spune:
Ce sa ne mai facem fetelor? EU la fel patesc sunt pe toate partile numai rani. Cred ca avem pilea prea fina, ca alta explicatie nu am sau chiar avem piciorele defecte din nastere.

xelanoimis spune:
Eu cred ca papucii sunt de vina :). Nu mai stiu astia sa faca o incaltaminte ca lumea. Imi vine sa plang cand trebuie sa renunt la bocanci. De cum a dat caldura, am umblat de mi-a venit rau dupa o pereche de sandale comode. Pana la urma m-am multumit cu ce am gasit si acuma sta in dulap, ca nu o port :).

Leditia spune:
quote:
Originally posted by xelanoimis
Eu cred ca papucii sunt de vina :). Nu mai stiu astia sa faca o incaltaminte ca lumea. Imi vine sa plang cand trebuie sa renunt la bocanci. De cum a dat caldura, am umblat de mi-a venit rau dupa o pereche de sandale comode. Pana la urma m-am multumit cu ce am gasit si acuma sta in dulap, ca nu o port :).
S-ar putea sa ai dreptate..insa nu prea cred..ca daca mi-as lua papuci ieftini de la taraba as zice..da' cand iti iei un pantof mai bun,de calitate..bine nu de 5mil..

Sandale comode..poate papucei,josi..da nici aia,ca acum se poarta cu chestia aia intre degete..si am eu unii,Doamne ce rani mi-au facut,de sangeram pe drum si simteam ca lesin de durere..apoi o zi intreaga n-am putut calca jos,prin casa,nici cu bandaje de usturime/durere.
Pupici cu lipici.
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

nonna spune:
Si eu mai patesc asa ceva dar numai cu pantofi noi.era si mai rau inainte ca si adidasii imi faceau rani la calcaie.dar daca pielea de pe picioare este bine ingrijita adica zilnic folositi o crema hidratanta nu mai este asa sensibila si nu se raneste asa de usor.De cand acord o mai mare atentie ingrijirii picioarelor nu mai am probleme.plus ca am la mine plasturi si cum incepe sa ma deranjeze un pic ma opresc chiar si intr-o cabina de la un magazin de haine si ma petecesc ca sa nu ajung la rana.
nonna

ratusca79 spune:
Cat am tras eu de pe urma ranilor, a besicilor facute de incaltaminte....cred ca am piele prea sensibila si cred ca si incaltaminte e de vina, acum incerc sa port incaltaminte cat mai comoda, cu talpa cat mai joasa, fara tocuri, dar nu am rezolvat inca sit. dar oricum nu mai e ca inainte...