Bataturile/ranile facute de papuci,pantofi..
Raspunsuri - Pagina 2

mess0804 spune:
quote:
Originally posted by oana0204
Nu purtati incaltaminte pe piciorul gol, oricat de cald ar fi. Eu patesc asa ca voi numai cand nu am ciorapi.
Saboti cu ciorapi?

Albi` spune:
quote:
Originally posted by mess0804quote:
Originally posted by oana0204
Nu purtati incaltaminte pe piciorul gol, oricat de cald ar fi. Eu patesc asa ca voi numai cand nu am ciorapi.
Saboti cu ciorapi?![]()
Cred ca Oana se refera la ciorapii de matase

Fetelor, eu auzisem de la mai multe vanzatoare de incaltaminte ca daca ne bat papucii, pe locul buclucas (incomod) se pune putina crema hidratanta (din cea pe care o folosim pentru fatza/corp

hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..

Ramonika spune:
si eu ma alatur clubului... nu chiar la toate tipurile de papuci, dar la muuulteeee.... avem pielea mai sensibila, asta e.
eu am incercat sa dau cu crema interiorul papucilor si cica mai cedeaza...
sau pun plasturi pe piele sau pe papuc.
Ramonika

Cei trei muschetari

Omul traieste pentru bunastarea pisicii...

petra spune:
Fetelor,
Si eu m-am confruntat cu aceasta problema, (nu asa de tare ca unele dintre voi) care s-a rezolvat cumva de la sine. Nici eu nu puteam merge prea mult fara a nu-mi face rasaturi pantofii, sandalele sau orice ar fi fost de incaltat. Dar, a trebuit sa port ciorap fin la servici pentru ca imi impunea tinuta si dupa o perioada am observat ca nu ma mai rod pantofii. Am purtat numai ciorapi de matase sau lycra si inainte de a incalta ceva , dadeam interiorul pantofului cu pudra de talc, sau de copii.
Acum nu mai am aceasta problema si sunt tare bucuroasa ca am scapat de asa belea!
Succes si voua !

Viovio spune:
Intru si eu in club!
Doamne,a ajuns sa fie un cosmar cautarea unei noi perechi de..."orice".
Si purtarea lor si mai si.
Daca atunci cind ii cumpar mi se par ok...cind ii incalt ma apuca plinsul.Parca nu mai e aceeasi pereche pe care am cumparat-o de la magazin.
Nu am gasit inca o solutie dar imi dau silinta sa nu-mi lipseasca plasturii din geanta,ca sa pot fi sigura ca nu ajung acasa desculta.
Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA
"Viseaza ca si cind ai traii vesnic,dar traieste ca si cum ai murii azi"

Leditia spune:
Off fetelor,eu mi-am luat adidasi noi si-s mai inalti cred decat cei vechi.Si ieri cand am fost la analize,stiind ca am ceva de mers pe jos,am luat adidasii,da' cu sosetute din alea mici,mici..de nici nu se vad din adidas..Si m-au frecat la spate ambii de deabia am ajuns acasa,mi-am luat eu de la o farmacie plasturi,da degeaba..Imi venea sa-i arunc de nervi.Acum stiu lectia,trebuie sa-mi iau sosetica mai mare,mai inalta.,sa nu ma mai frece adidasii astia.
Ieri de nervi ziceam ca deabia astept sa vina iarna,desi nu-mi prea place mie frigul/gerul..sa-mi iau cizmele si bocancii,ca aia nu-mi fac rani la picioare.
Pupici.
Si eu imi ingrijesc piciorusele,da degeaba..
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
POZE

Onetzica spune:
Si eu umblu toata vara bandajata la degete. Fiecare deget are pansament. Este groaznic. Nu stiu ce sa mai port.

louisea spune:
acum am descoperit si eu subiectul si vin si eu sa ma plang
si eu am aceleasi probleme dar numai la pantofi
si saboti
cred ca din cauza materialului ca´s tare rigizi dar pe de alta parte am si unii din piele intoarsa care nu sunt rigizi dar imi fac rani
nici nu vreau sa ma gandesc ca vine toamna si tre sa port pantofi
cred ca am sa incerc cu crema sa vad daca se lasa un pic
eu nu am sandalute si slapi care-mi fac urma..
dar nu-mi cumpar slapi din aia la care bareta se uneste intre degete ca stiu ce ma asteapta

louisea spune:
iata ce-am gasit www.formula-as.ro/articol.php?nrrev=423&&idart=1650&&numecap=Bunica%20stie%20tot&&cc=pantofi" target="_blank">aici

nuschu spune:
Si eu am aceeasi problema si e a mea, nu a papucilor. Am tot timpul plasturi in geanta, mai ales cand port perechi noi de incaltari sau mai inalte, sau...
Solutia cu crema/spirt am incercat-o si eu si merge, se mai lasa, dar problema e ca pielea mea e subtire si se "modeleaza" la fiecare purtare, cu fiecare nou sezon, indiferent de cata vreme am perechea respectiva.
Partea neplacuta e ca uneori ma rod in parti ale piciorului unde nu am cum sa pun plasture !. Am numai o pereche de papuci care nu ma roade cand ii port. Una singura !!